سلام من چند روز میخوام به PSN وصل شم DNS ارور میده چیکار باید بکنم
درود
پست بالا توضیح داده شده ....
سلام من چند روز میخوام به PSN وصل شم DNS ارور میده چیکار باید بکنم
((
بعد از این مشکلِ ساین این نشدن اینم دیگه نمیشه ...
||||||||||||||||||||
هیچ راهی نمیشه ... توی نتورک ستینگ Easy رو میزنم بعد یه گزینه میزنم که باید پسورد نت رو بدی، اون قبلا جواب میداد ولی الان دیگه جواب نمیده اونم...

اینم جواب نمیده!ببین یک راه هست که اونم داخل مودم این گزینه رو غیر فعال کنی plug-n-play کنی که مشکلت هل بشه الان بهت میگم کجا بری
شما داخل مودم که هستی گزینه UPnP settings رو میبینی برو داخلش بعدش گزینه UPnP box که دیدی زیرش گزینه Disable هست بزنش و بعد سیو رو بزن و بیا بیرون و مودم و کنسول رو خاموش روشن کن تا ردیف بشه
اینم جواب نمیده!
معلوم نیست چی سره psn اومده باز.
بازیهارو اپدیت میشه کرد ولی به psn وصل نمیشه و dns رو ایراد میگیره.
آقا من بعد از چندین سال تازه میخوام آنلاین بازی کنم بیشتر هم pes بازی میکنم میخواستم بپرسم اگه دستگام کپی خور باشه نمیشه بازی کرد؟ چون رفتم بازی کنم ازم یه کد میخواست باید چیکارش کنم این کد رو از کجاباید گیر بیارم؟![]()

نه از اون نیست چون با ps4 راحت وصل میشم و استور میرم!خوب این مشکل برمیگرده به اینترنت و هیچ کاری نمیشه کرد و هی باید امتحان کنی تا وصل بشه
حالا کدام شرکت سرویس اینترنت میگیری
خوب ببین یه دلیل دیگه هم هست که از روی ترجبه بهت میگمنه از اون نیست چون با ps4 راحت وصل میشم و استور میرم!
هر چی هست رو ps3
اخه یه هفتس اینطوری شده ... سرعت منم 10 مگه.خوب ببین یه دلیل دیگه هم هست که از روی ترجبه بهت میگم
متاسفانه مودم پلی3 خیلی ضعیفه خیلی زیاد و اگر یه ضره اینترنت بالا و پایین بشه وصل نمیشه متاسفانه اینترنت ایران هم که همش بالا و پایین میشه و ادم نمیشه روش حساب باز کرد
و پلی4 مودمش قویتر از پلی3 هست اینم در نظر بگیر
بازی pes اگه بخوای انلاین بازی کنی انلاین پس میخواد در کل نظر منو میخوای دوره pes رو خط بکش چون تو انلاینش هیچکس نیس اصلا کسی به این بازی اهمیت نمیده انگار اونوریا بازی حسابش نمیکنن:d من رفتم فقط چینی ژاپنی پیدا میکردآقا من بعد از چندین سال تازه میخوام آنلاین بازی کنم بیشتر هم pes بازی میکنم میخواستم بپرسم اگه دستگام کپی خور باشه نمیشه بازی کرد؟ چون رفتم بازی کنم ازم یه کد میخواست باید چیکارش کنم این کد رو از کجاباید گیر بیارم؟![]()

اگه ارور dns میده اینکارو بکن درست میشهاین ارور DNS لعنتی رو چیکار کنم((
یه چند هفته درستش کردم ولی دیگه همون راه هم جواب نمیدهبعد از این مشکلِ ساین این نشدن اینم دیگه نمیشه ...
![]()
همش میگه DNS DNS DNS ارور فلان فلان :||||||||||||||||||||
دی ان اس شاتل هم ج نمیده اصن ... والا بدون اون بهتر بود
چیکار کنم ؟هیچ راهی نمیشه ... توی نتورک ستینگ Easy رو میزنم بعد یه گزینه میزنم که باید پسورد نت رو بدی، اون قبلا جواب میداد ولی الان دیگه جواب نمیده اونم...
فقط هم وقتی کنسول رو روشن میکنی یه کانکت میشه بعد هیچی هم لود نمیشه خودش ساین اوت می کنه!
چه غلطی بکنم دیگه خب؟!!!! )x
کابل LAN هم ندارم شانسِ داغونم![]()
شماهم همون کاریو که به اقا نیکان گفتمو بکنسلام...این ارور DNS 80710102 مربوط به چه هست؟؟؟میخوایم به PSN وصل شیم ارور DNS میده....
و شماهم همینطورسلام من چند روز میخوام به PSN وصل شم DNS ارور میده چیکار باید بکنم

برو تست کانکشن بگیر دوباره کانکتشو اولم بزار کامل اددلیستت بیان بعد هی بزن تا یبار وصل بشه اگرم طول کشید صبر کن معمولا نیم ساعتی بعضی وقتا طول میکشهسلام من وقتی وارد مولتی بازی TLOU میشم کانکتینگ میده بعد از چند لحظه ارور NO DOWNLOADING CONFIG FILE میده یکی خواهشا کمک کنه?