(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
والا بازی از استور امارات اومده که ریجنش 2 هست
DLC از استور اروپا (انگلیس) میخواد بیاد که اونم ریجنش 2 هست
ولی نمیدونم اینا بهم میخوره یا نه؟
اره میخوره اگر دوتاشون ریجن دو هستن میخوره
پس مشکلی نداره برو امتحان کن ببین میشه به احتمال 50 درصد میشه:d

نه همچین خبری نیست ، همه جا امن و امانه :d

درسته واسه سونی امن و امانه ولی برای ما نه...!!2هفته است که یواش یواش داره نا امن میشه سرعت نت ها بشدت افت کرده مخصوصا تو psn من خیلی مشکل دارم چه از نظر بازی(MW3) چه از نظر DL من حتی 2 تا نت دارم و دقیقا هر دو بشدت افت سرعت دارن دقیقا 2 هفته هست که اینطوری شده..!!یواش یواش در همین اینترنت مزخرف هم تخته میکنن میره..!!

درسته واسه سونی امن و امانه ولی برای ما نه...!!2هفته است که یواش یواش داره نا امن میشه سرعت نت ها بشدت افت کرده مخصوصا تو psn من خیلی مشکل دارم چه از نظر بازی(MW3) چه از نظر DL من حتی 2 تا نت دارم و دقیقا هر دو بشدت افت سرعت دارن دقیقا 2 هفته هست که اینطوری شده..!!یواش یواش در همین اینترنت مزخرف هم تخته میکنن میره..!!

مشکل اینترنت و سرعتش تو این چند وقته به خاطر سونی و این چیزا نیست مشکل "چیز" دیگس isp ها پینگ ها رو بالا بردن و سرعت رو آوردن پایین سونی psn رو تخته نمیکنه
جو سازی نکنید

مشکل اینترنت و سرعتش تو این چند وقته به خاطر سونی و این چیزا نیست مشکل "چیز" دیگس isp ها پینگ ها رو بالا بردن و سرعت رو آوردن پایین سونی psn رو تخته نمیکنه
جو سازی نکنید
شما درباره ی چیزی که در جریانش نیستی نظر نده مجبوری..؟پست منو بخون متوجه میشی چی می خواستم بگم کجای پستم نوشتم مشکل از psn هست..؟؟ایشون گفت psn تو ایران داره تعطیل میشه منم گفتم ایران نت نداره که اصلا به حساب بیاد که بخواد تعطیل بشه یا نشه.شما همیشه سعی کن پستهای بقیه رو بخونی بعد نقل قول کنی بخدا مجبور نیستی پست کسی رو که تو جریان نیستی نقل قول کنی..!سرعت نت تو ایران اینقدر عالی هست..!!که با کوچکترین مشکلی از طرف psn یا سرورهای بازیما میریم تو افساید وای به اینکه بخواد بهم بخوره..!!

شما درباره ی چیزی که در جریانش نیستی نظر نده مجبوری..؟پست منو بخون متوجه میشی چی می خواستم بگم کجای پستم نوشتم مشکل از psn هست..؟؟ایشون گفت psn تو ایران داره تعطیل میشه منم گفتم ایران نت نداره که اصلا به حساب بیاد که بخواد تعطیل بشه یا نشه.شما همیشه سعی کن پستهای بقیه رو بخونی بعد نقل قول کنی بخدا مجبور نیستی پست کسی رو که تو جریان نیستی نقل قول کنی..!سرعت نت تو ایران اینقدر عالی هست..!!که با کوچکترین مشکلی از طرف psn یا سرورهای بازیما میریم تو افساید وای به اینکه بخواد بهم بخوره..!!
من از شما معذرت میخوام عجله ای نوشتم اصلا حواسم نبود
همیشه میخونم ولی این بار تلفنم زنگ خورد حواسم پرت شد نخوندم

• Like
Reactions: CAP\MortezA63
من از شما معذرت میخوام عجله ای نوشتم اصلا حواسم نبود
همیشه میخونم ولی این بار تلفنم زنگ خورد حواسم پرت شد نخوندم

نه خواهش میکنم من فقط می خواستم مثل تجربه ی بد قبلی که داشتم سوء تفاهم نشه یه بنده خدایی پست مارو بدون خوندن نقل قول کرد که اصلا هیچ ربطی به هم نداشت بعد کلی مشکل پیش اومد که هم به ایشون بی احترامی شد هم به من.

دو هفته اینترنتم راه افتاده به دلم مونده یه دست آنلاین بزنم ، دوستان کسی‌ هست تو تهران راحت بتونه آنلاین بازی کنه ؟ از کدوم آی‌اس‌پی؟؟؟
کسی‌ میدونه کد آنلاین بازی رو از یک دستگاه به دستگاه دیگه چطوری انتقال میدن ؟؟

دو هفته اینترنتم راه افتاده به دلم مونده یه دست آنلاین بزنم ، دوستان کسی‌ هست تو تهران راحت بتونه آنلاین بازی کنه ؟ از کدوم آی‌اس‌پی؟؟؟
کسی‌ میدونه کد آنلاین بازی رو از یک دستگاه به دستگاه دیگه چطوری انتقال میدن ؟؟

اینجا جای بحث ISP نیست اما برای انتقال کد فقط کافیه اون اکانتی که توش کد وارد شده رو روی PS3 خودتون با یه یوزر جدید ریکاوری کنید بعد از قسمت دانلود لیست اون فایلی که با زدن کد دانلود کردید رو روی PS3 خودتون دانلود کنید و اکانت خودتنو بالا بیارد و از بازی آنلاین لذت ببرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or