(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان من یه سوال دارم اونم اینکه اینکه یه اکانتو باهاش بازی میخرن بد چند نفر میتونن از اون استفاده کنن و بازیرو دانلود کنم میخواستم ببینم چجوریه؟
چند نفر از اون اکانت میتونن بازیرو دانلود کنن؟
هر بازی ها رو میشه یه نفر روی اکانتش بخره بد چند نفر هم بتونن استفاده کنن.

دوستان من یه سوال دارم اونم اینکه اینکه یه اکانتو باهاش بازی میخرن بد چند نفر میتونن از اون استفاده کنن و بازیرو دانلود کنم میخواستم ببینم چجوریه؟
چند نفر از اون اکانت میتونن بازیرو دانلود کنن؟
هر بازی ها رو میشه یه نفر روی اکانتش بخره بد چند نفر هم بتونن استفاده کنن.
رو پلی3 تا دو نفر میتونن از یک اکانت استفاده کنن

میگم من الان از یک نفر یه اکانت خریدم واسه پس بتلفیلد بعد دان کردم الان دستگاهم رو فورمت کردم پس بتل پاک شده الان دوباره میخوام وارد اون اکانت بشم مینویسه یوزر یا ایمیل اشتباهه .بعد گفتم شاید اشتباه میکنم رفتم تو اون سایت که امکان اکتیو و دی اکتیو میکنه , ایمیل و پس رو زدم باز وارد نشد . بعد به اون کسی که ازش اکانت خریدم خبر دادم گفت من پسورد رو عوض نکردم بعد گفت این اکانت فقط بر رویه دو تا کنسول میشه استفاده میشه یکی ماله خودش یکی مال من . خب حالا من دستگاهم که همونه ولی فرمتش کردم .پس چرا وارد اکانت نمیشه ؟ مشکل چیه ؟ ایا پسورد اکانت عوض شده یا نه ؟ یا چیز دیگه هست؟
ممنون

میگم من الان از یک نفر یه اکانت خریدم واسه پس بتلفیلد بعد دان کردم الان دستگاهم رو فورمت کردم پس بتل پاک شده الان دوباره میخوام وارد اون اکانت بشم مینویسه یوزر یا ایمیل اشتباهه .بعد گفتم شاید اشتباه میکنم رفتم تو اون سایت که امکان اکتیو و دی اکتیو میکنه , ایمیل و پس رو زدم باز وارد نشد . بعد به اون کسی که ازش اکانت خریدم خبر دادم گفت من پسورد رو عوض نکردم بعد گفت این اکانت فقط بر رویه دو تا کنسول میشه استفاده میشه یکی ماله خودش یکی مال من . خب حالا من دستگاهم که همونه ولی فرمتش کردم .پس چرا وارد اکانت نمیشه ؟ مشکل چیه ؟ ایا پسورد اکانت عوض شده یا نه ؟ یا چیز دیگه هست؟
ممنون
از سایت سونی اون اکانت رو باید ریست کنید یعنی کلا دی اکتیو کنید و دویاره رو دوتا سیستم اکتیو کنید و شما و دوستتون دانلود کنید بدون هیچ دوشواری !

سایت سونی

از اینجا:

آخرین ویرایش:
از سایت سونی اون اکانت رو باید ریست کنید یعنی کلا دی اکتیو کنید و دویاره رو دوتا سیستم اکتیو کنید و شما و دوستتون دانلود کنید بدون هیچ دوشواری !

سایت سونی

از اینجا:
مشکل اینجاست دوست عزیز منم قبلا" رفتم به این سایت ایمیل و پس رو زدم .این پیغام مید(ncorrect e-mail address or password. Please try again.)
اگر پس رو عوض نکرده پس چرا این پیغام میاد؟

مشکل اینجاست دوست عزیز منم قبلا" رفتم به این سایت ایمیل و پس رو زدم .این پیغام مید(ncorrect e-mail address or password. Please try again.)
اگر پس رو عوض نکرده پس چرا این پیغام میاد؟
محمد شک نکن که پس رو عوض کرده... چون این ارور فقط برای اشتباه بودن یوزر و پس هست...
برو بهش بگو نپیچون ما رو :d

محمد شک نکن که پس رو عوض کرده... چون این ارور فقط برای اشتباه بودن یوزر و پس هست...
برو بهش بگو نپیچون ما رو :d
ایلیا باور کن بهش گفتم که شما پسورد رو عوض کردی ولی میگه من عوض نکردم اصلا":| بدجور پیچونده اونم از نوع دبلش:|

سلام من یه ps vita wifi reg 2 دارم اکانتم تو psn ساختم وقتی با vita میخوام وارد اکانتم شم ارور میده........اینم ارورشه

you must sing in with the account that is with the linked with this ps vita system np-2100-3

سلام دوستان من تازه کارم البته باید بگم یه آموزش خوب و جامع تو انجمن جاش واقعا خالی که هر کس که تازه وارده بره اونجا و همش نخواد سوال بپرسه حالا من میپرسم اگه کسی جواب کامل بده متشکر میشم.
اول اینکه تو سایت سونی کلا بازی کاملا رایگان وجود داره یا نه حالا هر نوع بازی و با هر کیفیتی و اگه بله روش کامل دانلود و اجراش رو میخواستم و سوال بعدی اینکه من که میتونم pes2011 رو آنلاین بازی کنم پس چرا نمیتونم تو قسمت هتای خرید و home و .... سونی وارد بشم و هی از اینترنت ایراد میگیره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or