اگر کسی اطلاع داره بگه با PS3 تا چه سالی میشه تو PSN بازی کرد؟
این ارور 80710092 چیه؟ از دیشب میخوام لوگین کنم هی ارور میده.
یه سوال؛ اگر که بخوایم با یک نفر یک به یک بازی کنیم (مثلا PES یا هرچی) اون اتصال P2P برقرار میشه؟
یعنی میخوام بدونم که اگه طرف تو ایران باشه پینگ کمتر میشه؟ یا اتصال با همون سرورهای بازی برقرار میشه؟
توی Network setting، تنظیمات DNS رو عوض کن به 208.67.222.222 و 208.67.220.220این ارور 80710092 چیه؟ از دیشب میخوام لوگین کنم هی ارور میده.
دوستان تو psn بازیهای ps1 هست برای خرید یا دانلود ؟
سلام میخوام جوین بشم به سرور هایه killzone 2 ولی هیچ match ی پیدا نمیکنه,سروراشو بستن؟؟
بچه ها کمک یه مشکل خیلی ناجور دارم
من قبلاً PS 3 ـم رو داده بودم به یکی از دوستام. نگو اون هم با userـه من (همون userـی که همه Trophy هام توش بود ) رفته PSN و الان IDـش فیکس شده توی userـه من الان من هرچی میخوام برم توی PSN و ای-میل و پسوورد رو میزنم این Error رو میده:
you cannot sign in using another user's sign-in id (e-mail address) ps3
وقتی که یه userـه دیگه باز میکنم، میتونم با ای - میل خودم وارد PSN بشم ولی هیچکدوم از Trophyـهام نیست تمام Trophyـهام توی user اصلیم هستش! الان من چی کار میتونم بکنم؟ لطفاً راهنمایی کنید، این مسئله خیلی حیایته برام...
ok، مرسی. برم امتحان کنم ببینم چی میشه. آخه باید e-mail و pass ـه دوستم رو هم بپرسم امیدوارم درست بشهبیا از طریق کامیپوتر برو و دی اکتیوش کن همشونه و بعد دوباره اکتیو بزن
https://account.sonyentertainmentne...t.action?category=psn&displayNavigation=false
ببین درست میشه یا نه
ok، مرسی. برم امتحان کنم ببینم چی میشه. آخه باید e-mail و pass ـه دوستم رو هم بپرسم امیدوارم درست بشه
میگم اگه PS 3 رو Factory Reset کنم درست نمیشه؟ اونوقت Trophyـهام هم میره؟