afk.dante
کاربر سایت
تبریک میگم>:d<176 mb هستشFirmware 3.65 همين الان اومد!!!!
آخرین ویرایش:
تبریک میگم>:d<176 mb هستشFirmware 3.65 همين الان اومد!!!!
من آپدیت کردم , تا 45 % رفت نتم قطع شد , ولی نکته جالب اینجاست الان خیلی راحت می تونم تو PSN sign شم ...
منظور اینه که آپدیت هنوز اجباری نشده که باید آن را داشته باشید تا بتوانید sign بشید و بدون آن هم میتوانید و اختیاری هست در حال حاضر تا بعد شاید اجباری بشه .من دقيقا متوجه نكته نشدم !! مگه قبلا نميتونستي ؟؟
آپديت كه نه دانلود شده نه نصب ... فرقي نبايد كرده باشه سيستمت
منظور اینه که آپدیت هنوز اجباری نشده که باید آن را داشته باشید تا بتوانید sign بشید و بدون آن هم میتوانید و اختیاری هست در حال حاضر تا بعد شاید اجباری بشه .
نگفتم :d چون دوستم هم بدون آپدیت داشت آنلاین میزد و نمیدونست . من بهش گفتم آپدیت کنه .تو PS Blog اومده که آپدیت جدید اجباری نیست :d
4 ساعت پيش كه گفتيم اينو ...گفتن كه Optional Update
هر كي دوس داشت بكنه هر كي هم نه ، نكنه !! آپديت اختياري ...
من گرفتم 1 هفته پيش كد و وارد كردم مشكلي هم نبود ...دوستان کسی از ارور 80023156 اطلاعی داره ؟
کسی بعد از این قطعی PSN - PSN card خریده ؟ . والا من یه PSN Card برا یکی از بستگانم گرفتم ولی وقتی کد رو وارد می کردم ارور می داد که درست نیست و ...
نه دیگه تا 10 تیر اینطورا وقت داری بعد از اون میپرهدوستان من يه سوال دارم اونم اينه كه الان به psn وصل نميشم اما هر وقت كه u3 اومد ميخوام وصل شم به خاطر همين اين يك ماه پلاس رو ميتونم اون موقع كه وصل شدم فعال كنم؟
سلام به همه
دوستان این بازی ها رو که میشه دانلود کرد حجمشون چقدره؟
بعدش میشه اینا رو از طریق اون برنامه لینکاشون رو بدست آورد بدیم به یه کافینتی چیزی برامون دانلود کنه من اینفیموس رو میخوام ولی مثل اینکه حجمش بالاس و با این اینترنت زغالی ما نمیشه گرفت 128 مخابرات فکرشو بکن........
ممنون میشم سریع جواب بدین چون کافی نتی سراغ دارم سرعتش 2 مگابیته