omiid
کاربر سایت
https://account.sonyentertainmentnetwork.com/cam/account/profile/account-details.action پسورد ايميلم رو ميخواستم عوض کنم .از طريق اين سايت به چه صورت و کجاش عمل کنم؟ يه راهنمايى قدم به قدم کسى هست بگه؟
سلام ب همگی _ تازه چند روزه پلی استیشن 3 گرفتم _ چیز خاصی نمیدونم ازش _ تحقیق کردم گفتن نمیشه آنلاین بازی کنم دستگاهم کپی خوره
میشه آنلاین بازی کنم ؟ کمکم کنید لطفا
وقتی سوالی بی جواب میمونه حتما کسی اطلاعی در موردش نداره ، این دلیل نمیشه که شما تو هر تاپیک یه سوال رو مطرح کنی !به جای اینکه سوال منو حذف کنی بهتر بود جواب منو میدادی خوب حتما کسی جواب منو نداده که اینجا نوشتم میترسین صفحه کم بیاد پس ثبت نام کردیم واسه چی
کپی خورت میپرهسلام من وقتی می خوام ps3 مو به اینترنت وصل کنم آبدیت می خواد میخوام بدونم آبدیت کنم کپی خور می مونه یا نه؟
استور دو روزه وصل نمیشه برای من.
اکانتمم اماراته.
کسی تونسته به استور وصل شه؟
psn وصل میشم.
استور مشکل پیدا کرده؟
جالبیش اینه با ps4 استور وصل میشه و کار میده ولی رو ps3 چه استور us چه امارات رو همون لودش میمونه نه ایرادی میده و نه خبری میشه!من اکانتم برا امریکاس ، استور میتونم برم اما هیچ بازی نمیتونم دانلود کنم . زمانی که گزینه دانلود میزنم این ارور میده : HTTP Status Code 502 Server Error
اگر کسی راه حلی داره لطفا کمک کنه ، کنسولم داره خاک میخوره همه بازیهام دیجیتالی اصلا نمیتونم دانلود کنم