Primary DNS:208.67.222.222DNS Error ?
Secondary DNS:208.67.222.220
Primary DNS:208.67.222.222DNS Error ?
سلام بچه ها من هر کار میکنم به psn وصل نمیشه خیلی طول میکشه اصل به psn وصل نمیشه با pc ثبت نام کردم اما با پلی استشن چهار هر چقدر لا گین میکنم داخل نمیره مشکل از چی است لطفا را هنمای کنید طول میکشه اصلا نمیره
رایگان که هنوز رایگانهدوستان چن تا سوال من کلا طرف آنلاین نمیرم و بیشنر آفلاین میزنم ولی بعد از سالها میخوام آنلاین بزنم...اول اینکه psn برای ps3 هنوز رایگانه؟ یعنی میشه وصل شد و رایگان بازی کرد؟ دوم اینکه با پینگ حدود 200 میشه آنلاین زد؟
بیشتر توضیح میدی؟سلام من بازی god of war acension کامل ابدیت کردم ولی مولتی که میزنم میگه psn card میخواد قضیش چیه یعنی باید psn بخری من که با کپی انلاین میزنم نمیشه بازی کرد
بیشتر توضیح میدی؟
رفیق این بحث کپی رو تویه تاپیک جیل بریک باید مطرح میکردی....وقتی که مولتیپلیر میزنم یه سوال میاد yes یا no باید yبزنی یه کد دوازده رقمی میخواد بالاشم زده psn card
رفیق این بحث کپی رو تویه تاپیک جیل بریک باید مطرح میکردی....
بازی میاز به آنلاین پس داره...از این تاپیک مطابق با آیدی بازیت دانلودش کن... Online Pass and DLC working for PS3
آموزش نمیخوا ...بعد از نصب همه ی آپ ها ،آنلاین پس رو نصب میکنی...نسخه اروپاش آنلاین پسش نیاز به reacpsn نداره...سوالی داشتی تویه تاپیک جیل بریک بپرساموزششم لطف میکنی بگی
سلام.
از دیروز تخفیف های 12 deals of christmas توی پی اس ان اروپا شروع شده. آیا us هم از این تخفیفا خواهد گذاشت؟
میخوام ببینم last of us remastered رو الان بخزم یا صبر کنم تو us تخفیف بخوزه چون اونور ارزون تزه.