(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان این ارورر وقتی میخوام به psn وصل شم نمابش داده میشه و نمیدونم مشکل از کجاست تا چند ساعت قبلش داشتم مولتی انچارتد میزدم:
"an error occurred during communication with the server this is a dns error"
ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام دوستان این ارورر وقتی میخوام به psn وصل شم نمابش داده میشه و نمیدونم مشکل از کجاست تا چند ساعت قبلش داشتم مولتی انچارتد میزدم:
"an error occurred during communication with the server this is a dns error"
ممنون میشم راهنمایی کنید

این ارور مربوط به نت شما هست و کاری نمیشه کرد باز هم پاشون رو گذاشتن روی سیم و با صبر و شکیبایی درست میشه نه با غر غر کردن فقط صبر

هرکاری میکنم استور آپدیت نمیشه :| یه بار 40% یه دوبارم 90 % رفت و ارور داد ، مشکل کجاست؟

خوب بالا توصیح دادم فعلا هیچ کاری نمیتوانی کنی صدبار هم مودم یا استور رو پاک کنی و از اول شروع کنی به دانلود باز هم نمیتوانی دانلودش کنی
ولی شما روزی یکباری رو امتحان کن مثلا یه روز صبح یا یه روز شب تا ببین ابدیت میشه یا نه
و اگر هم استور کار داری برو با کامپیوتر توی سایتش

خوب بالا توصیح دادم فعلا هیچ کاری نمیتوانی کنی صدبار هم مودم یا استور رو پاک کنی و از اول شروع کنی به دانلود باز هم نمیتوانی دانلودش کنی
ولی شما روزی یکباری رو امتحان کن مثلا یه روز صبح یا یه روز شب تا ببین ابدیت میشه یا نه
و اگر هم استور کار داری برو با کامپیوتر توی سایتش
آپدیت که شد ولی از اولم میرفتم تو دانلود لیست کافی بود :|

سلام به همه.
ی سوال دارم:
چرا psn کارت امارات پیدا نمیشه و وقتی هم پیدا میشه گرونتر از بقیه هست؟
امارات که به ما نزدیک تره و راحت تر میشه رفت اونجا.
چرا 20$ امریکا 70 تومنه اما 20$ امارات 90تومن؟

سلام به همه.
ی سوال دارم:
چرا psn کارت امارات پیدا نمیشه و وقتی هم پیدا میشه گرونتر از بقیه هست؟
امارات که به ما نزدیک تره و راحت تر میشه رفت اونجا.
چرا 20$ امریکا 70 تومنه اما 20$ امارات 90تومن؟

خوب دیگه چون ما اینجا ایران هستیم و هیچ نوع قانونی نداره و هر کسی هر جور دوست داره قیمت میده و ما هم کاری از دستمون بر نمیاد
یا اینکه بخرید و غر نزنید یا اینکه نخرید و بگذارید جنس روی دستشون بمونه تا شاید قیمت رو اوردند پایین این تنها راهشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or