(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان اكبر بعد از اتمام پلاس دو سه روز بعد تميديد كنم محتواي توي دانلود ليست بر مي گردند؟ مي دونم بازي هاي دانلود شده بر مي كردن ولي نمي دونم بازي ها و... توي دانلود ليست كه دانلود نشدن هم بر مي گردن؟
براي مثال روچارد كه يه مدت مجاني شد توي دانلود ليستم هست ولي دانلودش نكردم بعدا لر مي كرده؟

دوستان اكبر بعد از اتمام پلاس دو سه روز بعد تميديد كنم محتواي توي دانلود ليست بر مي گردند؟ مي دونم بازي هاي دانلود شده بر مي كردن ولي نمي دونم بازي ها و... توي دانلود ليست كه دانلود نشدن هم بر مي گردن؟
براي مثال روچارد كه يه مدت مجاني شد توي دانلود ليستم هست ولي دانلودش نكردم بعدا لر مي كرده؟
بله به دانلود ليست بر ميگردن

دوستان سلام
یه سوال
من چند وقت پیش بتمن آرخام سیتی رو که کد داره برای کت ومن رو از دوستم گرفتم و دوستم هم اکانتشو داد بهم برای دانلود
منم دانلود کردم و بازی کردم
ولی یه چیزی عجیبی شده !!
ببینید روز اول راحت CatWoman میومد ولی الان اصلا نیست و میگه باید بخری
من چکارش کنم ؟
اکانت دوستم هم موجود و توی اون پروفایل هم وارد بازی میشم خبری نیست !!!!!

دوستان سلام
یه سوال
من چند وقت پیش بتمن آرخام سیتی رو که کد داره برای کت ومن رو از دوستم گرفتم و دوستم هم اکانتشو داد بهم برای دانلود
ولی یه چیزی عجیبی شده !!
من چکارش کنم ؟

دانلود هم كردي ؟
يعني مرحله دانلود روي كنسولت رو به طور كامل گذروندي ؟

سلام دوستان من برای خرید کد آنچارتد 3 یه اکانت psn us 20$ گرفتم رجیون دستگاهمم 2 ntsc/j ولی هرچی وارد میکنم قبول نمیکنه از یارویی که گرفتم سوال میکنم میگه اکانت سالم لطفا یکی کمک کنه!!!:-s

سلام دوستان من برای خرید کد آنچارتد 3 یه اکانت psn us 20$ گرفتم رجیون دستگاهمم 2 ntsc/j ولی هرچی وارد میکنم قبول نمیکنه از یارویی که گرفتم سوال میکنم میگه اکانت سالم لطفا یکی کمک کنه!!!:-s
اگه درست متوجه شده باشم شما يك psn card 20$ خريدي ؟! يا اكانت خريدي كه ٢٠$ توشه؟:d
اولا به ريجن دستگاه ربطي نداره . بايد اكانتتون ريجن ١ باشه كه كد ٢٠$ وارد كنيد
اگه اكانت خريديد كار نميكنه حتما پسوردشو بهتون اشتباه داده
.یه سوال
ولی یه چیزی عجیبی شده !!
من چکارش کنم ؟
PS3 مطمئني براي اكانت دوستت اكتيويت شده؟
اگه فايل DLC رو داري يه بار پاكش كن دوباره نصب كن و DATA بازيرو هم پاك كن دوباره نصب شه
البته شايد اصلا كار نكنه

آخرین ویرایش:
اگه درست متوجه شده باشم شما يك psn card 20$ خريدي ؟! يا اكانت خريدي كه ٢٠$ توشه؟:d
اولا به ريجن دستگاه ربطي نداره . بايد اكانتتون ريجن ١ باشه كه كد ٢٠$ وارد كنيد
اگه اكانت خريديد كار نميكنه حتما پسوردشو بهتون اشتباه داده

PS3 مطمئني براي اكانت دوستت اكتيويت شده؟
اگه فايل DLC رو داري يه بار پاكش كن دوباره نصب كن و DATA بازيرو هم پاك كن دوباره نصب شه
البته شايد اصلا كار نكنه

درباره اکتیو شدن نه چیزی نزدم !!!!
الان وسطای بازی هستم ارزش نداره برای یه DLC اینهمه بازی رو دوباره برم :)
بیخیالش شدم ولی فقط برام سواله که چرا اول اومد ؟ و راحت بازی کردم !

سلام دوستان

من آنلاین کد آنچارتد 3 رو از psnstor به صورت add on خریدم و شروع کرد دانلود و بعدش یه فایلی رو نصب کرد ولی بازم داخل مولتیش ازم پس کد میخواد لطفا یکی به دادم برسه 9 دلار پول دادم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-s:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or