(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
لطفا كمك كنيد
من براي اولين باره كه دارم id توpsn ميسازم تو قسمت address وpostal cod گير كردم چي بايد بزنم تا قبول كنه؟
ادرس که اصلا مهم نیست من ادرسم رو نوشتم aaaaa و postal code رو نوشتم 12345 قبول کرد.
state و city رو هم نوشتم NewYork.

من یک بار دیگه این سوال میپرسم
با psn چی کار میکنن؟
من چیزی که تا اینجا متوجه شدم اینه که میشه دمو بازی هارو قبل از انتشار میذارن و میشه فیلم ازش خرید
کسی میتونه توضیح کامل در مورد کارایی psn بده؟
یک سوال دیگه هم دارم این سیستم HOME که دنیای مجازی توش میشه زندگی کرد و باید برای خودمون شخصیت بسازیم راه افتاده؟(تو یکی از شماره های مجله بازی رایانه در موردش توضیح داده بود)

با psn چی کار میکنن؟
داخل PSN میتونی دموی بازی دانلود کنی بازی کامل بخری و دانلود کنی !!
دموی فیلم بگیری ! Themes بگیری ! wallpaper بگیری !!
و خیلی کار های دیگه !!

من چیزی که تا اینجا متوجه شدم اینه که میشه دمو بازی هارو قبل از انتشار میذارن و میشه فیلم ازش خرید
کسی میتونه توضیح کامل در مورد کارایی psn بده؟
خوب کارهایی هم خود شما گفتید هم میشه انجام داد !!

یک سوال دیگه هم دارم این سیستم HOME که دنیای مجازی توش میشه زندگی کرد و باید برای خودمون شخصیت بسازیم راه افتاده؟(تو یکی از شماره های مجله بازی رایانه در موردش توضیح داده بود)
نه هنوز نیومده !!

مثلا بازی GTA IV میشه از توش خرید و البته بعد از خرید باید دانلود کرد؟
فیلم هم بعد از خرید باید دانلود بشه؟یعنی نمیفرستن دم درخونه؟(ببخشید اگز سوالم مسخرست_نادانی دیگه..
از سیستم HOME هیچ خبری نیست؟کی میاد؟
خیلی کار های دیگه !!
مثلا دیگه چیکار میشه کرد؟!!

مثلا بازی GTA IV میشه از توش خرید و البته بعد از خرید باید دانلود کرد؟
فیلم هم بعد از خرید باید دانلود بشه؟یعنی نمیفرستن دم درخونه؟(ببخشید اگز سوالم مسخرست_نادانی دیگه..
از سیستم HOME هیچ خبری نیست؟کی میاد؟
هر بازی که نه !! بعضی از بازی ها مثل GT 5 یا Warhawk !!
فیلم الان فقط دموش و میتونی دانلود کنی بعدا قرار هست یک قسمت به psn اضافه بشه که فقط مخصوص فیلم هست که اون اضافه بشه میتونی فیلم بخری و البته درب منزل نمیفرستن باید دانلود کنی !!
از Home هم که خبری ندارم اصلا زیاد در جریانش نیستم !!

مثلا دیگه چیکار میشه کرد؟!!
مثلا خبر های جدید !! الان مثلا میتونی تریلیر های E3 رو دانلود کنی !!

psn یعنی playstation network :biggrin1: یه سرور هست که شما با اتصال به اون از طریق اینترنت می تونید به صورت آنلاین با دوستانتون بازی کنید یه چیزی مثل XBL در xbox 360 . ساده ترین توضیحش این بود فکر کنم . :thinking:
اونی که میشه از توش دموی بازی و خیلی چیزای دیگه دانلود کرد ps store هست . که زیرمجموعه ای از psn اه :cool:

سلام دوستان قدیمی.
نمیدونم کسی گفته یا نه ولی خبری که به دستم رسیده گفته که (از طرف PSU) :
هیچکس نمیتونه ویدئوهای قارّه هایی به جزء قارّه ی خودش رو نگاه کنه و باید IP اون برای دیدن ویدئو هماهنگ با قارّه ی خودش باشه!!!یعنی الآن کسانی که تو ایران هستند نمیتونن با ID خودشون برن ویدئو های مال آمریکا یا اروپا رو نگگاه کنن.البته با یه تغییر IP میشه مشکل رو حل کرد ولی گفتم که خبر رو بدم. :eek:
موفق باشید رفقا.
یا علی.
:love::love::love:M.A

سلام دوستان من 1 ps3 pal 40gb دارم تو psn sing in شدم ولی وقتی می خوام MGO or Resistance یا هر بازی دیگه ای رو Update کنم سرعتش خیلی پایین
اینترنتم 512 هست از نداگستر گرفتم مودمم US Robotics Wireless هست موشکل از اینترنتم نیست چون با ماله ذوستم امتحان کردم مشکل نداشت .
Help me please :(:((

سلام
یه سوال با چه جور کارت های میشه از psn خرید کرد چون مال من pal هستش من کارت pal ندارم ؟
دوست عزیز، با کارتی نمیشه از PSstore های آمریکا و اروپا خرید کرد، فقط یکسری کارت برای کشور هنگ کنگ هست که میشه از PSstore ـه اون کشور خرید کرد که کم هم هست تو بازار.

سلام دوستان قدیمی.
نمیدونم کسی گفته یا نه ولی خبری که به دستم رسیده گفته که (از طرف PSU) :
هیچکس نمیتونه ویدئوهای قارّه هایی به جزء قارّه ی خودش رو نگاه کنه و باید IP اون برای دیدن ویدئو هماهنگ با قارّه ی خودش باشه!!!یعنی الآن کسانی که تو ایران هستند نمیتونن با ID خودشون برن ویدئو های مال آمریکا یا اروپا رو نگگاه کنن.البته با یه تغییر IP میشه مشکل رو حل کرد ولی گفتم که خبر رو بدم. :eek:
موفق باشید رفقا.
یا علی.
:love::love::love:M.A

میشه لینک مطلب رو بدی ؟ چون من فکر نمیکنم اینجوری باشه ! همه چیز تو PSstore مخضوض کشوری هست که درش ثبت نام میکنید؛ مثلاً من کشورم رو US انتخاب کردم و میتونم از تمامی ـه امکانات PSstore ـه US استفاده کنم ولی نمیتونم به فرض دمویی که انحصار اروپا یا ژاپن میاد رو دانلود کنم و برای این کار باید یک اکانت دیگه تو اون کشور بسازم ! فکر میکنم فیلم هم همینطور باشه !

از کارت های visa هم میتونی استفاده کنی که قیمت خوب میتونی از 20$ پیدا کنی !!

البته اگر منظورشون کردیت کارد بود که بله، از تمام کارتهای معتبر ( Visa, Master Card و ... ) میشه از PSN خرید کرد.

آخرین ویرایش:
سلام
یه سوال با چه جور کارت های میشه از psn خرید کرد چون مال من pal هستش من کارت pal ندارم ؟
از کارت های visa هم میتونی استفاده کنی که قیمت خوب میتونی از 20$ پیدا کنی !!

آقا از psn خزید نمیکنن!!!

PSN = Playstation Network : فقط برای اتصال و چت و بازی آنلاین استفاده میشه.

PSstore : برای خرید بازیو دانلود بازی دمو ، دانلود تریلر آهنگ و...

بعدشم به نظر من اگر از طریق internet explorer دستگاه برین از سایت هایی مثل www.gametrailers.com یا www.gamespot.com دانلود کنین راحت تر باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or