(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان بازی که میخوایم بگیریم, ریجنش باید با ریجن اکانت یکی باشه یا با ریجن دستگاه؟
سعی کن با ریجن اکانت یکی باشه البته بازی هایی که DLC و آنلاین ندارن مهم نیست هر ریجنی گرفتی . ریجن دستگاه هم که اصلا واسه بازی کردن مهم نیست . فقط واسه فیلم دیدن مهمه .

بچه ها برای خرید از PSN باید چی کار کرد ؟ یعنی باید کارت خاصی تهیه کنم الان ؟ از کجا اون وقت ؟ میشه یه توضیحاتی بدید .
غیر از این کد های بازی ها هم قابلیت خریدن دارن درسته ؟

بچه ها برای خرید از PSN باید چی کار کرد ؟ یعنی باید کارت خاصی تهیه کنم الان ؟ از کجا اون وقت ؟ میشه یه توضیحاتی بدید .
غیر از این کد های بازی ها هم قابلیت خریدن دارن درسته ؟
شما اول باید psn کارت یا psn کد تهیه کنی بعد مثل کاری که با سیمکارت ایرانسل میکنی اون کد رو تو اکانتت وارد کنی تا به اون مقدار شارژ بشه بعد اقدام به خرید از store کنی حالا این خرید ممکنه DLC ممکنه تم باشه ممکنه موسیقی فیلم و حتی بازی باشه

سعی کن با ریجن اکانت یکی باشه البته بازی هایی که DLC و آنلاین ندارن مهم نیست هر ریجنی گرفتی . ریجن دستگاه هم که اصلا واسه بازی کردن مهم نیست . فقط واسه فیلم دیدن مهمه .

پس من تا الان که بازی ریجن 2 میگرفتم الکی بود؟
پس من الان که ریجن اکانتم 1 هستش برم بازی ریجن 1 بگیرم؟

بچه ها من الان یه بازی دارم ریجن 2 ، ریجن دستگاهم 3 . الان اگه کارت psn بخرم بعد میتونم خرید کنم ازش راحت ؟
شما 1 اکانت بساز کشور رو یا انگلیس یا امارات بزن بعد DLC هایی که میخری میشه ریجن 2 و به بازیات میخوره

پس من تا الان که بازی ریجن 2 میگرفتم الکی بود؟
پس من الان که ریجن اکانتم 1 هستش برم بازی ریجن 1 بگیرم؟

شما میتونی یه اکانت بسازی کشور رو بزنی چین یا ژاپن این میشه ریجن 3
یه اکانت هم بسازی بزنی انگلیس یا امارات این میشه ریجن 2
یه اکانت هم بسازی بزنی آمریکا بشه ریجن 1
اینجوری میتونی هر بازی ای که خواستی بخری و DLCـشو از استورش بخری
تنها مشکل میمونه اکانت ریجن 3 که psn کارتش نیست اینجا (میتونید اون اکانتو که مربوط به ریجن 3 میشه نسازید)

اقا من چطوری می تونم از PSN فیلم بخرم ؟! اکانتم Regoin 1 هستش هر کاری می کنم نمی تونم جایی رو پیدا کنم واسه فروش فیلم ! :(
شما فکر کنم باید برنامشو دانلود کنی از استور یه بخشی هست تو منوی کنسول به اسم videos اونجا باید بری فکر کنم

اقا من چطوری می تونم از PSN فیلم بخرم ؟! اکانتم Regoin 1 هستش هر کاری می کنم نمی تونم جایی رو پیدا کنم واسه فروش فیلم ! :(

شما فکر کنم باید برنامشو دانلود کنی از استور یه بخشی هست تو منوی کنسول به اسم videos اونجا باید بری فکر کنم
دوسته من منم قبلا امتحان کردم و بخاطر ترحیم که psn در رازطه به ایران داره نمیتونید ازش فیلم بخرید چون ip تون را چک میکنه و بعد که متوجه میشه ماله ایرانه نمیذار متاسفانه

بچه ها یه سوال من یه بتل 3 ریجین 2 دارم بخوام Back to Karkand رو براش با اکانت ریجین 2 بگیرم توی اکانت ریجین 3 هم میاد با اکانت ریجین 3 بازی کنم ؟

برنامشون رو دارم ولی نمی تونم ! :(
دوسته من منم قبلا امتحان کردم و بخاطر ترحیم که psn در رازطه به ایران داره نمیتونید ازش فیلم بخرید چون ip تون را چک میکنه و بعد که متوجه میشه ماله ایرانه نمیذار متاسفانه
نه اخه من تووی کشور دیگه هم امتحان کردم ولی نشد , البته فکر می کنم اوون لابد به خاطر این بود لابد IPـم ثبت شده بوده و من نتونستم ! :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or