(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان

من آنلاین کد آنچارتد 3 رو از psnstor به صورت add on خریدم و شروع کرد دانلود و بعدش یه فایلی رو نصب کرد ولی بازم داخل مولتیش ازم پس کد میخواد لطفا یکی به دادم برسه 9 دلار پول دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-s:((

بازیت ریجن چنذه؟

بازیت ریجن چنذه؟

احتمالا" مشكل اون دوستمون همونيه كه خودت ميخواستي بفهمي :d

رفيق به گمونم بازيت ريجن 2 و تو رفتي ريجن يك خريدي چون گفتي 9 دلار !
اگر اينطوريه متاسفم پولت بر باد رفت :(
يا اينكه بايد بري U3 ريجن 1 يا 3 گير بياري كه 1 حتما" كار مي كنه 3 احتمال داره كار كنه

---------- نوشته در 06:23 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:20 PM ارسال شده بود ----------

درباره اکتیو شدن نه چیزی نزدم !!!!
الان وسطای بازی هستم ارزش نداره برای یه DLC اینهمه بازی رو دوباره برم :)
بیخیالش شدم ولی فقط برام سواله که چرا اول اومد ؟ و راحت بازی کردم !

دوباره دانلود ش كردي خود فايل رو ؟
دوباره برو توي اكانت دوستت و دوباره كد رو دانلود كن 700 كيلو بايت هم كه بيشتر نبود تا جايي كه يادمه

يعني چي اصل بازي رو نداريد ؟!
خوب روي ديسك نوشته ديگه ميشه فهميد

نكنه شما هم از هك استفاده مي كني ؟

ريجن دو بايد اكانت ريجن 2 استفاده كنيد و بعد پوند بخريد يا يورو كه گرون درمياد اصولا" پاي ادم

سلام برای بازی آنلاین چه پینگی مناسبه؟
35 خیلی کمه؟
:d
معمولا بین 150 تا 200 بهترین پینگ هست که ایرانی می تونه داشته باشه و باید با سرورای خارج از ایران تست کنی مثل فرانسه ، انگلیس و آمریکای شمالی (نیویورک) . کلا هرچی پینگ پایین تر باشه بهتره.
دوستان Playstation Store برای شما باز میشه ؟ 8-|
مشکلی نیست.

دوستان میخواستم بپرسم با کنسول کپی شده و بازی های کپی ps3 هم میشه به network وصل شد یا باید کنسول و بازی اورجینال باشه؟ اگه با کپی وصل شیم امکان داره بن بشیم؟ و سوال آخر اینکه الان هزینه کپی خور کردن کنسول چقدر است؟ ممنون:x

دوستان میخواستم بپرسم با کنسول کپی شده و بازی های کپی ps3 هم میشه به network وصل شد یا باید کنسول و بازی اورجینال باشه؟ اگه با کپی وصل شیم امکان داره بن بشیم؟ و سوال آخر اینکه الان هزینه کپی خور کردن کنسول چقدر است؟ ممنون:x

کپی میشه وصل شد ...بازی کرد ... دانلود کرد .... اپدیت کرد .... من از ساعت 3 تا 8 داشتم فیفا میزدم جات خالی ... خیلی حال داد ............. والا هزینه کپی خور رو نمیدونم .. اول اصلا باید ببینی چه مدلیه و اصلا هک میشه یا نه ... اینو نمیدونم که اول باید از دانگرید استفاده کنی یا مستقیم اگه قابلیت هک داشته باشه که این فریمور 4.31 رو بگیر روی کنسولت نصب کن و حالش رو ببر .... با مولتی من 4.19 هم سونی نمیتونه به ماهیت کپی بودن بازی ها پی ببره و نیازی به unbane و اینها هم نی ...

آخرین ویرایش:
دوستان واسه آپدیت بازیا از pc بدون وصل کردن دستگاه به pc راهی هست؟
بعضیا گفتن با نرم افزار ps3 Game Updates آپدیت کن ولی هر کاری میکنم verify نمیکنه بازی رو کمک کنین.
اصلا جایی آموزش کامل این نرم افزار هست؟

دوستان واسه آپدیت بازیا از pc بدون وصل کردن دستگاه به pc راهی هست؟
بعضیا گفتن با نرم افزار ps3 Game Updates آپدیت کن ولی هر کاری میکنم verify نمیکنه بازی رو کمک کنین.
اصلا جایی آموزش کامل این نرم افزار هست؟

http://forum.bazicenter.com/thread43472/

اونو بي خيال شو برو اينجا
وايرلس هم ميشه انجام داد

من امروز psn ثبت نام کردم با کشور عمان
وقتی داخل پلی استور میرم میگه تو کشور شما دسترسی به این سرویس امکان پذیر نیست.چیکار کنم؟
اخه چرا با عمان ساختي ؟
يه اكانت ديگه بساز كشور رو امريكا يا انگليس انتخاب كن ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or