سعی کن با ریجن اکانت یکی باشه البته بازی هایی که DLC و آنلاین ندارن مهم نیست هر ریجنی گرفتی . ریجن دستگاه هم که اصلا واسه بازی کردن مهم نیست . فقط واسه فیلم دیدن مهمه .دوستان بازی که میخوایم بگیریم, ریجنش باید با ریجن اکانت یکی باشه یا با ریجن دستگاه؟
اینترنتت مشکل داره بگذره درست میشهPSN چیزیش شده؟ Sign In نمیشه.
تو Internet Connection Setting Test میزنه که وصل میتونه بشه ولی Sign In نمیشه. دیشب درست بود.
شما اول باید psn کارت یا psn کد تهیه کنی بعد مثل کاری که با سیمکارت ایرانسل میکنی اون کد رو تو اکانتت وارد کنی تا به اون مقدار شارژ بشه بعد اقدام به خرید از store کنی حالا این خرید ممکنه DLC ممکنه تم باشه ممکنه موسیقی فیلم و حتی بازی باشهبچه ها برای خرید از PSN باید چی کار کرد ؟ یعنی باید کارت خاصی تهیه کنم الان ؟ از کجا اون وقت ؟ میشه یه توضیحاتی بدید .
غیر از این کد های بازی ها هم قابلیت خریدن دارن درسته ؟
سعی کن با ریجن اکانت یکی باشه البته بازی هایی که DLC و آنلاین ندارن مهم نیست هر ریجنی گرفتی . ریجن دستگاه هم که اصلا واسه بازی کردن مهم نیست . فقط واسه فیلم دیدن مهمه .
پس من تا الان که بازی ریجن 2 میگرفتم الکی بود؟
پس من الان که ریجن اکانتم 1 هستش برم بازی ریجن 1 بگیرم؟
شما 1 اکانت بساز کشور رو یا انگلیس یا امارات بزن بعد DLC هایی که میخری میشه ریجن 2 و به بازیات میخورهبچه ها من الان یه بازی دارم ریجن 2 ، ریجن دستگاهم 3 . الان اگه کارت psn بخرم بعد میتونم خرید کنم ازش راحت ؟
پس من تا الان که بازی ریجن 2 میگرفتم الکی بود؟
پس من الان که ریجن اکانتم 1 هستش برم بازی ریجن 1 بگیرم؟

شما فکر کنم باید برنامشو دانلود کنی از استور یه بخشی هست تو منوی کنسول به اسم videos اونجا باید بری فکر کنماقا من چطوری می تونم از PSN فیلم بخرم ؟! اکانتم Regoin 1 هستش هر کاری می کنم نمی تونم جایی رو پیدا کنم واسه فروش فیلم !![]()
اقا من چطوری می تونم از PSN فیلم بخرم ؟! اکانتم Regoin 1 هستش هر کاری می کنم نمی تونم جایی رو پیدا کنم واسه فروش فیلم !![]()
دوسته من منم قبلا امتحان کردم و بخاطر ترحیم که psn در رازطه به ایران داره نمیتونید ازش فیلم بخرید چون ip تون را چک میکنه و بعد که متوجه میشه ماله ایرانه نمیذار متاسفانهشما فکر کنم باید برنامشو دانلود کنی از استور یه بخشی هست تو منوی کنسول به اسم videos اونجا باید بری فکر کنم
برنامشون رو دارم ولی نمی تونم !شما فکر کنم باید برنامشو دانلود کنی از استور یه بخشی هست تو منوی کنسول به اسم videos اونجا باید بری فکر کنم

نه اخه من تووی کشور دیگه هم امتحان کردم ولی نشد , البته فکر می کنم اوون لابد به خاطر این بود لابد IPـم ثبت شده بوده و من نتونستم !دوسته من منم قبلا امتحان کردم و بخاطر ترحیم که psn در رازطه به ایران داره نمیتونید ازش فیلم بخرید چون ip تون را چک میکنه و بعد که متوجه میشه ماله ایرانه نمیذار متاسفانه