(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شاید کمابیش سوال احمقانه ای باشه اما من میتونم با یک اکانت دیگه که با ریجن بازی یکی هست کد رو بزنم اما بعد بازی رو با اکانت اصلیم یعنی MaKaNStrife که برای US هست بازی کنم؟ یا باید حتما اکانتی که باهاش بازی میکنم ماله همون ریجنی باشه که بازی رو خریدم؟

شاید کمابیش سوال احمقانه ای باشه اما من میتونم با یک اکانت دیگه که با ریجن بازی یکی هست کد رو بزنم اما بعد بازی رو با اکانت اصلیم یعنی MaKaNStrife که برای US هست بازی کنم؟ یا باید حتما اکانتی که باهاش بازی میکنم ماله همون ریجنی باشه که بازی رو خریدم؟
دوست عزیز با اکانت اصلیت میتونی راحت آنلاین بازی کنی...

دوستان من میتونم پی اس ان کارد به دلار بخرم بعدش برایه اکانت اروپام ازش استفاده کنم ؟؟ آخه الان اکانت انگلستان کمه کمش 25 پونده که قیمتش حدود 60 تومن میشه ولی اکانت امریکا اینطوری نیست

راستی چرا یورو نیست ؟

دوستان من میتونم پی اس ان کارد به دلار بخرم بعدش برایه اکانت اروپام ازش استفاده کنم ؟؟ آخه الان اکانت انگلستان کمه کمش 25 پونده که قیمتش حدود 60 تومن میشه ولی اکانت امریکا اینطوری نیست

راستی چرا یورو نیست ؟
چون یورو مال قسمتی از شینگن به جز اسکاندیناوی هست
حتی psn کارتهای سوئدی به کرون هستند مثل واحد پولش که یورو نیست و جغرافیاش جزئ شینگنه
انگلیس که کلا جز شینگن نیست
dlc های ریجن 1 فکر نمیکنم زوی ریجن 2 جواب بده

• Like
Reactions: jetalpha

راستی چرا یورو نیست ؟
آره می تونی دلار بخری و یه اکانت آمریکا بسازی و بازی که می خری روی اکانت اروپا استفاده کنی یا اینکه اگه DLC می خری باید بازیت ریجن 1 باشه .
DLC اکانت آمریکا+ بازی ریجن 1+ اکانت اروپا =مشکلی نیست.
DLC اکانت آمریکا+بازی ریجن 2+اکانت اروپا=عملی نیست.

• Like
Reactions: jetalpha
دوستان نیاز به یک راهنمایی فوری دارم
امکانش هست که از برنامه ی PS3 PROX Y برای دانلود اپدیت ها و پچ ها از طریق کامپیوتر استفاده کرد ؟؟؟؟؟من قبلا با این روش اپدیت بد کمپانی 2 رو دانلود کردم ولی الان با توجه به اومدن فریمور جدید امکان استفاده از این اپشن رو در تنظیمات کانکشن ندارم راهی هست بشه دوباره از این قابلیت استفاده کرد؟؟؟؟

دوستان نیاز به یک راهنمایی فوری دارم
امکانش هست که از برنامه ی PS3 PROX Y برای دانلود اپدیت ها و پچ ها از طریق کامپیوتر استفاده کرد ؟؟؟؟؟من قبلا با این روش اپدیت بد کمپانی 2 رو دانلود کردم ولی الان با توجه به اومدن فریمور جدید امکان استفاده از این اپشن رو در تنظیمات کانکشن ندارم راهی هست بشه دوباره از این قابلیت استفاده کرد؟؟؟؟

کدوم تنظیمات؟
من همین چند روز پیش یه بازی رو دانلود کردم باهاش
مشکلتون کجاست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or