(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خوبه بدونید :
هر بایت = 8 بیت , سرعت هم ربطی به محدودیت و اینجور چیز ها نداره , شما سرویس مثلا 512 می گیری , در واقع پورت شما رو 2 مگ می بندن ولی محدود میشه .
حالا جریان این محدودیت ترافیک و نا محدود ربطی به سرعت نداره , شرکت ها میان سرویس های محدود رو سرعت بیشتری می دن تا ترافیک سریعتر تموم شه و کاربر ترافیک بخره !
ببنید مثلا

الان کسی که این سرویس رو می گیره 512 kbp/s نه 512 kb/s
در واقع این آقا در بهترین حالت 64 کیلوبایت می گیره که میشه معادل 512 کیلوبیت

:|
اگه منظورت همون 2048 هست شما 2048kbp/s داشتید دادش نه 2048kb/s
من نمیدونم شما چرا دوست دارید این بحث رو ادامه بدید؟!
من یه چیز بگم امیدوارم دیگه این بحث تموم بشه و دیگه شاهد این پست ها نباشیم.
اون چیزی که شما عکسشو گذاشتی،مربوط میشه به سرعت سرویس،مثلا 512Kbp/s که یا همون 512Kb/s که اون p یعنی per/second ، حالا شما دوست داری فکر کن یه واحد دیگست.این از این.
اما این دوست خوبمون hitman_ravani داره میگه من سرعت دانلودم 2مگ هست.شما با هر برنامه ای که دانلود بکنی Transfer Rate دانلودت رو بر حسب KBper/s بهت میده،چه با IDM یا هر برنامه ی دیگه ای.توی IDM که من دانلود میکنم وقتی سرعت بالای 1024KB/s هست مینویسه مثلا 1.9MB/s .پس حق با رفیقمونه.پس وقتی این دوستمون میگه سرعت دانلودم 2مگ هست،یعنی با 2048KB/s دانلود میکنه.حالا شما بیا هی پست بده بگو شما سرعت سرویست فلانه و ... .

خوب ما هم دموی باز Infumos رو دانلود کردیم و مثل همه ارور داد و دوباره دانلود کردیم!

حالا یه سوال!

وقتی شما فایلی از Store میخری! وتوی قسمت دانلود هات میمونه(همونجایی که میری توی Store و اون بالا دومین آیکن از سمت راست فکر کنم)

ببینم تا چند بار میشه اون فایل رو دانلود کرد؟ مثلآ من هارد دستگاه رو فرمت میکنم! نمیخام دوباره پول بدم و بازی رو بخرم! میرم همون قسمت دانلود و دوباره دانلود میکنم!

اما سوال مهم اینه! تا چند دفعه میشه دانلود کرد؟!محدودیت داره؟ یا نه؟

ای کاش منم dead nation رو برای دان میزاشتم با این isp ذغالی ما مگه تموم میشه این infamous اگه ارور هم بده که.......ولی little big planet خیلی خوب بود

خوب ما هم دموی باز Infumos رو دانلود کردیم و مثل همه ارور داد و دوباره دانلود کردیم!

حالا یه سوال!

وقتی شما فایلی از Store میخری! وتوی قسمت دانلود هات میمونه(همونجایی که میری توی Store و اون بالا دومین آیکن از سمت راست فکر کنم)

ببینم تا چند بار میشه اون فایل رو دانلود کرد؟ مثلآ من هارد دستگاه رو فرمت میکنم! نمیخام دوباره پول بدم و بازی رو بخرم! میرم همون قسمت دانلود و دوباره دانلود میکنم!

اما سوال مهم اینه! تا چند دفعه میشه دانلود کرد؟!محدودیت داره؟ یا نه؟
با ps3 خودت هرچند بار که بخوای میتونی دانلود کنی.میتونی با 4 نفر دیگه هم اکانتت رو share کنی.اونا هم میتونن هرچند بار که بخوان از اونجا دانلود کنن و محدودیت هم نداره.
وقتی میخوای فرمت کنی،یه Back Up بگیر دیگه !

با ps3 خودت هرچند بار که بخوای میتونی دانلود کنی.میتونی با 4 نفر دیگه هم اکانتت رو share کنی.اونا هم میتونن هرچند بار که بخوان از اونجا دانلود کنن و محدودیت هم نداره.
وقتی میخوای فرمت کنی،یه Back Up بگیر دیگه !
ممنون اونوقت یه سوال دیگه اینکه این موضوع شامل فایلهایی که بصورت Readm کد هستن داخل پک های Limited که مثل میشه باهاش Themeو DLC و چیزای دیگه دانلود کرد!

اینا هم محدودیت نداره؟!؟ هر چقدر خواستیم میشه دان کرد مجدد؟

ممنون اونوقت یه سوال دیگه اینکه این موضوع شامل فایلهایی که بصورت Readm کد هستن داخل پک های Limited که مثل میشه باهاش Themeو DLC و چیزای دیگه دانلود کرد!

اینا هم محدودیت نداره؟!؟ هر چقدر خواستیم میشه دان کرد مجدد؟
نه محدودیت نداره.شما وقتی یه فایلی رو خریدی،دیگه با بقیه ی فایلها فرقی نمیکنه و میره تو لیست دانلودت. موفق باشی

• Like
Reactions: hitman_ravani
خب دوستان منم تونستم به PSN وصل شم،ايراد از dsn بود...
حالا به نظرتون چی دانلود كنم؟نتمم 128 نامحدوده...
غير از اينفيموس چيا می شه دانلود كرد؟اگه می شه حجمشون رو هم بگيد.

خب دوستان منم تونستم به PSN وصل شم،ايراد از dsn بود...
حالا به نظرتون چی دانلود كنم؟نتمم 128 نامحدوده...
غير از اينفيموس چيا می شه دانلود كرد؟اگه می شه حجمشون رو هم بگيد.

wipe out به شدت توصیه میشه..

دوست عزیزمون اقای Mehdi co یه راهی رو تو این لینکه زیر گذاشتن که میشه بدون این که ps3 تون به کوره تبدیل شه بازیاتون رو توسط pc دانلود کنید و به کنسول انتقال بدید.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1434614&postcount=3466

من که خودم بلد نبودم این راه رو از همین لینک در عرضه 2 دقیقه راه انداختمش.شدیدا توصیه میشه از این راه دانلود کنید فایل های حجیم رو به 2 دلیل:
1-دسگاهتون نمیپزه
2-در فایل های بزرگ دیده شده که بعد از چند بار puase و resume کردن بعد از چند بار فایل کامل دانلود شده وقتی که میخوایم بازش کنیم error میده و کلی زمانمون تلف میشه که با استفاده از pc چنین مشکلی پیش نمیاد.
3-وقتی که شما از کنسولتون واسه دانلود استفاده می کنید فقط از 80% سرعت دانلودتون استفاده می کنه ولی وقتی از pc این کار رو انجام میدید از تمام سرعت دانلود استفاده میشه که کلی در زمان صرفه جویی میشه.;)

ببخشید زیاد شد.:d

wipe out به شدت توصیه میشه..

دوست عزیزمون اقای Mehdi co یه راهی رو تو این لینکه زیر گذاشتن که میشه بدون این که ps3 تون به کوره تبدیل شه بازیاتون رو توسط pc دانلود کنید و به کنسول انتقال بدید.
http://forum.bazicenter.com/showpost.php?p=1434614&postcount=3466

من که خودم بلد نبودم این راه رو از همین لینک در عرضه 2 دقیقه راه انداختمش.شدیدا توصیه میشه از این راه دانلود کنید فایل های حجیم رو به 2 دلیل:
1-دسگاهتون نمیپزه
2-در فایل های بزرگ دیده شده که بعد از چند بار puase و resume کردن بعد از چند بار فایل کامل دانلود شده وقتی که میخوایم بازش کنیم error میده و کلی زمانمون تلف میشه که با استفاده از pc چنین مشکلی پیش نمیاد.
3-وقتی که شما از کنسولتون واسه دانلود استفاده می کنید فقط از 80% سرعت دانلودتون استفاده می کنه ولی وقتی از pc این کار رو انجام میدید از تمام سرعت دانلود استفاده میشه که کلی در زمان صرفه جویی میشه.;)

ببخشید زیاد شد.:d

آقا من با این آموزش 2 تا بازی رو Pc دانلود کردم حالا چطور انتقال بدم به PS3 و بعد از انتقال روی کنسول از چه قسمتی اجراشون کنم؟

بله. یک اکانت امارات باید درست کنی بعد کد رو میتونی توش بزنی و استفاده کنی . ;)
خب وقتی آواتار و DLC و .. بگیرم توی اون یکی اکانتم میادش یا نه ؟؟؟ وقتی خریدم تموم شد و کارت خالی شد بخوام اکانت اماراتم رو پاک کنم همه چیزهایی که گرفتم میپره یا هستش ؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or