(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
قیمت بازی های psp برای ویتا درفروشگاه اینترنتی

سلام میشه با یک کارت psn سی و پنج پوندی 3 بازی tekken6 و دو گاد اف واری که برای psp اومده بخری تازه ویتا گرفتم از psn:) استفاده نکردم

سلام دوستان

من از جمع لایو بازها اخراج شدم 2 روزه ناراحتی اعصاب گرفتم من بن شدم

کسی میتونه به داد من بد بخت بن شده برسه؟

دستمو بگیرین من آنلاین میخوام به قران دارم دیوانه میشم xbox بهم حال نمیده ps3 بدون لایوم بهم حال نمیده توروخدا یکی یه کنسول ایدی بهم میده!

یکی کمکم کنه از بن در بیام هزار تا راه رو رفتم ولی نشد تورو خدا یکی یهراهی جلوی پام بزاره من بدون مولتی خودمو میکشم تو کف کیلزونم !!!!!!!!!!

HELP ME PLEEEEEEAAAAAAAZZZZZZEEEE

I NEED HELP

کپی میشه وصل شد ...بازی کرد ... دانلود کرد .... اپدیت کرد .... من از ساعت 3 تا 8 داشتم فیفا میزدم جات خالی ... خیلی حال داد ............. والا هزینه کپی خور رو نمیدونم .. اول اصلا باید ببینی چه مدلیه و اصلا هک میشه یا نه ... اینو نمیدونم که اول باید از دانگرید استفاده کنی یا مستقیم اگه قابلیت هک داشته باشه که این فریمور 4.31 رو بگیر روی کنسولت نصب کن و حالش رو ببر .... با مولتی من 4.19 هم سونی نمیتونه به ماهیت کپی بودن بازی ها پی ببره و نیازی به unbane و اینها هم نی ...

سلام
من هم يه دستگاه كپي خور دارم تو كف فيفا آنلاينم. ميشه تاپيكي يا راهنمايي چيزي معرفي كني، كه من هم بدونم بايد براي فيفا آنلاين چي كار كنم؟ (من تا به حال با كنسولم آنلاين نشدم، لطفا اگه راهنمايي مي كنبد از اول اول باشه، من از كلا چيزي از آنلاين نمي دونم ;-) )

سلام دوستان
من اگه با اکانت region ۱ یه dlc بخرم می‌تونم اونو با اکانت region ۲ بازی‌ کنم (چه به صورت آفلاین چه انلاین)

میتونین , بستگی به ریجن بازیتون داره ! فقط کافیه ریجن اکانتی که باهاش DLC میخرین با ریجن بازیتون یکی باشه ! بقیه ـش مهم نیست که با چه اکانتی بازی کنین

من يه پلاس يك ساله خريدم ولي وقتي مي رم تو زمان باقي مونده از استفاده بازي هام مي بينم كه يك سال + سه ماه اضافه نشده چرا؟؟
يعني بعد از اتمام دوره ي قبليم اضافه مي شه؟

من يه پلاس يك ساله خريدم ولي وقتي مي رم تو زمان باقي مونده از استفاده بازي هام مي بينم كه يك سال + سه ماه اضافه نشده چرا؟؟
يعني بعد از اتمام دوره ي قبليم اضافه مي شه؟
تو قسمت مدیریت اکانتت برو تو سرویس لیست رو چک کن ببین تا کی پلاس داری نه از روی بازی ها.

اقا جريان اين بذل و بخشش سوني كه به يه سري يه مقدار پول داده چيه ؟:d
من اكانت كم ندارم هاااااا :d

سوني يه ايميل هم برام فرستاده بود كه اگر يه مقداري خريد بكني ( از محصولات سوني يا داخل استور ) پوينت مي گيري و اگر برنده بشي يه 50 دلاري مي بري !
كسي چك كرده اين رو ؟

امروز صبح سونی ( علیه رحمه :دی ) از خوان رحتمش یه وونچر کد برامون فرستاد و 10 دلار مُفت بهمون عطا کرد.

باشد که ماتحت خیلی ها ( از جمله صاحب پست بالایی ) بسوزد ناجور !!! :دی

====================

سلام به همه

من چند وقته نمی تونم psn store برم این پیغامو میده

Service is currently undergoing maintenance

مال شما هم اینجوریه؟

آخیش ... چقدر خُنَک شدم فهمیدم دیگه نمیتونی آنلاین بشی و جلو چشممون Atelier Totori بازی کنی و حرصم رو در بیاری ! >:d<

امروز صبح سونی ( علیه رحمه :دی ) از خوان رحتمش یه وونچر کد برامون فرستاد و 10 دلار مُفت بهمون عطا کرد.

باشد که ماتحت خیلی ها ( از جمله صاحب پست بالایی ) بسوزد ناجور !!! :دی

خدارو شكر سوني هم 5 دلار به اكانتي كه فقط باهاش 20 دلار LBP K خريده بودم داده بود :d=))
حالا تو 2000 دلار خريده بودي 10 دلار داد من 20 دلار خريده بودم 5 دلار داد :d
حالا تو بسوووووووووووووووووووز :d

به من هم داد البته به من 10 دالاری داده
اوفففففف دستش درد نکنه خیلی حال کردم ایول داری سونی به مولا
البته من زیاد خرید نکرده بودم نمیدونم چه جوری حساب کرده و داده برهرحال دستش درد نکنه که حسابی دیشب خوشحالمون کرد
فکر کنم من نزدیک 150 دالار بیشتر خرج نکردم و به خاطر همین بود داد :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or