Infected Area
کاربر سایت
آقا چرا من هرچی کد آنلاین میزنم میگه غلطه؟![]()
به علت عدم تطابق ریجن بازی با اکانت ! :d زحمتش ساختن یه اکانت که ریجنش با بازی یکی باشه :d
آقا چرا من هرچی کد آنلاین میزنم میگه غلطه؟![]()
دوست عزیز با اکانت اصلیت میتونی راحت آنلاین بازی کنی...شاید کمابیش سوال احمقانه ای باشه اما من میتونم با یک اکانت دیگه که با ریجن بازی یکی هست کد رو بزنم اما بعد بازی رو با اکانت اصلیم یعنی MaKaNStrife که برای US هست بازی کنم؟ یا باید حتما اکانتی که باهاش بازی میکنم ماله همون ریجنی باشه که بازی رو خریدم؟
کسی نمیدونه جدی؟!نمیدونم چرا نمیتونم pes 2011 رو با دوستم بازی کنم!
جالبه که xb360 با همین تنظیمات میشه
کسی میتونه کمکم کنه؟
ip استاتیک دادم به ps3 و در dmz گذاشتم و port maping رو هم انجام دادم
دیگه چه کار باید بکنم؟

چون یورو مال قسمتی از شینگن به جز اسکاندیناوی هستدوستان من میتونم پی اس ان کارد به دلار بخرم بعدش برایه اکانت اروپام ازش استفاده کنم ؟؟ آخه الان اکانت انگلستان کمه کمش 25 پونده که قیمتش حدود 60 تومن میشه ولی اکانت امریکا اینطوری نیست
راستی چرا یورو نیست ؟
آره می تونی دلار بخری و یه اکانت آمریکا بسازی و بازی که می خری روی اکانت اروپا استفاده کنی یا اینکه اگه DLC می خری باید بازیت ریجن 1 باشه .دوستان من میتونم پی اس ان کارد به دلار بخرم بعدش برایه اکانت اروپام ازش استفاده کنم ؟؟ آخه الان اکانت انگلستان کمه کمش 25 پونده که قیمتش حدود 60 تومن میشه ولی اکانت امریکا اینطوری نیست
راستی چرا یورو نیست ؟
ببخشید PSN کارت امارات رو از کجا میشه خرید و چند هستش؟
دوستان نیاز به یک راهنمایی فوری دارم
امکانش هست که از برنامه ی PS3 PROX Y برای دانلود اپدیت ها و پچ ها از طریق کامپیوتر استفاده کرد ؟؟؟؟؟من قبلا با این روش اپدیت بد کمپانی 2 رو دانلود کردم ولی الان با توجه به اومدن فریمور جدید امکان استفاده از این اپشن رو در تنظیمات کانکشن ندارم راهی هست بشه دوباره از این قابلیت استفاده کرد؟؟؟؟