(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
باسلام.من بازی kiilzone 3 رو دو روز آنلاین (روزی 3-4 ساعت) بازی کردم از حجم اینترنتم 1.5 گیگ کم شد. راهی نداره کمتر استفاده کنه یا باید اینترنت نا محدود بگیرم؟ بقیه بازی ها مثل 3 battlefield چقر مصرف میکنه؟

امكان نداره ! يه مشكلي يا ISP ايت داره يا بالاخره يه مشكلي هست ! من KZ2 كه يعني 32 نفره هم بود بازي مي كردم اينقدر مصف نمي كرد BF3 هم كه اصلا" مصرف انچناني نداره 1-2 ساعت نهايتا" 100 مگ ميشد

امروز نمیتونم به سرورای EA وصل شم, بتل 3 نمیره , NFS هم وصل نمیشه و ارور میده, سرعت و پینگم میزونه کلاً این 2 سال اولین باره که نمیتونم BF3 بزنم, کسی مشکلی داره؟

احمد امروز نت ها به كل تركيده بوده من فقط تايم اوت مي گرفتم !!! من SNR ام رو ديدم بعضي مواقع منفي ميشد :|!!!

با سلام من یه ps3 4.41 دارم میخاستم بدونم اگه بخام انلاین بازی کنم چیکار باید بکنم

هيچي برو اكانت بساز و با بازي مورد نظرت برو انلاين بازي كن :d اگر بلد نيستي اكانت بسازي تو قسمت PS NETWORK همين جا برو يه تاپيك هست به اسم نحوه ساخت اكانت
البته اگر جيلبريك نباشي

سلام
آغایون اول اینکه میخوام بگم چرا بعضی از پستهای من بعد از اینکه ارسال میکنم پاک میشه؟
دوم اینکه مودمی که به ps3 وصل میکنیم باید روی اتوکانکت تنظیم باشه؟(pppoe)
ممنون

فروم تركيده باز !منم خودم يه سري پست ها و پيام هام پاك شده كلا" !
اره !

آخرین ویرایش:
باسلام.من بازی kiilzone 3 رو دو روز آنلاین (روزی 3-4 ساعت) بازی کردم از حجم اینترنتم 1.5 گیگ کم شد. راهی نداره کمتر استفاده کنه یا باید اینترنت نا محدود بگیرم؟ بقیه بازی ها مثل 3 battlefield چقر مصرف میکنه؟

من این چند روزه که بتل بازی می کنم,برا 1:30-2 ساعت حدود 30-40 مگ کم میشه از ترافیکم

من این چند روزه که بتل بازی می کنم,برا 1:30-2 ساعت حدود 30-40 مگ کم میشه از ترافیکم
شما تو battlefield 3 با cd key بازی می کنی؟ یا میشه مجانی بازی کرد . آخه تو killzone مجانیه. میشه بازی هایی که برای آنلاین بازی کردن به cd key نیاز ندارند رو بگید؟

آخرین ویرایش:
شما تو battlefield 3 با cd key بازی می کنی؟ یا میشه مجانی بازی کرد . آخه تو killzone مجانیه. میشه بازی هایی که برای آنلاین بازی کردن به cd key نیاز ندارند رو بگید؟

اگه منظورتون کده که بعضی از بازیا دارن,بله,باید بگم بتل هم کد داره رو کارت داخل بازی هست که برا آنلاین باید اون کد رو بزنی و مثل کیلزون بدون کد نیس

یه سوال راجع به خرید و فروش بازی های دست دوم داشتم
این که میگن برای انلاین اکانت میدن جریانش چیه
چجوری میشه استفاده کرد
بعد مشکل پیش نمیاد که هر جفتمون اکانتو رو ps3 داریم
چه جوری میشه اطمینان پیدا کرد که انلاین پس استفاده نشده

کلا هر چی راجع به اکانت برای انلاین بازی کردن میدونید توضیح دهید هرچی بیشتر بهتر
چون هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارم

واقعا ممنون

آخرین ویرایش:
آغایون
باور کنین من تمام مراحل اتصال به نت رو مو به مو انجام میدم مودمم رو اتوکانکته کابل لن رو که میزنم به ps3 اون بالا دست راست مینویسه کابل اترنت کانکت نیست!!
آخه مشکل من چیه ؟
یه مرد نیست جواب منو بده بفهمم چه خبره؟؟!!

آغایون
باور کنین من تمام مراحل اتصال به نت رو مو به مو انجام میدم مودمم رو اتوکانکته کابل لن رو که میزنم به ps3 اون بالا دست راست مینویسه کابل اترنت کانکت نیست!!
آخه مشکل من چیه ؟
نتت از کدوم شرکت میگیره برو با یکئمودم دیگه تست کن ببین مشکلت حل میشه

آغایون
آخه مشکل من چیه ؟

اصلا" تنظيمات مودم و اينترنت مربوط به خود PS3 رو انجام دادي ؟

آغایون
آخه مشکل من چیه ؟

اولا آقایون با غ یه معنی زشتی داره :| خواهشا مراعات کنید

شما کابل لنت رو چک کردی؟ قطعی نداره؟ اگه میتونی عوضش کن ببین چی میشه نتیجه رو بگو
در ضمن
همه ما کار و زندگی خودمونو داریم 24 ساعته پای کامپیوتر ننشستیم که بدونیم چی به چیه و کی کمک لازم داره ممکنه یکم طول بکشه جوابتون بدند پس صبور باشید مطمئن باشید به جوابتون میرسید دیر و زود میشه ولی سوخت و سوز نداره

اولا آقایون با غ یه معنی زشتی داره :| خواهشا مراعات کنید

شما کابل لنت رو چک کردی؟ قطعی نداره؟ اگه میتونی عوضش کن ببین چی میشه نتیجه رو بگو
در ضمن
همه ما کار و زندگی خودمونو داریم 24 ساعته پای کامپیوتر ننشستیم که بدونیم چی به چیه و کی کمک لازم داره ممکنه یکم طول بکشه جوابتون بدند پس صبور باشید مطمئن باشید به جوابتون میرسید دیر و زود میشه ولی سوخت و سوز نداره
خدا خیرت بده جوون
آره
همون کابلی رو که به کامپیوتر میزنم و الانم دارم خدمت شما مینویسمه دیگه
اگه قطعی داشت که روی PC جواب نمیداد درسته؟

سلام دوستان , من تا حالا با ps3 آنلاین بازی نکردم کلا چیز زیادی هم نمیدونم دربارش هر چی هم گشتم تو وب جایی رو پیدا نکردم که باسه یک مبتدی مثل من چیز به درد به خوری گفته باشه
لطفا راهنمایی کنید برای این که بتونم فیفا 13 رو آنلاین بازی کنم دقیقا باید چه کارهایی رو انجام بدم ؟ بازیم کپی شده هستش , اینترنتمم هم جوره
خواهشا کامل توضیح بدید:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or