(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها هرکی استور USA داره بره بخره 14.99 مفت خریدم 4.5 گیگ بازی GTA : SAN ANDRES نمیدونم از کی اومده بود ولی من امروز دیدم زده بود NEW خدا خدا هیچی نمیتونم بگم بازیش

خداست همه چی

هست چه خاطراتی برام زنده شد با اون رمزاش :x بچه همینطوری خواستم بگم حتما بخریدش خیلی خداست {میدونم بازی کردید قبلا عین خودم ولی .....}

وللش بجه ها بنظرتون GTA : VICE CITY هم میده بیرون خیلی دلم میخوادش :-/

با تشکر :d

psn انلاین بازی کردنش رایگان هستش؟
همه DLC ها به psn card نیاز دارن؟
قیمت DLC یه بازی حدود چنده؟(از بیشترین و کمترین و میانگین)
region دستگاه تو بازی انلاین تاثیر داره؟
کد بازی به چه دردی میخوره اخه دیدم بعضی ها میگن کد داره میگه نه استفاده شده

psn انلاین بازی کردنش رایگان هستش؟
همه DLC ها به psn card نیاز دارن؟
قیمت DLC یه بازی حدود چنده؟(از بیشترین و کمترین و میانگین)
region دستگاه تو بازی انلاین تاثیر داره؟
کد بازی به چه دردی میخوره اخه دیدم بعضی ها میگن کد داره میگه نه استفاده شده

1.بله
2. بعضی add-on ها مجانی هم هستن
3.از 1$-2$ داره تا 15$ معمولا بازی های بزرگ مثل BF3 و COD قیمت DLCهاشون 15$ ـه
4.خیر
5. منظور از کد همون Online Pass هست الان 90% بازی های جدید برای دسترسی به بخش آنلاین و بازی کردن با بقیه نیاز به Online Pass دارند

سلام بچه ها میشه با اکانت امریکا بازی رو خرید وبعد روی اکانت اروپا بازیش کرد منظورم انلاین بازی کردن
چون قیمت psncardامریکا ارزونتر میخوام چنین کاری رو کنم

سلام بچه ها میشه با اکانت امریکا بازی رو خرید وبعد روی اکانت اروپا بازیش کرد منظورم انلاین بازی کردن
چون قیمت psncardامریکا ارزونتر میخوام چنین کاری رو کنم

پس فك كردي مايه عمره داريم چيكار ميكنيم:))

یعنی من الان برم psnardusبخرم فیفا 13بخرم روی اکانت اروپا بازیش کنم میشه
راستی قیمت فیفا13 روی استور امریکا چند
بله میشه ... فکر کنم قیمت بازی الان 50 دلار هستش ( البته شاید من اشتباه دیدم ، قیمتش اول 60 دلار بود)
کارت بخر بعد بازی رو دانلود و روی هر اکانتی که دوست داری آنلاین بازی کن (فقط یادت باشه که اون اکانت اصلی که باهاش فیفا رو خریدی از رو دستگاه پاک نکنی)
حجم بازی هم رو استور آمریکا 6.5 گیگ هستش

سلام یه سوال دارم که بدجوری رفته رو اعصابم
من الان دستگاهم ریجنش 2 هست و اکانتمم 2 من الان میتونم بازی رو که ریجنش یک هست رو آنلاین بازی کنم؟؟؟؟؟

سلام دوستان من چند سوال داشتم خدمتتون: برای شما تو BO II تو پاپلیک مچ ها سریع پیدا میکنه؟(یا مثل ما تحریمید؟) بازی های قدیمی مثل mw2 و black ops هنوز آدم زیاد هست تو سروراش؟ بعد سریع جوین میشه؟
آنلاین پسو راحت با psn card میگیرید یا باید چیز پی n شیر کرد؟

یا علی(ع)

سلام دوستان من چند سوال داشتم خدمتتون: برای شما تو BO II تو پاپلیک مچ ها سریع پیدا میکنه؟(یا مثل ما تحریمید؟) بازی های قدیمی مثل mw2 و black ops هنوز آدم زیاد هست تو سروراش؟ بعد سریع جوین میشه؟

یا علی(ع)

جواب سوال دومیت رو میدم
بله خیلی راحت گیر میاد البته قیمتش بالاست و اونم بخاطر دالار هست متاسفانه

یا علی(ع)
سلام
بلک آپس 2 خیلی دقیق اطلاع ندارم ولی اونچه در فروم ها گفته می شه کانکتینگ بازی خوب نیست (تجربه ثابت کرده سری بازی های cod در ابتدای عرضه مشکلات متععدی داره به خصوص برای isp های درب و داغون ما
بازی های قدیمی هم خیالتون راحت ، سرورهاش به اندازه کافی بازیکن داره و کیفیت سرورها به نظر من به این صورت هس; MW3 > MW2 > MW1 >BO1
MW3 واقعا کیفیت سرور مطلوبی داره .

دوستان يه سوال الان من ميخواستم از اين Digital Entertainment | Sony Entertainment Network اكانتم رو دي اكتيويت كنم ولي اجازه نميداد چجوريه؟

از خودم ميپرسيدي صادق :d
ببين از طري PC فقط ميشه كل سيستم ها يا همون PS3 هارو دي اكتيو كرد ! يعني همه سيستم هاي فعال دي اكتيو مي شن بعد وقتي باز با PS3 ميري توي اكانت بايد اكتيو كني !
اصلا" گزينه هم داره و نوشته دي اكتيو آل :d البته اين كارو هر 6 ماه يه بار بيشتر نميشه انجام داد :|:d
در غير اينصورت بايد فقط از طريق PS3 مربوطه دي اكتيو كرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or