Ezio da Firenze
کاربر سایت
من آپدیت کردم , تا 45 % رفت نتم قطع شد , ولی نکته جالب اینجاست الان خیلی راحت می تونم تو PSN sign شم ...
نه دیگه تا 10 تیر اینطورا وقت داری بعد از اون میپره
اره مطمنم که تا 10 تیر وصل نشی یا حتی یکی از بازی هارو بگیری و بقیرو بزاری بعد از این تاریخ دیگه نمیتونی بگیری و اون گزینه WB از تو استور پاک میشه:dشما دوسته گرامی مطمعنی که اگر وصل نشی میپره
اگر این طور باشه که خیلی بعد میشه حالا من چه کار کنم
اره مطمنم که تا 10 تیر وصل نشی یا حتی یکی از بازی هارو بگیری و بقیرو بزاری بعد از این تاریخ دیگه نمیتونی بگیری و اون گزینه WB از تو استور پاک میشه:d
به نظرم من الان وصل شو بازی هارو بگیر PLUS هم بزار 7 8 تیر بگیر
موقعی هم که UN3 اومد PLUS رو بخر:d
بحث برنامه Welcome back هست که تا یه ماه وقت داری که 2 تا بازی کاملتو دانلود کنی واسه PSP و PS3 و یه ماه Plus که به همه داده ، اگه تو این یه ماه فعال نکنی میپره ...بچه ها یه توضیحی بدید من هونلی راین رو سه روز کنسولم روشن بود تا دمو اش رو بگیره بعد مسخره پنج دقیقه بیشتر بازی نبود
فاییده نداره این دموها این همه صبر کنیم یه ذره بازی مسخره؟
قسمت اول استور هم زده فیری اما پولیه فقط تو دمو ها رایگانه
من هم که ویزا مستر ندارم...
یه توضیح بیشتر بدید مطالب تون رو خواندم سر در نیاوردم برای چیکار کردن تا ده تیر وقت داریم؟
دمو بازی ردیف که طولانی هم باشه سراغ ندارید؟
شما اين مسير رو برو و بازي رو دوباره دانلود كنمن یکی از بازی ها رو گرفتم ، اون یکی رو که اومدم بگیرم بعد زدن روی گزینه get it now حواسم نبود و دو بار X رو زدم و از اون قسمت که درومد دیگه WB1ام پرید !!!
هر چی هم میگردم نیست ! نمیشه کاریش کرد ؟
نه عزیز همیشگیهاین بازی هایه مجانی تاریخ انقضا دارن؟(مثل پلاس)
دقیقا متوجه نشدم یعنی هر کی می تونه دو تا بازی کامل رایگان دانلود کنه؟بحث برنامه Welcome back هست که تا یه ماه وقت داری که 2 تا بازی کاملتو دانلود کنی واسه PSP و PS3 و یه ماه Plus که به همه داده ، اگه تو این یه ماه فعال نکنی میپره ...
2تا بازی رایگان PS3 و 2تا بازی رایگان PSP و 1ماه اکانت مجانی پلاسدقیقا متوجه نشدم یعنی هر کی می تونه دو تا بازی کامل رایگان دانلود کنه؟
من وقتی پلوس رو میزنم کد میخواد مستر می خواد...
یکم بیشتر توضیح بدید متشکرم.