باسلام.من بازی kiilzone 3 رو دو روز آنلاین (روزی 3-4 ساعت) بازی کردم از حجم اینترنتم 1.5 گیگ کم شد. راهی نداره کمتر استفاده کنه یا باید اینترنت نا محدود بگیرم؟ بقیه بازی ها مثل 3 battlefield چقر مصرف میکنه؟
امروز نمیتونم به سرورای EA وصل شم, بتل 3 نمیره , NFS هم وصل نمیشه و ارور میده, سرعت و پینگم میزونه کلاً این 2 سال اولین باره که نمیتونم BF3 بزنم, کسی مشکلی داره؟
با سلام من یه ps3 4.41 دارم میخاستم بدونم اگه بخام انلاین بازی کنم چیکار باید بکنم
سلام
آغایون اول اینکه میخوام بگم چرا بعضی از پستهای من بعد از اینکه ارسال میکنم پاک میشه؟
دوم اینکه مودمی که به ps3 وصل میکنیم باید روی اتوکانکت تنظیم باشه؟(pppoe)
ممنون
هيچ مشكلي نداشتم:dامروز نمیتونم به سرورای EA وصل شم, بتل 3 نمیره , NFS هم وصل نمیشه و ارور میده, سرعت و پینگم میزونه کلاً این 2 سال اولین باره که نمیتونم BF3 بزنم, کسی مشکلی داره ؟
باسلام.من بازی kiilzone 3 رو دو روز آنلاین (روزی 3-4 ساعت) بازی کردم از حجم اینترنتم 1.5 گیگ کم شد. راهی نداره کمتر استفاده کنه یا باید اینترنت نا محدود بگیرم؟ بقیه بازی ها مثل 3 battlefield چقر مصرف میکنه؟
شما تو battlefield 3 با cd key بازی می کنی؟ یا میشه مجانی بازی کرد . آخه تو killzone مجانیه. میشه بازی هایی که برای آنلاین بازی کردن به cd key نیاز ندارند رو بگید؟من این چند روزه که بتل بازی می کنم,برا 1:30-2 ساعت حدود 30-40 مگ کم میشه از ترافیکم
شما تو battlefield 3 با cd key بازی می کنی؟ یا میشه مجانی بازی کرد . آخه تو killzone مجانیه. میشه بازی هایی که برای آنلاین بازی کردن به cd key نیاز ندارند رو بگید؟
سلام کسی در رابطه با بازی های رجین 4 اطلاعاتی داره
ماله کجاست
ممنون
نتت از کدوم شرکت میگیره برو با یکئمودم دیگه تست کن ببین مشکلت حل میشهآغایون
باور کنین من تمام مراحل اتصال به نت رو مو به مو انجام میدم مودمم رو اتوکانکته کابل لن رو که میزنم به ps3 اون بالا دست راست مینویسه کابل اترنت کانکت نیست!!
آخه مشکل من چیه ؟
یه مرد نیست جواب منو بده بفهمم چه خبره؟؟!!
آغایون
باور کنین من تمام مراحل اتصال به نت رو مو به مو انجام میدم مودمم رو اتوکانکته کابل لن رو که میزنم به ps3 اون بالا دست راست مینویسه کابل اترنت کانکت نیست!!
آخه مشکل من چیه ؟
آغایون
آخه مشکل من چیه ؟
خدا خیرت بده جووناولا آقایون با غ یه معنی زشتی دارهخواهشا مراعات کنید
شما کابل لنت رو چک کردی؟ قطعی نداره؟ اگه میتونی عوضش کن ببین چی میشه نتیجه رو بگو
در ضمن
همه ما کار و زندگی خودمونو داریم 24 ساعته پای کامپیوتر ننشستیم که بدونیم چی به چیه و کی کمک لازم داره ممکنه یکم طول بکشه جوابتون بدند پس صبور باشید مطمئن باشید به جوابتون میرسید دیر و زود میشه ولی سوخت و سوز نداره