(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوتا چیز دیگه هم داده! برو ببین به تو هم دادن یا نه.
هان حالا بذار یکمی دیگه میرم
بذار یکمی اینجا فعالیت کنم یه چند وقتی نبودیم
ایمل که فرار نمیکنه
دقیقا متن چی بود برات دیگه چه چیزهایی بود
تازه قبلا هم برام یه ایمل امده بود که یه کد بهم دادن گفتن اگر کد را بزنی یه بازی دمو میتوانی دانلود کنی
فعلا که دستگاهم خرابه بعدم امتحانش میکنم

هان حالا بذار یکمی دیگه میرم
بذار یکمی اینجا فعالیت کنم یه چند وقتی نبودیم
ایمل که فرار نمیکنه
دقیقا متن چی بود برات دیگه چه چیزهایی بود
تازه قبلا هم برام یه ایمل امده بود که یه کد بهم دادن گفتن اگر کد را بزنی یه بازی دمو میتوانی دانلود کنی
فعلا که دستگاهم خرابه بعدم امتحانش میکنم

برای من که هیچ ای میلی نیومده.
فقط چند وقت پیش یه ای میل اومده بود که به خاطر بازی کردن آنچارتد 3 بتا یه سری چیز میز بهم داده بود و منم رفتم دانلود کردم و میتونم تو خود آنچارتد 3 استفاده کنمشون.

برای من که هیچ ای میلی نیومده.
فقط چند وقت پیش یه ای میل اومده بود که به خاطر بازی کردن آنچارتد 3 بتا یه سری چیز میز بهم داده بود و منم رفتم دانلود کردم و میتونم تو خود آنچارتد 3 استفاده کنمشون.
عجب
من که دارم فعلا چک میکنم ببینم خبر و یا نه
فعلا تا اینجا را نگاه کردم خبری نبوده تا بیشتر ببینم

دوستان این نیست این برام امده
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="width: 100%, align: center"][TABLE="width: 787, align: center"]
[TR]
[TD="width: 767, align: center"][TABLE="width: 767, align: center"]
[TR]
[TD="width: 677"][TABLE="width: 677, align: center"]
[TR]
[TD="width: 617"][TABLE="width: 617, align: center"]
[TR]
[TD="width: 415"][TABLE="width: 415, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="width: 415, align: center"]
[TR]
[TD="width: 400, align: left"]SPOTLIGHT 12.07.11
Hulu Plus
spacer.gif

Limited-time offer: Try Hulu Plus risk-free with a 1-month FREE trial.Cancel anytime. Stream hundreds of popular TV shows instantly on your PS3™ system with a Hulu Plus subscription. Hulu Plus lets you watch current hit TV shows, classic series and acclaimed movies anytime in HD for $7.99/month with limited advertising.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

نه خواهش میکنم من فقط می خواستم مثل تجربه ی بد قبلی که داشتم سوء تفاهم نشه یه بنده خدایی پست مارو بدون خوندن نقل قول کرد که اصلا هیچ ربطی به هم نداشت بعد کلی مشکل پیش اومد که هم به ایشون بی احترامی شد هم به من.
ییم
عزیزم ما ه بالاخره ملتفت نشدیم منظور شما چی بود چون ما گیرایی مون کم است .خواهشا یکی درست و درمون به ما بگه چرا 2 هفته است ساین.این نمیشیم. البنه وقتی ساین.اوت میشویم قادر به ورود به استور میشویم و همچنین دانلود هم دوباره برقرار شده.ولی وقت ساین.این میشویم ارور تایم اوت میدهد.(80710723)

ییم
عزیزم ما ه بالاخره ملتفت نشدیم منظور شما چی بود چون ما گیرایی مون کم است .خواهشا یکی درست و درمون به ما بگه چرا 2 هفته است ساین.این نمیشیم. البنه وقتی ساین.اوت میشویم قادر به ورود به استور میشویم و همچنین دانلود هم دوباره برقرار شده.ولی وقت ساین.این میشویم ارور تایم اوت میدهد.(80710723)
مشکل از ISP هست که تایم اوت میده شما تست میگیری از کانکشنت همه چی success میشه؟
درضمن جاش اینجا نیست ها باید بری بخش ارور ها و خرابی ها

من تازه این هفته میخواستم اینترنت پر سرعت بگیرم فقط هم به خاطر psn ولی شنیدم که نمیشه رفت توش منصرف شدم الان هم نمیدونم بعضیتون میگین میشه و بعضی از کاربرای عزیز میگن نه
در کل این مشکل برطرف میشه ؟ یا نه برای همیشه اینجوری میمونه و نمیتونیم لذت آنلاین رو تجربه کنیم؟

من تازه این هفته میخواستم اینترنت پر سرعت بگیرم فقط هم به خاطر psn ولی شنیدم که نمیشه رفت توش منصرف شدم الان هم نمیدونم بعضیتون میگین میشه و بعضی از کاربرای عزیز میگن نه
*در کل این مشکل برطرف میشه ؟ یا نه برای همیشه اینجوری میمونه و نمیتونیم لذت آنلاین رو تجربه کنیم؟
جان؟!:دی کی کفته نمیشه رفت psn؟!والا ما که هر روز با 128 میریم فیفا هم میزنیم به راحتی راضی هم هستیم:دی اصلا مشگلی وجود نداره تو psn
راستی با ایرانی ها راحت فیفا میزنم نه با آمریکایی ها:دی

دوستان من از هك در اوردم ولي با اينترنت ١ مگ هر كاري ميكنم ساين نميشه فقط ميگه تايم اوت لطفا كمك كنيد تا دو مرتبه به بساط الحادي هك و هك بازي گرفتار نشم*

اره اپ کردم در ضمن تو ستینگ همه چی به جز psn ساکسس میشه

اگه همه چیز به جز psn ساکسز میشه احتمالا ایراد از psn هستش.چند وقت پیش هم قبل از اینکه آپدیت شماره 4.00 رو بدن همینطوری شده بود. دوباره امتحان کنید درست میشه.
من الان راحت وصل میشم و مشکلی ندارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or