(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه آخه چندتا بازی مختلف مثل Killzone 3, MotorStorm, AC و SOCOM رو امتحان کردم خیلی سرعت پایین بود.

برای MotorStorm دوتا پچ اومده 210mb کلاً از 0% اونورتر نمیره :دی

من الان میرم امتحان میکنم ... همین پستم رو ویرایش میکنم ... (15 دقیقه دیگه چک کن).

Ok ...

من 100 Mb رو با IDM = حدود 20 دقیقه میگیرم ...
الان با PSN بازی Uncharted 1 رو 13MB بود ... نوشت : ۷ دقیقه

و مثل همیشه برام عادی هست :-s ... فکر کنم پس مشکل ندارم ...

چون نسبت به اون کندی که چندروز پیش دیدم اون کند بود ولی الان وضع برای من عادی هست...

پ.ن : من اکانت PSN - US دارم .

آخرین ویرایش:
اقا کسی میدونه این نت تایپ رو چه جوری 1 کنیم؟

Type 1 - Connected directly to the internet (no router/firewall). Should have no issues.​
Type 2 - Connected through a router properly. Should have no issues.​
Type 3 - Connected through a router without open ports or DMZ setup for PS3. Everything should function properly, but you may have connection, voice chat or other issues.​

• Like
Reactions: Politiciλn
nat 1 در واقع مال موقعی هست که شما کنسول رو مستقیم به اینترنت وصل کردی و هیچ روتری سر راهش نیست
nat 2 مال موقعی هست که اینترنت از طریق روتر به کنسول می رسه ولی روتر با کنسول سازگاره
nat 3 هم مال موقعی هست که روتر با کنسول سازگار نیست

Type 1 - Connected directly to the internet (no router/firewall). Should have no issues.​
Type 2 - Connected through a router properly. Should have no issues.​
Type 3 - Connected through a router without open ports or DMZ setup for PS3. Everything should function properly, but you may have connection, voice chat or other issues.​

nat 1 در واقع مال موقعی هست که شما کنسول رو مستقیم به اینترنت وصل کردی و هیچ روتری سر راهش نیست
nat 2 مال موقعی هست که اینترنت از طریق روتر به کنسول می رسه ولی روتر با کنسول سازگاره
nat 3 هم مال موقعی هست که روتر با کنسول سازگار نیست

من این کارایی رو که شما میگین کردم ولی همچنان Type 2 هست . به نظر من به Ping اینترنت مربوطه . فکر کنم پینگ بین 200-400 رو Type 2 میزنه و بالاتر رو Type 3

بچه ها کسی با PSN مشکلی نداره ؟! من به طور خیلی عجیب Sign Out شدم و دیگه وصل نشدم ! 11 نفر از Friendـام در عرض 5 دقیقه تبدیل به 4 نفر شد !!! نکنه اون مردک داره انتقام میگیره ؟! :دی

من این کارایی رو که شما میگین کردم ولی همچنان Type 2 هست . به نظر من به Ping اینترنت مربوطه . فکر کنم پینگ بین 200-400 رو Type 2 میزنه و بالاتر رو Type 3
نخیر هیچ ربطی به پینگ نداره. همونطور که توی اون دو تا نقل قول هست، Type2 یعنی اینکه شما با موفقیت NAT رو باز کردین و مشکلی نیست و دستگاه رو با استفاده از روتر به اینترنت وصل کردین (که احتمالا برای بیشتر از 95 درصد کاربرای PSN و XBL تو کل دنیا همینطوره). Type1 هم یعنی مشکلی نیست، منتهی دستگاه بدون هیچ واسطه ای به اینترنت وصل شده و Type3 یعنی اینکه حداقل یکی از پورت های لازم باز نشده . درواقع Type3 هست که مشکل داره و باید به Type2 تبدیلش کرد.
کلا NAT به پینگ ربطی نداره و مشکل پینگ بالا توی بازیها مشخص میشه.

بچه ها کسی با PSN مشکلی نداره ؟! من به طور خیلی عجیب Sign Out شدم و دیگه وصل نشدم ! 11 نفر از Friendـام در عرض 5 دقیقه تبدیل به 4 نفر شد !!! نکنه اون مردک داره انتقام میگیره ؟! :biggrin1:
شک نکن که یکی از دسیسه های همون مردکه ملعونه:دیکلاً تجربه نشون داده هر مشکلی دارید اکثراً به ISP مربوطه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or