(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من هی به PSN وصل میشم هی این ارور رو میده. دیوونم کرده:

An error occurred during comminucation with the server.
This is a DNS error.

80710102

قبلاً تنظیماتش رو دستکاری کرده بودم. یکی کمکم کنه آسفالت شدم.:|

دوستان یه سوال میشه این بازیهای پلاس رو بذاری دانلود کنه بعد وسط کار قطع کنیش تا بیاد تو لیست دانلود بعد هر وقت که خواستیش دانلودش کنی ؟! :d

دوستان یه کد پلاس 1 ماهه اومده دستم میصرفه یه 3 ماهه بخرم بعد از این کد استفاده کنم ؟!

ميزنيش اول بره توي دانلود ايست ات بعد كه ديدي اون خط مربوط به دانلود اومد قطعش مي كني ميري بيرون مي توني هم داخل دانلود ليست ات رو چك كني ببيني اومدي يا نه

اون كد يه ماهه هارو بايد ديد از چه مدلي اند يه سري هاشون هستن بايد حتما" CREDIT CARD خارجي رو براشون VERIFY كني
شما اول ببين بودجه خريد و همچنين اينترنت خوب و حجم بالا يا نامحدود داري كه بري سمت پلاس يا نه
چون پلاس بدون اين دوتاي بالايي كه گفتم براي ما ايراني ها به هيچ دردي نميخوره

دوستان یه سوال میشه این بازیهای پلاس رو بذاری دانلود کنه بعد وسط کار قطع کنیش تا بیاد تو لیست دانلود بعد هر وقت که خواستیش دانلودش کنی ؟! :d

دوستان یه کد پلاس 1 ماهه اومده دستم میصرفه یه 3 ماهه بخرم بعد از این کد استفاده کنم ؟!

هر وقت تا زمانی که پلاس باشی .
این کد یه ماهه اگه تریال باشه حتما باید کردیت کارت بزنی تا ثبت بشه .

دوستان چه طوری با یک psn آیدی دیگه که مال uk هست sign in بشم الان یه دونه مال us هست توش
شما یه یوزر جدید بساز ... بعد واردش بشو
بعد به جای گزینه sign in گزینه sign up میاد ... روش برو و وارد شو ... 2 تا گزینه میاد : گزینه اول برای ساخت PSN ID جدید هستش
گزینه دوم هم برای وارد کردن Email & Pass آیدی که قبلا ساخته شده ...
دومی رو انتخاب کن و آیدیت رو وارد کن ...

دوستان حواس هاتون به شدت فعلا" جمع كنيد
با اين روش جديد UNBAN كردن PS3 هاي هك شده بايد حواستون باشه PS ID تون لو نره
حالا خيلي شرايط خاصي داره لو رفتنش و عملا" بايد خودتون بديد به اون شخص اما بازم حواساتون باشه

البته فك كنم بدست اوردن PS ID روي اين دستگاه هاي اوريج ما غير ممكن باشه ولي بازم حواس ها جمع !

دوستان حواس هاتون به شدت فعلا" جمع كنيد
با اين روش جديد UNBAN كردن PS3 هاي هك شده بايد حواستون باشه PS ID تون لو نره
حالا خيلي شرايط خاصي داره لو رفتنش و عملا" بايد خودتون بديد به اون شخص اما بازم حواساتون باشه

البته فك كنم بدست اوردن PS ID روي اين دستگاه هاي اوريج ما غير ممكن باشه ولي بازم حواس ها جمع !
یکم بیشتر توضیح بده :دی الان چه خطری من و شمایی که اوریج بازی میکنیم رو تهدید میکنه ؟

اگر راهكاري پيدا بشه كه PS ID هاي دستگاه هاي مارو استفاده كنند يه روز صبح پا ميشي PS3 رو روشن مي كني ساين اين مي كني و يهو با جمله زيباي (( شما بن شديد )) مواجه ميشي :|
چرا چون كه انگار يكي ديگه گفته من با يه اكانت ديگه ولي با PS3 شما دارم بازي مي كنم و سوني هم ديگه انگار اكانت بن نميكنه بلكه خود PS3 رو از ريشه و پايه بن مي كنه

افتاد يا بازم بيشتر توضيح بدم ؟:d

سوال:
فرض کنید من یک بازی رو با کنسولم رجیستر کردم. با دستگاه من هر کسی با آی دی خودش می تونه از امکانات آنلاین بازی برای همیشه استفاده کنه یا اینکه باید فقط از اکانت من استفاده کنه؟
جوابش برام مهمه هرکی اطلاع داره لطفا جواب بده ممنون.

سوال:
فرض کنید من یک بازی رو با کنسولم رجیستر کردم. با دستگاه من هر کسی با آی دی خودش می تونه از امکانات آنلاین بازی برای همیشه استفاده کنه یا اینکه باید فقط از اکانت من استفاده کنه؟
جوابش برام مهمه هرکی اطلاع داره لطفا جواب بده ممنون.
اگه درست متوجه شده باشم منظورتون اینه که یه بازی رو شما با یه اکانت رو دستگاهتون دانلود کردید و میخواید بدونید که اکانت های دیگه تون که رو دستگاهتون هست میتونن از بازی و انلاینش استفاده کنن یا نه؟
که در این صورت جوابتون بله هست:d همه اکانت ها روی یک دستگاه میتونن از بازیها استفاده کنن حتی اگه ریجن اکانت ها متفاوت باشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or