Cloud Strife
Loyal Member
قضیه این PS3 Prox..y چیه؟ من نمیدونستم! یعنی میشه به جای PS3 با PC دنلد کرد؟ خیلی خوبه که اینجوری!
قضیه این PS3 Prox..y چیه؟ من نمیدونستم! یعنی میشه به جای PS3 با PC دنلد کرد؟ خیلی خوبه که اینجوری!
از دوستان کسی هست که مشکل اینجوری داشته باشه؟؟؟؟این ارور تایم اوت از ظهر نمیزاره یکم بازی کنیم :d وصل هم بشه همین که وارد بازی بشم از PSN میزنه بیرون
از دوستان کسی هست که مشکل اینجوری داشته باشه؟؟؟؟
اینترنت پکیده ... یا واسه من سیگنال نمیگیرهیا اگه میگیره Sign in نمیشه یا اگرم بشه میپره بیرون . مشکل یه جورایی همگانیه .
آره دیگه داخلیه ... پیشگامان خبر زده که مشکل از مخابرات جمهوری اسلامیه ... درست میشه ولی.مشکل همگانی منظورت داخلیه یا از طرف PSN ؟ ؟ ؟ :d
برای من راحت وصل میشه اما بعد 30 ثانیه میپره بیرون
آقا ما آخرش هم PSN Card امارات پیدا نکردیم !اگه کسی سراغ داره ، یه لطفی بکنه توی PM بهم بگه که اینجا تبلیغ نشه !
بعد اگه کلآ پیدا نشد ، میتونم PSN Card انگلیس بخرم و با یه اکانت دیگه دانلود کنم و بعد با اکانت خودم که امارات هست ازش استفاده کنم دیگه ؟! (برای همین DLC های U3 میخوام)
آقا ما آخرش هم PSN Card امارات پیدا نکردیم !اگه کسی سراغ داره ، یه لطفی بکنه توی PM بهم بگه که اینجا تبلیغ نشه !
بعد اگه کلآ پیدا نشد ، میتونم PSN Card انگلیس بخرم و با یه اکانت دیگه دانلود کنم و بعد با اکانت خودم که امارات هست ازش استفاده کنم دیگه ؟! (برای همین DLC های U3 میخوام)