(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
  • Like
Reactions: Cloud Strife
من امروز چند بار این اتفاق برام افتاد و در نهایت دیگه نتونستم به psn وصل شم . کانکشن تست رو هم انجام دادم مشکل اینترنت نیست ولی به psn وصل نمیشه.

اینترنت پکیده ... یا واسه من سیگنال نمیگیره :دی یا اگه میگیره Sign in نمیشه یا اگرم بشه میپره بیرون . مشکل یه جورایی همگانیه .

مشکل همگانی منظورت داخلیه یا از طرف PSN ؟ ؟ ؟ :d

برای من راحت وصل میشه اما بعد 30 ثانیه میپره بیرون

خدایش این مشکلات اینترنتی هم مارو کچل کرد!!!
این cfw جدید بیاد دیگه کلا وصل نشیم به psn سنگین تریم
وسط بازی آنلاین کلی امتیاز گرفتم یهو قطع میشه همه چی میپره

آقا ما آخرش هم PSN Card امارات پیدا نکردیم ! :دی اگه کسی سراغ داره ، یه لطفی بکنه توی PM بهم بگه که اینجا تبلیغ نشه !
بعد اگه کلآ پیدا نشد ، میتونم PSN Card انگلیس بخرم و با یه اکانت دیگه دانلود کنم و بعد با اکانت خودم که امارات هست ازش استفاده کنم دیگه ؟! (برای همین DLC های U3 میخوام)

آقا ما آخرش هم PSN Card امارات پیدا نکردیم ! :دی اگه کسی سراغ داره ، یه لطفی بکنه توی PM بهم بگه که اینجا تبلیغ نشه !
بعد اگه کلآ پیدا نشد ، میتونم PSN Card انگلیس بخرم و با یه اکانت دیگه دانلود کنم و بعد با اکانت خودم که امارات هست ازش استفاده کنم دیگه ؟! (برای همین DLC های U3 میخوام)

آره می تونی چون امارات ریجن 2 حساب می شه با یه اکانت uK می تونی خرید کنی بعد تو اکانت امارت استفاده کنی. البته اگه بازیت ریجن 2 باشه دیگه:d

تو چرا لقمه رو انقدر پیچش میدی!؟:d
درسته اکانت UK گرونه ولی خب بخر با همون بازی کن دیگه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or