iwes
کاربر سایت
united states
City: Lakewood
State, Washington
Post Code: 98499
اینو بزن ok هست
united states
ادرس که اصلا مهم نیست من ادرسم رو نوشتم aaaaa و postal code رو نوشتم 12345 قبول کرد.لطفا كمك كنيد
من براي اولين باره كه دارم id توpsn ميسازم تو قسمت address وpostal cod گير كردم چي بايد بزنم تا قبول كنه؟
داخل PSN میتونی دموی بازی دانلود کنی بازی کامل بخری و دانلود کنی !!با psn چی کار میکنن؟
خوب کارهایی هم خود شما گفتید هم میشه انجام داد !!من چیزی که تا اینجا متوجه شدم اینه که میشه دمو بازی هارو قبل از انتشار میذارن و میشه فیلم ازش خرید
کسی میتونه توضیح کامل در مورد کارایی psn بده؟
نه هنوز نیومده !!یک سوال دیگه هم دارم این سیستم HOME که دنیای مجازی توش میشه زندگی کرد و باید برای خودمون شخصیت بسازیم راه افتاده؟(تو یکی از شماره های مجله بازی رایانه در موردش توضیح داده بود)
هر بازی که نه !! بعضی از بازی ها مثل GT 5 یا Warhawk !!مثلا بازی GTA IV میشه از توش خرید و البته بعد از خرید باید دانلود کرد؟
فیلم هم بعد از خرید باید دانلود بشه؟یعنی نمیفرستن دم درخونه؟(ببخشید اگز سوالم مسخرست_نادانی دیگه..
از سیستم HOME هیچ خبری نیست؟کی میاد؟
مثلا خبر های جدید !! الان مثلا میتونی تریلیر های E3 رو دانلود کنی !!مثلا دیگه چیکار میشه کرد؟!!
دوست عزیز، با کارتی نمیشه از PSstore های آمریکا و اروپا خرید کرد، فقط یکسری کارت برای کشور هنگ کنگ هست که میشه از PSstore ـه اون کشور خرید کرد که کم هم هست تو بازار.سلام
یه سوال با چه جور کارت های میشه از psn خرید کرد چون مال من pal هستش من کارت pal ندارم ؟
سلام دوستان قدیمی.
نمیدونم کسی گفته یا نه ولی خبری که به دستم رسیده گفته که (از طرف PSU) :
هیچکس نمیتونه ویدئوهای قارّه هایی به جزء قارّه ی خودش رو نگاه کنه و باید IP اون برای دیدن ویدئو هماهنگ با قارّه ی خودش باشه!!!یعنی الآن کسانی که تو ایران هستند نمیتونن با ID خودشون برن ویدئو های مال آمریکا یا اروپا رو نگگاه کنن.البته با یه تغییر IP میشه مشکل رو حل کرد ولی گفتم که خبر رو بدم.
موفق باشید رفقا.
یا علی.
M.A
از کارت های visa هم میتونی استفاده کنی که قیمت خوب میتونی از 20$ پیدا کنی !!