(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام به همه.

بچه ها من اکانتی که ساختم کشور انتخابی رو Denmark انتخاب کرده بودم!! میخاستم ببینم هر PSN کارتی به اکانت من میخوره یانه؟!؟

مثلآ اگر PSN کارت UK داشته باشم میتونم استفاده کنم؟!؟

واحد پولی رو هم Kr میزنه توی اکانتم!!

ممنون میشم جواب بدین!

سلام به همه.

بچه ها من اکانتی که ساختم کشور انتخابی رو Denmark انتخاب کرده بودم!! میخاستم ببینم هر PSN کارتی به اکانت من میخوره یانه؟!؟

مثلآ اگر PSN کارت UK داشته باشم میتونم استفاده کنم؟!؟

واحد پولی رو هم Kr میزنه توی اکانتم!!

ممنون میشم جواب بدین!
سلام..
باید ختما PSN Card مربوط به فروشگاه کشور انتخابی رو تهیه کنی..

سلام دوستان خوبی؟
من امیرم
من ایکس باکس داشتم یه ps3 slim 320 هم گرفتم من میخواستم منو راهنمای کنید تا تو psn عضو شم
البته ماله من هک شده ها
ولی اگه راهی داره که من عضو شم به من بگین تا عضو شم و انلاین این بازی uncharted 2 بازی کنم ممنون میشم اگه راهنمایم کنید نحو عضو و راهنمای

سلام دوستان خوبی؟
من امیرم
من ایکس باکس داشتم یه ps3 slim 320 هم گرفتم من میخواستم منو راهنمای کنید تا تو psn عضو شم
البته ماله من هک شده ها
ولی اگه راهی داره که من عضو شم به من بگین تا عضو شم و انلاین این بازی uncharted 2 بازی کنم ممنون میشم اگه راهنمایم کنید نحو عضو و راهنمای

فعلا راهی ندارین
با هک نمیشه
باید آپدیت کنید

سالبر جان امكان داره ديگه درست نكنن....؟هميشه ***** باشه..!
مي خوام بدونم براي كاراي خودشون مشكل سازه يا فقط كار مارو لنگ كردن...؟:(
معلوم نیست آخه فقط مشکل برای ما نیست برای آژانس های مسافرتی هم مثلا هست که بلیط های پرواز های خارجیشون و سفارت ها و .... اینا هم مشکلاتی دارند و مثل اینکه به خاطر بوجود آمدن مسائل جدید در دنیا تو این چند روزه قلتور کردن ادامه پیدا کرده. اگر قرار باشه ادامه پیدا کنه باید بگردیم دنبال ISP جدید مثل Pars Online که این مشکل کمتر از ما داره یا جای دیگه.

با وي..پي..ان كه ست كردم..تونستم اپديت بازي ها رو دانلود كنم...browser XMB هم كار ميكنه...نميدونم چرا sign in نميشه...
من بدون وییی پ نون هم می تونم آپدیت ها را بگیرم ولی ارتباط به server های استفاده کننده از این پروتکل ها به مشکل خورده که دلیلش مشخصه .... منم تازه PSN Card گرفته بودم چندتا DLC می خواستم بگیرم که نشد ..... :|

سلام

سلام.من مشکلی ندارم پارس انلاین گرفتم انلاین دارم بازی میکنم.شما چه شرکتی adsl گرفتید؟

تا الان 2 شركت رو ميدونم كه مشكل دارن يكي صبانت يكي عصر تلكام...بيشتريا مشكلي ندارن اين از شانس بد ماست كه اين بلا ها سرمون مياد

سلام
سوال : میشه فایل های صوتی مثل mp3 wma و ...
یا فایل های تصویری مثل mp4,wmv رو روی ps3 اجرا کرد؟
در ضمن این فرمت چی mkv ؟:-/
اگر میشه لطفا توضیح دهید من خیلی وارد نیستم:((
با سپاس;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or