(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من آپدیت کردم , تا 45 % رفت نتم قطع شد , ولی نکته جالب اینجاست الان خیلی راحت می تونم تو PSN sign شم ...

من دقيقا متوجه نكته نشدم !! مگه قبلا نميتونستي ؟؟
آپديت كه نه دانلود شده نه نصب ... فرقي نبايد كرده باشه سيستمت
منظور اینه که آپدیت هنوز اجباری نشده که باید آن را داشته باشید تا بتوانید sign بشید و بدون آن هم میتوانید و اختیاری هست در حال حاضر تا بعد شاید اجباری بشه . ;)

دوستان من يه سوال دارم اونم اينه كه الان به psn وصل نميشم اما هر وقت كه u3 اومد ميخوام وصل شم به خاطر همين اين يك ماه پلاس رو ميتونم اون موقع كه وصل شدم فعال كنم؟

منظور اینه که آپدیت هنوز اجباری نشده که باید آن را داشته باشید تا بتوانید sign بشید و بدون آن هم میتوانید و اختیاری هست در حال حاضر تا بعد شاید اجباری بشه . ;)

آره مثل اینکه اجباری نیست ...

دوستان کسی از ارور 80023156 اطلاعی داره ؟

کسی بعد از این قطعی PSN - PSN card خریده ؟ . والا من یه PSN Card برا یکی از بستگانم گرفتم ولی وقتی کد رو وارد می کردم ارور می داد که درست نیست و ...
یه چند بار امتحان کردم الان این ارور رو میده , فکر کنم یه چیزی مثل اینکه اگه کد رو چند بار اشتباه بزنی مثلا 24 ساعت دیگه نمی تونی کاری کنی ( قفل سمند :d )

الانم از طریق PC خواستم برم دیدم همچنان Under maintenance هست !
https://store.playstation.com/accounts/manage/cam_index.vm

آخرین ویرایش:
گفتن كه Optional Update
هر كي دوس داشت بكنه هر كي هم نه ، نكنه !!‌ آپديت اختياري ...
4 ساعت پيش كه گفتيم اينو ...
دوستان کسی از ارور 80023156 اطلاعی داره ؟

کسی بعد از این قطعی PSN - PSN card خریده ؟ . والا من یه PSN Card برا یکی از بستگانم گرفتم ولی وقتی کد رو وارد می کردم ارور می داد که درست نیست و ...
من گرفتم 1 هفته پيش كد و وارد كردم مشكلي هم نبود ...

دوستان من يه سوال دارم اونم اينه كه الان به psn وصل نميشم اما هر وقت كه u3 اومد ميخوام وصل شم به خاطر همين اين يك ماه پلاس رو ميتونم اون موقع كه وصل شدم فعال كنم؟
نه دیگه تا 10 تیر اینطورا وقت داری بعد از اون میپره

سلام به همه
دوستان این بازی ها رو که میشه دانلود کرد حجمشون چقدره؟
بعدش میشه اینا رو از طریق اون برنامه لینکاشون رو بدست آورد بدیم به یه کافینتی چیزی برامون دانلود کنه من اینفیموس رو میخوام ولی مثل اینکه حجمش بالاس و با این اینترنت زغالی ما نمیشه گرفت 128 مخابرات فکرشو بکن........
ممنون میشم سریع جواب بدین چون کافی نتی سراغ دارم سرعتش 2 مگابیته

سلام به همه
دوستان این بازی ها رو که میشه دانلود کرد حجمشون چقدره؟
بعدش میشه اینا رو از طریق اون برنامه لینکاشون رو بدست آورد بدیم به یه کافینتی چیزی برامون دانلود کنه من اینفیموس رو میخوام ولی مثل اینکه حجمش بالاس و با این اینترنت زغالی ما نمیشه گرفت 128 مخابرات فکرشو بکن........
ممنون میشم سریع جواب بدین چون کافی نتی سراغ دارم سرعتش 2 مگابیته

آره میشه من که واسه همه آپدیت ها و دانلودام از این روش استفاده میکنم و کاملا جواب میده ;) میتونی رزیوم هم کنی و راحت توی چند شب دانلود کنی یا اگه عجله داری 1 روزه هم میتونی دانلود کنی ;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or