(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:(دوستان الان 3 روز psn sign in نميشم..به نظر مياد مسير ،ف..ي..ل..ت..ر شده براي ISP من (عصر تلكام)..رفيقمم كه تو مركز مخابراتي ديگه هست همين مشكل رو داره...نميدونم به ISp زنگ بزنم بگم چي !!!..چون V>>P>>Nمشكلي ندارم ناگهاني بي دليل اين اتفاق افتاده...يكي راهنمايي كنه من چيكار كنم..ممنون:(

آخرین ویرایش:
:(دوستان الان 3 روز psn sign in نميشم..به نظر مياد مسير ،ف..ي..ل..ت..ر شده براي ISP من (عصر تلكام)..رفيقمم كه تو مركز مخابراتي ديگه هست همين مشكل رو داره...نميدونم به ISp زنگ بزنم بگم چي !!!..چون V>>P>>Nمشكلي ندارم ناگهاني بي دليل اين اتفاق افتاده...يكي راهنمايي كنه من چيكار كنم..ممنون:(
برو تو سایتش ببین میره ؟! اگه رفت مشکل فیــلترینگ نداری !
http://uk.playstation.com

برو تو سایتش ببین میره ؟! اگه رفت مشکل فیــلترینگ نداری !
http://uk.playstation.com

ممنون...از اينجام بدون فيل ترينگ sign in نميشه...فكر كنم فيل تر شده...نه؟!
چيكار كنم..فقط تعويض ISp تنها راهه؟البته تونستمv.p..n ست كنم ولي فقط browser xmb كار ميكنه و ساين نميشه..:(
به isp بزنگم چي بگم..؟

آخرین ویرایش:
ممنون...از اينجام بدون فيل ترينگ sign in نميشه...فكر كنم فيل ترينگ شده...نه؟!
چيكار كنم..فقط تعويض ISp تنها راهه؟البته تونستمv.p..n ست كنم ولي فقط browser xmb كار ميكنه و ساين نميشه..:(
به isp بزنگم چي بگم..؟
من از صبانت استفاده می کنم امروز اونجا بودم گفت فعلا پروتوکل های SSL مثل همین PSN برای خیلی جاها ف.....ر شده و تو همین 2 روزه درست میشه.

من از صبانت استفاده می کنم امروز اونجا بودم گفت فعلا پروتوکل های SSL مثل همین PSN برای خیلی جاها ف.....ر شده و تو همین 2 روزه درست میشه.

ممنون كه خبر دادي...>:d< يكم اروم شدم....
اين مخابرات ادمو به مرز جنون ميكشن...اعصاب نميذارن..نميدونم با ساز كي برقصم...يه روز isp ميتركه يروز مخابرات از اين بامبولا در مياره..

ممنون كه خبر دادي...>:d< يكم اروم شدم....
اين مخابرات ادمو به مرز جنون ميكشن...اعصاب نميذارن..نميدونم با ساز كي برقصم...يه روز isp ميتركه يروز مخابرات از اين بامبولا در مياره..
منم در حالت عادی Browser و آپدیت بازی ها کار می کنه یعنی بازی می زارم آپدیت میشه ولی PSN کانکت نمیشه که مشکل همین قلتور شدنه :d

دوستان یه سوال ابتدائی برا بازی کردن انلاین حتما باید بازی های اورجینال داشته باشیم یا مثل 360 میشه با بازی های کپیمیشه انلاین بازی کرد؟

دوستان یه سوال ابتدائی برا بازی کردن انلاین حتما باید بازی های اورجینال داشته باشیم یا مثل 360 میشه با بازی های کپیمیشه انلاین بازی کرد؟
Firmware دستگاهت باید کپی خور شده باشه تا بتونی بازی کپی بازی کنی و برای آنلاین حتما باید دستگاهت Firmware Original داشته باشه و بازی Original داشته باشی تا بتونی آنلاین وصل بشی و بازی کنی

دوستان این 2 روز هم که گفته بودن گذشت ولی هنوز مشکل sing in داریم ؟؟ کسی خبر دقیقتری نداره !؟
بله هنوز متاسفانه داریم و نمیشه اطمینان کرد که واقعا کی این مسئله تموم میشه. اونا که دقیقا اعلام نمی کنند چه روزی قلتور کردن تموم می کنند :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or