ARTiCiX
کاربر سایت
مرسی از جوابت فقط توی بقیه اکانت ها میاد چیزایی که میخری مثل آواتار ؟اکانتو باید داشته باشین.... اگه پاک کنید بله همه ی چیزایی که با اون اکانت خریدین پاک میشن
مرسی از جوابت فقط توی بقیه اکانت ها میاد چیزایی که میخری مثل آواتار ؟اکانتو باید داشته باشین.... اگه پاک کنید بله همه ی چیزایی که با اون اکانت خریدین پاک میشن
امارات ریجن 2 هست و اگر بازی مورد نظرتون که دارید ریجنش 2 هست میتونید بگیرید و میخوره .خب وقتی آواتار و DLC و .. بگیرم توی اون یکی اکانتم میادش یا نه ؟؟؟ وقتی خریدم تموم شد و کارت خالی شد بخوام اکانت اماراتم رو پاک کنم همه چیزهایی که گرفتم میپره یا هستش ؟؟
سلام شما فقط کافیست به psn کانکت بشید و بعدش بازی رو اجرا کنید تا آپدیتهای بازی دانلود بشه یکی از آپدیتها 82 مگ هست یکی هم 4 مگ و هر دو وقتی دانلود شد و وارد منوهای بازی شدید روی گزینه دوم ببردی تعداد نفرات آنلاین رو نوشته و روی اون کلیک کنید راحت میشه آنلاین زد تعداد نفرات آنلاین خیلی بالاست ولی من که داشتم بازی میکردم کمی لگ اذیت میکرد ولی بد نبود !اقایون من little big planet رو دان کردم میخوام بدونم multi میخوام بازی کنم چی کار باید بکنم چون اصلا گزینه ای مربوط به این نداره فقط store mode داره واسه من اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
شما چون تازه ثبت نام کردید نمیتونید از این امکانات استفاده کنید. موفق باشیسلام من هرچی میخوام این 30 روز plus را بگیرم میگه this content cannot be accessed in your account لطفا راهنمایی کنید شاید چون تازه خریدم تازه ثبت نام کردم

آقا من با این آموزش 2 تا بازی رو Pc دانلود کردم حالا چطور انتقال بدم به PS3 و بعد از انتقال روی کنسول از چه قسمتی اجراشون کنم؟
اين برنامه PS3 prox كه آقای Mahdi Co تو اين پست گذاشتن برای نصب شدن تو PC تون احتياج به Net Framework 3.5 داره...اگه Net Framework 3.5 نداريد می تونيد از اينجا با لينك مستقيم دانلودش كنيد:
http://www.p30day.com/microsoft-net-framework-35-sp1-1124.html
(حجم 231 مگ)
يه سوالم خودم دارم:
نمی شه تو PC لينك دانلود بازی رو تو IDM يا هر برنامه دانلود ديگه ای پيست كرد و دانلود كرد؟اگه نمی شه وضع دانلود بازی چطوريه؟منظورم اينه كه راحت مثل لينك مستقيم دانلود می شه يا اينكه بعد چند دقيقه stop می شه و گير می كنه؟
بعد نمی شه دانلود رو رزيوم كرد و PS3 رو خاموش كرد و بعد يه مدت دوباره PS3 رو روشن كرد و دانلود رو ادامه داد؟
آپدیت جدید اروپا :
Full Games (PS3)
Split/Second Velocity (£19.99/€24.99)
PSone Classics (PS3 and PSP)
Ridge Racer Type 4 (£3.99/€4.99)
PS3 Game DLC
Dead Space 2 - Outbreak Maps (free)
Crysis 2 - Retaliation Pack (£7.99/€9.99)
Green Lantern: Rise of the Manhunters - Classic Costume (free)
Dirt 3 - Mcrae Vision Charity Pack (£1.19/€1.49)
Marvel Vs Capcom 3 - Shadow Battle 07 (£0.79/€0.99)
Red Faction Armageddon: Ruin Pack (£3.19/€3.99)
Red Faction Battlegrounds - Origins Pack (£1.99/€2.49)
Final Fantasy Vi Music Pack (£0.79/€0.99)
Dynasty Warriors 7: Costume Pack 2 (£1.39/€1.75), New Weapon Pack 2 (£2.99/€3.59), Original Costume Pack 1 (£3.99/€4.99), Stage Pack 1 (£3.19/€3.99)
Fallout : New Vegas - Honest Hearts (£7.99/€9.99)
Hyperdimension Neptunia: Black Heart Booster 3 (£0.79/€0.99), Compa Booster 3 (£0.79/€0.99), Green Heart Booster 3 (£0.79/€0.99), If Booster 3 (£0.79/€0.99), Level Cap +200 (£0.79/€0.99), Neptune Booster 3 (£0.79/€0.99), Quality Certification (free), White Heart Booster 3 (£0.79/€0.99)
Modnation Racers: Pirate Theme Pack (£5.49/€6.99)
Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters: Bethpage State Park (£3.19/€3.99), Turnberry Resort (£3.19/€3.99)

اونایی که بازیاشون پریده از XMBبرن Accont management<Transaction management<services list<psn promotion از این جا دان کنن فقط یادتون باشه هر وقت ارور داد ان قدر زور بزنین تا لینک دانلودو بده بره تو لیستتون.b-)
دوست عزيز هيچ اروري نداد من راحت دانلود و نصب كردماین infamous رو کسی گرفته؟ چند تا از دوستان میگن erorr میده داستانش چیه؟
تبریک میگم>:d<176 mb هستشFirmware 3.65 همين الان اومد!!!!