(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یا امام زمان ! PSN ***** شد ! ای خدااااااااااااااااااااااا برس به داد ما ایرانیای بدبخت،بچه ها PSN ***** شده،تو رو خدا از تو سایت که میخواین برین تو،دیدید *****ه اعتراض بزنین،اگه همچین چیزی ادامه پیدا کنه،یعنی بدبخت بدبخت میشم............ :((:((:((:((:((:((

یا امام زمان ! PSN ***** شد ! ای خدااااااااااااااااااااااا برس به داد ما ایرانیای بدبخت،بچه ها PSN ***** شده،تو رو خدا از تو سایت که میخواین برین تو،دیدید *****ه اعتراض بزنین،اگه همچین چیزی ادامه پیدا کنه،یعنی بدبخت بدبخت میشم............ :((:((:((:((:((:((

تائید میشه PSN از ساعت 10:00 صبح **لتر شده :(:((

هیلتر نیست!پورت ها بسته شده
کانکت نشدن PSN هم به خاطر قضیه دیروز هستش
مخابرات ساندیس میدادن پورت ها رو بستن
کمی صبر کنید درست میشه

باور کنین همچین روزی رو پیش بینی میکردم که PSN رو هم ببندن
اون از خریدن بازی اریجینال که ماشالا فروشگاه هاش هم باند بازی شده و نمیزارن هر کسی بفروشه چون میگفتن جنس قاچاقه اینم از PSN !!!
دوستان گویا Yahoo Messenger هم همین بلا سرش اومده :|

ویرایش : هم PSN و هم Yahoo Messenger درست شدن #:-s

آخرین ویرایش:
اون از خریدن بازی اریجینال که ماشالا فروشگاه هاش هم باند بازی شده و نمیزارن هر کسی بفروشه چون میگفتن جنس قاچاقه اینم از PSN !!!

واقعا با وجود این همه کارشناس شبکه جامعه ی انفورماتیک ما داره هرز میره!
پورت ها باز شدن مشکلی نیست و میشه به PSN کانکت شد

من همین الان رفتم سایت PS چیزتر نبود !!!

بعد از ظهری حدود ساعت 4 وصل شدم به psn حدود یک ساعتی اما الان باز نمیشه کانکت شد
حتی الان بعضی از سایت ها هم بدون V*P*N باز نمیشه
صد در صد مشکل از isp ها هستش
البته دوستان قبلا توضیح دادن >:d<

دوستان من نمیتونم تو Psn دموی MC رو پیدا کنم ! وقتی خواستم اکانت بسازم کشور رو حواسم نبود سنگاپور انتخاب کردم :d:((:d ممکنه به این خاطر باشه ؟ بخوام کشورم رو عوض کنم باید چه کار کنم ؟ نمیشه ادیت کرد ؟ یا باید یه یوزر دیگه بسازم و ... اگه یه یوزر دیگه بسازم که همه سیو ها و تنظیماتم پاک میشه ، شاید برای هک هم مضر باشه :d راه حلی جلوم بذارید Mortal combat رو میخواام :(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or