(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان
من توی psn عضو شدم و ورژن دستگاهمم هم 4.46 کپی خور هست...به اینترنت هم وصل هستم...لطفا یه توضیح میدید چطور میشه آنلاین بازی کرد؟
خب دوست عزیز شما در psn یه id پروفایل درست میکنید و با اون میتونید هر بازیی که آنلاین داره رو بازی کنید.مشکلتون دقیقا چیه؟؟

سلام دوستان
من توی psn عضو شدم و ورژن دستگاهمم هم 4.46 کپی خور هست...به اینترنت هم وصل هستم...لطفا یه توضیح میدید چطور میشه آنلاین بازی کرد؟
به سختی میشه:d
همونطور که دوستمون گفت یه پروفایل میسازی (ای دی که میسازی قابل تغییر نیست)
بعد بسته به بازی که میخوای انلاین بازی میکنی
الان تقریبا میشه همه بازی هارو انلاین بازی کرد اما بعضی ها که سرورهاشون با اینترنتهای حرفه ای ما سازگار نیست رو باید بی خیال شی مثلا سری cod (البته باید هی بگردی ببینی اریانی هست جوین شی یا باید مگس بپرونی:|)

خب دوست عزیز شما در psn یه id پروفایل درست میکنید و با اون میتونید هر بازیی که آنلاین داره رو بازی کنید.مشکلتون دقیقا چیه؟؟
به سختی میشه:d
همونطور که دوستمون گفت یه پروفایل میسازی (ای دی که میسازی قابل تغییر نیست)
بعد بسته به بازی که میخوای انلاین بازی میکنی
الان تقریبا میشه همه بازی هارو انلاین بازی کرد اما بعضی ها که سرورهاشون با اینترنتهای حرفه ای ما سازگار نیست رو باید بی خیال شی مثلا سری cod (البته باید هی بگردی ببینی اریانی هست جوین شی یا باید مگس بپرونی:|)
اولا من تازه کارم تو ps3:dدوما خودم می دونم باید اینکارا رو بکنم:d
من توی psn اکانت ساختم و به اینترنت هم وصل هستم ولی می خوام بدونم چیکار کنم که بن نشم؟همینطور برم تو بازی؟آخه من فعلا فقط mgs4 رو دستگاه دارم.البته می دونم سروراش بسته شده ولی یبار سعی کردم برم قسمت آنلاینش که گفت حداقل ورژن بازی 2 هست و باید بازی آپدیت شه....500 مگ آپدیت داشت...منم ترسیدم یوقت کپی خور دستگاه بپره قطعش کردم:d
حالا غیر از اکانت و خود بازی چیکار کنم که کپی خورمو دستگاه نپره و بتونم بازی کنم؟اگه آپدیت اومد قبولش کنم؟اگه ارور ورژن داد چیکار کنم؟(دستگاه من کپی خوره و اول 4.41 ریباگ بود و بعد خودم اسپوف 4.46 رو نصب کردم...الان دستگاهم مشکلی نداره و هم می تونم بازی کنم و هم اکانت ساختم ولی برای psn می ترسم...)
البته من تو pc خودم تو کار این چیزا هستم ولی مساله اینجاست رو pc سیستمم رو بن نمی کنن:d)

اولا من تازه کارم تو ps3:dدوما خودم می دونم باید اینکارا رو بکنم:d
من توی psn اکانت ساختم و به اینترنت هم وصل هستم ولی می خوام بدونم چیکار کنم که بن نشم؟همینطور برم تو بازی؟آخه من فعلا فقط mgs4 رو دستگاه دارم.البته می دونم سروراش بسته شده ولی یبار سعی کردم برم قسمت آنلاینش که گفت حداقل ورژن بازی 2 هست و باید بازی آپدیت شه....500 مگ آپدیت داشت...منم ترسیدم یوقت کپی خور دستگاه بپره قطعش کردم:d
حالا غیر از اکانت و خود بازی چیکار کنم که کپی خورمو دستگاه نپره و بتونم بازی کنم؟اگه آپدیت اومد قبولش کنم؟اگه ارور ورژن داد چیکار کنم؟(دستگاه من کپی خوره و اول 4.41 ریباگ بود و بعد خودم اسپوف 4.46 رو نصب کردم...الان دستگاهم مشکلی نداره و هم می تونم بازی کنم و هم اکانت ساختم ولی برای psn می ترسم...)
البته من تو pc خودم تو کار این چیزا هستم ولی مساله اینجاست رو pc سیستمم رو بن نمی کنن:d)
اها هواسم نبود من اصلا تجربه ای تو هک ندارم

دوستان میخوام از دوستم که اکانتش پلاس هست .پلاس بگیرم:d چکار باید دقیقا بکنم تا share کنیم با هم؟:d (لطفا دقیق دقیق بگید چون هیچی بلد نیستم):d

يه يوزر جديد توي PS3 ايت درست مي كني ميري داخلش توي قسمت ساين اپ ميري بعد وقتي بالا اومد اون پايين گزينه ( يه اكانت خودم دارم :d ) رو ميزني اطلاعات اكانت دوستت رو وارد مي كني وارد اكانت ميشي و استفاده مي كني :|:d
فقط يوزر رو هيچ وقت پاك نكن با دوستت هم همزمان انلاين نشو توي همون اكانت

يه يوزر جديد توي PS3 ايت درست مي كني ميري داخلش توي قسمت ساين اپ ميري بعد وقتي بالا اومد اون پايين گزينه ( يه اكانت خودم دارم :d ) رو ميزني اطلاعات اكانت دوستت رو وارد مي كني وارد اكانت ميشي و استفاده مي كني :|:d
فقط يوزر رو هيچ وقت پاك نكن با دوستت هم همزمان انلاين نشو توي همون اكانت
نمیشه کاری کنم تو اکانت اصلی خودم بیاد؟ پلاس رو شریکی خریدیم وو الا ن من میخوام خیلی راحت رو اکانت خودمم بیاد:(

یعنی من بازی رو با اکانت دوستم دانلود کنم بعدش بیام با پروفایل خودم بازیش کنم! درسته؟
درسته :دی
چه پست طولانی و پر محتوایی دادم :دی

ویرایش: بطور کلی ، هر کانـتـنتی که دانلود میشه برای تمام یوزرهای PS3 قابل دسترس ـه بجزء اشتراک هایی که مربوط به اکنت میشه مثل پلاس اما میشه از امکاناتش استفاده کرد.یعنی خود پلاس رو نمیشه شیر کرد اما امکانات پلاس مثل بازیهای رایگان رو میشه.

آخرین ویرایش:
باسلام.من بازی kiilzone 3 رو دو روز آنلاین (روزی 3-4 ساعت) بازی کردم از حجم اینترنتم 1.5 گیگ کم شد. راهی نداره کمتر استفاده کنه یا باید اینترنت نا محدود بگیرم؟ بقیه بازی ها مثل 3 battlefield چقر مصرف میکنه؟

امروز نمیتونم به سرورای EA وصل شم, بتل 3 نمیره , NFS هم وصل نمیشه و ارور میده, سرعت و پینگم میزونه کلاً این 2 سال اولین باره که نمیتونم BF3 بزنم, کسی مشکلی داره ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or