(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
به من چرا نداده؟:(

باو شانسي بوده :d
منم 20 دلار كلا" خريد كرده بودم با اون اكانتم اما 5 دلار بهم داد :d
با يه اكانت ديگه هم 20 دلار خريد كرده بودم يه بار هم 3 ماهه پلاس شارژ اش كرده بودم و در جمع 6 ماه پلاس بودم اما يه يه ريالي نداد :|:d
در ضمن اين فقط مال اكانت هاي US بوده

من نزديك ٣٠٠$ تو اكانتم اصليم خرج كردم يك غرونم نداد فقط قبلنا يه بار ٣ دلار داد:|
البته تو اون يكي اكانتم كه حدود ١٥٠$ تا با شريكم خرج كرده بوديم به دليل خرج بالاي١٠٠$ يه ٢٠$ داد:d
امكان نداره امروز بفرسته؟ تموم شده؟

من حدس ميزنم كساني كه طي اين تخفيف هاي اخر كريسمس استور US خريد كرده باشن بهشون پول داده شده باشه !
مثلا" م يه اكانت تازه زده بودم و فقط يه LBP K خريده بودم اونم 20 دلار ولي 5 دلار جايزه داد :d

نه ديگه تموم شد گمونم :|

رفيق صبركن بعدا" بزن قاطيه حتما
البته حواست باشه اگر رمز رو عوض كردي و خود براوزر رمز رو سيو كرده ! رمز رو همون قبلي كامپيوتر ميزنه اين مشكل منه هر دفعه بايد رمز تازه رو بزنم :|

سلام
آقا بازیهایی که الان رو سرویس پلاس هستند اگر ما دانلودشون کنیم و چند روز بعد از سرویس برداشته بشن و سرویس پلاسمون تموم نشده باشه هنوزم هم قابل استفاده ـست؟

سلام
آقا بازیهایی که الان رو سرویس پلاس هستند اگر ما دانلودشون کنیم و چند روز بعد از سرویس برداشته بشن و سرویس پلاسمون تموم نشده باشه هنوزم هم قابل استفاده ـست؟
تا زمانی که پلاس داری قابل اجرا هستن. بعد تموم شدن پلاس در صورت شارژ مجدد پلاس باز هم قابل استفاده میشن.

ببخشید برای مثلا بازی آنلاین کردن pes2013 با ps3 چی لازمه تو ایکس باکس که گلد میخواد برای این چی؟

چيزي نمي خواد مثل XBL پولي نيست فقط شما PES 2013 تون بايد انلاين پس خود بازي ايش استفاده نشده باشه !

سلام دوستان.
یه سوال.یه کد چند تا کارکتر اضافه یه بازی رو دارم اینو وارد کردم رو اکانتم.حالا می خوام رو یه اکانت دیگه فعالش کنم و از رو این اکانت خودم دی اکتیو.چی کار باید بکنم دقیقا؟می شه اصلا؟

من پلاسم فردا تموم میشه و الان GOW HD رو گذاشتم واسه دانلود حالا میخوام بدونم بعد از اتمام مدت پلاس هم میتونم به دانلودش ادامه بدم و هر وقت دانلودش کامل شد و خواستم بازیش کنم دوباره پلاس بشم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or