(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
حسام جان، فکر نمیکنم این کار امکان پذیر باشه.
بابا من دیروز با LAN به PS3 وصل کرده بودم و متال گیر انلاین بازی میکردم و برادرم با USB به PC وصل کرده بود و استفاده میکرد.;)

آقا لطفاً هی نگين کابلو وصل کن به pc اينارو همه بلدن !
منم صفحه قبل همونو پرسيدم يه دوست ديگه هم پرسيد جوابی ندارين ميگين آموزش نيمارو بخون !!
اينکارو خيلی ها کردن ولی نميشه !! لطفاً يه آموزش درست بگين ديگه ..
الان تنها راهی که هستش اينکه يا pc اينترنت داشته باشه يا ps3 !
اينجا که ماشالا پر ادعا زياده يه solution پيدا کنين خو

دوستان این پچ بازی موتور استرم که گفته شده بود برای فعال کردن قابلیت دسته Dual shock 3

هستش رو از کدوم قسمت Playstation store باید بگیرم ؟؟(اصلا وجود داره یا نه ؟)

بابا من دیروز با LAN به PS3 وصل کرده بودم و متال گیر انلاین بازی میکردم و برادرم با USB به PC وصل کرده بود و استفاده میکرد.;)
آره این کار عملیه منم امروز اینجوری کردم منتها باید مودمتون configکنین که چند کاربره بشه.تک کاربره نباشه.من بردم همون جا که adsl می گیرم واسم انجام داد

هستش رو از کدوم قسمت Playstation store باید بگیرم ؟؟(اصلا وجود داره یا نه ؟)

این قابلیت برای بازیها تو PSstore وجود نداره، شما وقتی بازی رو بذاری تو دستگاهت میگه که باید آپدیت کنی، وقتی آپدیت کنی بهش این امکانات اضافه میشه.

آقا لطفاً هی نگين کابلو وصل کن به pc اينارو همه بلدن !
منم صفحه قبل همونو پرسيدم يه دوست ديگه هم پرسيد جوابی ندارين ميگين آموزش نيمارو بخون !!
اينکارو خيلی ها کردن ولی نميشه !! لطفاً يه آموزش درست بگين ديگه ..
الان تنها راهی که هستش اينکه يا pc اينترنت داشته باشه يا ps3 !
اينجا که ماشالا پر ادعا زياده يه solution پيدا کنين خو

من با مودم USB کار نکردم و جریانشو نمی دونم . اصلا نمی دونم همزمان میشه از usb و lan استفاده کرد یا نه ولی اینو مطمئنم که مودم باید روتر داشته باشه تا بشه با ست کردن اون همزمان با ps3 و pc کار کرد . یعنی اینجا مودم به عنوان یه سرور عمل میکنه . اگه شما یه مودمی که دارای سوئیچ هست داشته باشید اگر تنطیمات مودم طوری باشه که با broadband بخوای کانکت بشی یا با ps3 از طریق گزینه pppoe کانکت بشی ، زمانی که با یکی از اونا ( ps3 یا pc ) به نت وصل باشی دیگه نمی تونی با اون یکی بیای user و pass رو وارد کنی و کانکت بشی یعنی همزمان در هر دو سیستم یوزر و پسورد رو نمیشه وارد کرد . باید ابتدا یوزر و پسورد رو داخلش وارد کرد بعد از اون تنظیمات ps3 روی auto و pc هم که خود به خود با وصل کردن کابل lan بهش به اینترنت وصل میشه .

طریقه ست کردن روتر رو قبلا گفتم ولی اگه مودم شما از نوعی باشه که دارای router هست بگو تا دوباره بگم .

سلام دوستان
من 3 روز پیش حس3 40gb pal خریدم تو sing up psn کردم وقتی خواستم mgonline بازی کنم باید پچ 1.1 دانلود میکردم ولی موقع دانلود بعد از 15 دقیقه 0% مونده بود 1 ارورر داد مربوت به server network از شما عزیزان راهنمایی میخوام
:(

همزمان هم از ethernet هم lan ميشه استفاده کرد،
اينکه همزمان هم نميشه 2 جا يه يوزر و پسورد رو کانکت کرد هم که واضح هست واسه همين نميشه همزمان داشت.
تنها راه همزمان داشتن همون sharing هست که هرکاری ميکنيم کار نميکنه.
مودم هم روتر هست بله لطف کن تنظيمات رو بگو به طور کامل به علاوه آرايش کابل ها

سلام دوستان
من 3 روز پیش حس3 40gb pal خریدم تو sing up psn کردم وقتی خواستم mgonline بازی کنم باید پچ 1.1 دانلود میکردم ولی موقع دانلود بعد از 15 دقیقه 0% مونده بود 1 ارورر داد مربوت به server network از شما عزیزان راهنمایی میخوام
:(

گزینه HTTP رو انتخاب کن به جای Peer2Peer نباید مشکلی داشته باشه :)

همزمان هم از ethernet هم lan ميشه استفاده کرد،

دوست عزیز ethernet و lan که با هم فرقی ندارن .
اگه مودمت router هست . IE رو باز کن و داخل آدرس بار تایپ کن 192.168.1.1 . این IP اکثر مودمهای روتر هست اگه وارد نشد برو دفترچه مودمتو باز کن اونجا IP شو نوشته . وقتی IP رو زدی ازت user و pass میخواد که به طور پیش فرض جفتش admin هست . اونو که زدی وارد firmware مودم میشه و اونجا دنبال run wizard باید بگردی . البته بر حسب نوع مودم این اسم فرق میکنه quick setup هم بعضی ها دارن . بعدش که وارد شدی تنظیمات مربوط به time zone رو انجام میدی بعد از اون یه قسمت هست به نام set internet connection اونجا چند تا گزینه داره که باید PPPoE/PPPoA رو انتخاب کنی بعدش next رو میزنی و یه صفحه میاد که باید یوزر و پسورد سرویس ات رو وارد کنی سپس VPI رو صفر و VCI رو 35 اتخاب میکنی و connection type رو هم روی PPPoE LLC قرار میدی و next رو میزنی . بعدش تنظیماتی که انجام دادی رو save میکنی ، مودمت restart میشه حالا از سوئیچ مودمت که جای حداقل 4 تا کابل ethernet هست یکی کابل میکشی برای ps3 و یک کابل دیگه برای pc .
حالا pc به نت وصل هست فقط برای اینکه ps3 هم به نت وصل باشه 'گزینه auto رو انتخاب میکنی و بقیه ماجرا .

اینم یه مدل دیگه از روش نصب برای مودم های روتر

طریقه نصب مودم TP-Link ADSL2+ Router مدل های ( 4 Ethernet Port+ 1 USB Port) TD-8840 وTD-8841
واکثر مدلهای دیگر هم طریق نصبشان به همین صورت است .
1- سی دی مودمتان را در سی دی خوان قرار دهید.
2- به My Computer رفته روی درایور سی دی خوان راست کلیک کنید و سپس Open کنید.
3- تعدادی پوشه را مشاهده میکنید پوشه مربوط به مودم خودرا اتخاب کرده سپس انرا Open کنید . در اینجا ما پوشه TD-8841 را باز میکنیم .
4- از میان سه گزینه روبرو TP-Link ADSL modem RO… را انتخاب کرده دبل کلیک میکنیم .
5- در صفحه بازشده بدون هیچ تغییری LoGIN کنید .
6- در صفحه بعد در بالای صفحه Quick Start را انتخاب کنید .
7- در صفحه باز شده تغییات ذیل اعلام شود
در Connection Type گزینه دوم PPPOE را انتخاب کنید.
در ATM VC Configure به جای VPI=0وبه جای VCI=35 قراردهید.
در پایین هم User Name و Password خود را وارد کنید و در پایان submit نمایید . چند لحظه طول میکشد تا مودم شما Reboot گردد . مودم شما نصب شده است .
در ضمن آی پی مودم شما http://192.168.1.1 می باشد.در صورت بروز مشکل گزینه Ping را انتخاب کرده و استفاده کنید

در ضمن روش اول برای مودم های d-link dsl-2640T بود ولی کلا اکثر مودمهای روتر از این دو روش برای نصب پیروی میکنن .

و اما کلام آخر برای شما دوست عزیز

ببین دوست من اینجا کسی ادعا نکرده و اونهایی هم که ادعا دارن کسی دوستشون نداره .

اینجا کسی استخدام نشده بیاد جواب سوالات تو رو بده . هر کی اینجا میاد پست میده از روی دل این کارو انجام میده و دوست داره دونسته هاشو در اختیار دیگران قرار بده . اینو گفتم یه مقداری روی گفتارت تجدید نظر کنی! قطعا سریعتر مشکلاتت حل میشه!

امیرخان...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or