يعني به نظر شما اگر من يه بازي با ريجن 3 كه مطابق با ريجن دستگاهم هست بگيرم مشكلم برطرف ميشه؟مثلا" mgs4.
مسلما باید برطرف شه .
يعني به نظر شما اگر من يه بازي با ريجن 3 كه مطابق با ريجن دستگاهم هست بگيرم مشكلم برطرف ميشه؟مثلا" mgs4.
سلام سوال در مورد استفاده انترنت ؟؟ما دستگاه وصل کردیم به خطadsl اما جواب نداد:confused: حالا باید چیکار کنیم؟؟برای وصل کردن دستگاه به اینترنت نیازی به کامبیوتر میباشد؟؟کلا یه خط سرعت بالا بامودم _____________برای خرید باید چیکارکرد بعضی بازیها گفتن باید بخری ؟؟لطفا مارو راهنمایی کنید
خدمتت عرض بشه دوست من همه بازی هایی که به صورت FUll در ps store هستن رو باید بخری اون بازی هایی رو که میشه مجانی دانلود کرد به صورت دمو هست یعنی کامل نیست ، یک قسمت کوچولو از بازیه برای آشناییه بیشتر با اون .من شنیدم بعضی از بازیها که روی ps store هستن باید بخری بعضیا هم نه
والا دوست من راجع به این بهت بگم که چونکه شما به صورت الکترونیکی داری خرید میکنی پس باید به صورت الکترونیکی هم پرداخت داشته باشی ، برای این نوع پرداخت چندین راه هست که یکی از اونا داشتن کارت اعتباریه که به دست اوردنش دنگ و فنگ زیاد داره البته بعضی از بچه ها توی همین سایت دارن و بازی رو خریداری میکنن از ps store و میتونن تا 5 بار از ps store اون رو دانلود کنن شما می تونی با پرداخت پول بازی به اونا ، اون بازی مورد نظر رو برای خودت دانلود کنی . در جواب ابنکه چه بازی هایی میشه با از ps store خرید باید بهت بگم که به جز GT5 که در ps store برای دانلود گذاشته شده ، بقیه بازی هاش همچین به درد بخور نیست که شما برای بدست اوردنش این همه مشقت و سختی رو تحمل کنی !برای خرید بازی گفتن باید کارت بخری این کارت چیه کجا میشه تهیه کرد چه بازیهایی میشه بااین کارت خرید؟؟
خدمتت عرض بشه که حجم چیز هایی که در ps store برای دانلود قرار داده شده مختلفه ، سرعت 128 ام ای بدک نیست! اما اصلا 2.5 گیگ کافی نیست برای این کار در صورتی که شبانه free نداشته باشه .برای هر بازی یا فیلم یا دمو دانلود چقدر حجم میگیره؟سرعت 128 در ماه 2.5 گیگ داره برای دانلود کافیه؟
در آخر و در جواب ابن سوالت دوست من باید بهت بگم که ، نه ، این کار علاوه بر دردسر هایی که داره اصلا ارزشی نداره و در آخر بعد از جمع زدن همه هزینه هایی که متحمل شدی ، میبینی که نه تنها سود نکردی برای خرید یک بازی بلکه ضرر هم کردی !ارزش داره به خاطر دانلود بازی یا خرید از انترنت یادمو خط سرعت بالا بگیرم
بله مثلا برای ps store us باید کردیت کارتت از بانک های امریکایی جمع شده باشهبرای خرید از Ps store یاد کردیت کارت ماله همون منطقه باشه؟
میشه برای وصل کردن PS3به PC (لپ تاپ.ویندوز VISTA )منو راهنمایی کنید ممنون میشم!:confused:
بله مثلا برای ps store us باید کردیت کارتت از بانک های امریکایی جمع شده باشه