(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه سوال؛ اگر که بخوایم با یک نفر یک به یک بازی کنیم (مثلا PES یا هرچی) اون اتصال P2P برقرار میشه؟
یعنی میخوام بدونم که اگه طرف تو ایران باشه پینگ کمتر میشه؟ یا اتصال با همون سرورهای بازی برقرار میشه؟

آخرین ویرایش:
یه سوال؛ اگر که بخوایم با یک نفر یک به یک بازی کنیم (مثلا PES یا هرچی) اون اتصال P2P برقرار میشه؟
یعنی میخوام بدونم که اگه طرف تو ایران باشه پینگ کمتر میشه؟ یا اتصال با همون سرورهای بازی برقرار میشه؟

بله اگر طرف ایران باشه سرعت یه یکمی بهتر میشه چون با هم دیگه از سرعت بهرمند میشید و تایم اوت نمیده

سلام میخوام جوین بشم به سرور هایه killzone 2 ولی هیچ match ی پیدا نمیکنه,سروراشو بستن؟؟

اگر هیچ مچی پیدا نمیکنه نه بسته نیست
احتمالا دیگه کسی بازی نمیکنه و روم هاش خلوت شده و شما هم دیر امدی به این بازی کردند

بچه ها کمک :(( یه مشکل خیلی ناجور دارم :|

من قبلاً PS 3 ـم رو داده بودم به یکی از دوستام. نگو اون هم با userـه من (همون userـی که همه Trophy هام توش بود :(( ) رفته PSN و الان IDـش فیکس شده توی userـه من :| الان من هرچی میخوام برم توی PSN و ای-میل و پسوورد رو میزنم این Error رو میده:

you cannot sign in using another user's sign-in id (e-mail address) ps3

وقتی که یه userـه دیگه باز میکنم، میتونم با ای - میل خودم وارد PSN بشم ولی هیچکدوم از Trophyـهام نیست :(( تمام Trophyـهام توی user اصلیم هستش! الان من چی کار میتونم بکنم؟ لطفاً راهنمایی کنید، این مسئله خیلی حیایته برام...
:| :| :|

بچه ها کمک :(( یه مشکل خیلی ناجور دارم :|

من قبلاً PS 3 ـم رو داده بودم به یکی از دوستام. نگو اون هم با userـه من (همون userـی که همه Trophy هام توش بود :(( ) رفته PSN و الان IDـش فیکس شده توی userـه من :| الان من هرچی میخوام برم توی PSN و ای-میل و پسوورد رو میزنم این Error رو میده:

you cannot sign in using another user's sign-in id (e-mail address) ps3

وقتی که یه userـه دیگه باز میکنم، میتونم با ای - میل خودم وارد PSN بشم ولی هیچکدوم از Trophyـهام نیست :(( تمام Trophyـهام توی user اصلیم هستش! الان من چی کار میتونم بکنم؟ لطفاً راهنمایی کنید، این مسئله خیلی حیایته برام...
:| :| :|

بیا از طریق کامیپوتر برو و دی اکتیوش کن همشونه و بعد دوباره اکتیو بزن
https://account.sonyentertainmentne...t.action?category=psn&displayNavigation=false
ببین درست میشه یا نه

بیا از طریق کامیپوتر برو و دی اکتیوش کن همشونه و بعد دوباره اکتیو بزن
https://account.sonyentertainmentne...t.action?category=psn&displayNavigation=false
ببین درست میشه یا نه
ok، مرسی. برم امتحان کنم ببینم چی میشه. آخه باید e-mail و pass ـه دوستم رو هم بپرسم :| امیدوارم درست بشه :((
میگم اگه PS 3 رو Factory Reset کنم درست نمیشه؟ اونوقت Trophyـهام هم میره؟

ok، مرسی. برم امتحان کنم ببینم چی میشه. آخه باید e-mail و pass ـه دوستم رو هم بپرسم :| امیدوارم درست بشه :((
میگم اگه PS 3 رو Factory Reset کنم درست نمیشه؟ اونوقت Trophyـهام هم میره؟

نه فایده نداره اگر این کار رو کردی تمامی تروفی هات و سیوهات پاک میشن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or