ممنون که جواب دادید.حالا کسی که عضو پلاس باشه میتونه بازی ها رو از طریق pc دانلود کنه و از طریق فلش به کنسول انتقال بده؟كاربردى ترين مزاياى پلاس در صورتى كه اينترنت نامحدود و مناسبى داشته باشين،بازى هاى رايگان در هر ماه، تخفيف هاى ويژه در خريد بازى ها در برخى موارد تا ٧٠ درصد، امكان دانلود نسخه trail بازيها به اين صورت كه بازى كه قصد خريدش رو دارين اول دانلود مى كنين، يك ساعت بازى مى كنيد و اگر پسنديدين خريد رو انجام مى دين. پس از يكى دو سال كه عضو پلاس هستين هارد ps3 تون باوبازى هاى رايگان و خوبى كه دانلود كردين پر ميشه و مجبور هستين براى اينكه امكان بازى كردن اين گيم ها رو داشته باشين، عضويت پلاس خودتون رو تمديد كنيد.
بله ، میتونیددرود
دوستان من یک اکانت دارم روی PS3 خودم و PS Vita فعال هستش ، می تونم این اکانت رو روی یک PS3 دیگه هم استفاده کنم؟
ریجن بازی فقط در اجرای بازی ها تاثییر نداره ...ریجن اکانت ، به ریجن بازی که باید خرید ارتباط نداره درسته ؟
ولی من جایی دیدم که کسی رفته بازی ریجن 1 خریده و میگفت که کد فعال سازی آنلاین بازی روی اکانت خودش که ریجن 2 بوده کار نمیکرده ، مجبور شده اکانت ریجن 1 بسازه تا کد رو وارد کنه
این واقعیت داره ؟
سلام اول اینکه خوش امدید به بازیسنتر و به جمع ما گیمرهاسلام به همگی،
یه سوالی دارم! الان توی استور بتلفیلد 3 رو برای پلاس زده FREE یعنی الان اگه من پلاس بگیرم میتونم این بازی رو بطور کامل دانلود کنم و هیچ لیمیت و محدودیتی نداره تا زمانی که اکانت پلاسم تموم بشه؟ یا اینکه فقط بصورت آزمایشی میشه بازیش کرد؟ همینطور راجع به بازی های ویتا که FREE هستند؟
یه سوال دیگه دارم که به PSN مربوط نیست ولی همینجا میپرسم ( معذرت )
من پی اس ــم فت 40 گیگه، میتونم از هارد اکسترنال برای ریختن بازی هایی که از استور میخرم بطور مستقیم استفاده کنم؟ یعنی بازی رو مستقیم روی هارد اکسترنال دانلود کنم و از روی همون اجراش کنم؟ و یا باید حتما هارد کنسول رو تعویض کنم؟ اگه گزینه دوم باید انجام بشه، کنسول فت تا چه هاردی رو ساپورت میکنه بدون کندی و مشکل، حداکثر 500؟ یا میشه 1ترا هم وصل کرد بهش؟
پیشاپیش ممنون از همگی!
کمکم کنید لطفا
من میخوام از اینترنت کامپیوتر dlc بازی ها رو بخرم psn cod رو باید کجای سایت PlayStation® : PS4™, PS3™, PS Vita, PSP®, PSP®go, PS2™, PlayStation® Games - PlayStation®Network وارد کنم؟
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/
برو قسمت account و بعد تو قسمت redeem prepaid card کد رو وارد کن.
برای خرید از استور
https://store.sonyentertainmentnetwork.com/
بعد از خرید ، فایل به PS3 انتقال داده میشه و باید با PS3 دانلود کنی ولی اگه بخوای با PC دان کنی باید برای به تاپیک آموزشش.