(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بچه ها یه سوال من یه بتل 3 ریجین 2 دارم بخوام Back to Karkand رو براش با اکانت ریجین 2 بگیرم توی اکانت ریجین 3 هم میاد با اکانت ریجین 3 بازی کنم ؟

آره کار می ده.
برنامشون رو دارم ولی نمی تونم !
yahoo_2.gif

نه اخه من تووی کشور دیگه هم امتحان کردم ولی نشد , البته فکر می کنم اوون لابد به خاطر این بود لابد IPـم ثبت شده بوده و من نتونستم !
yahoo_2.gif

اگه می خوای از psn با برنامه VideoZone فیلم بخری حتما باید VپN آمریکا استفاده کنی چون ریجن اکانتت 1 هست.

من نمیتونم به سرورای ea وصلشم! یکی از بچه ها dns داد زدم ولی فقط یه بار تونستم بازی کنم بعدش دوباره روز از نو! یه راه حل قطعی بدین از دست این مشکل خلاصشم( به غیر عوض کردن isp ):d

با سلام بچه ها من یک سوال دارم من ای دی اس ال 512 دارم
میتونم با هاش {بنام خدا 3}:d انلاین بازیPSN کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تا حالا فقط دارک سولز انلاین بازی کردم

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 AM ارسال شده بود ----------

???????????????????????????

---------- نوشته در 10:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:34 AM ارسال شده بود ----------

???????????????????????????
آره میتونی سروراش حرف ندارهb-)

عزیزان من یه بوق 3 خریدم طرف اکانت داد کد رو دانلود کردم حالا وقتی میرم تو اکانت خودم با این که میگه اکانت فعال شده به سرور وصل نمیشه ولی وقتی میرم تو همون یوزری که کد رو دانلود کردم به 2 ثانیه نمیکشه وصل میشه
لطفا را هنمایی کنید که با اکانت قبلیم هم بتونم بازی کنم

ممنون که جواب میدید

درود
بچه ها یه سوال ! می شه کد بازی ها رو از استور خرید ؟ یعنی مثلا BF3 رو داریم ولی کد آنلاینش رو نداریم . می شه خرید کدش رو ؟
بله میشه هم کد اینو هم آنچارتد3 رو میشه خرید
نکته جالب فن بویسم ملت به کد آنلاین این نمره دادن 2.5 از 5 به کد آنلاین آنچارتد دادن 4.5 از 5:d

عزیزان من یه بوق 3 خریدم طرف اکانت داد کد رو دانلود کردم حالا وقتی میرم تو اکانت خودم با این که میگه اکانت فعال شده به سرور وصل نمیشه ولی وقتی میرم تو همون یوزری که کد رو دانلود کردم به 2 ثانیه نمیکشه وصل میشه

ممنون که جواب میدید
up.....................

ممنون که جواب میدید
up.........

نمیشه شما فقط با یه اکانت میتونی بازی کنی و اون کد فقط روی یه اکانت جواب میده
خیلی ممنون:(

---------- نوشته در 08:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:38 PM ارسال شده بود ----------

PSN قطعه؟ از صب نمیتونم وصل بشم.
ما که از 6 تا 12 زدیم مشکلی هم نداشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or