(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فعلا" بيخيال دلار و اينها بشيد چون ديگه اينهارو بايد بذاريد توي موزه حسرت هاتون :|:(

اين رو بچسبيد كه باز امروز يه فنگي بود تو اينترنت من نمي تونستم به PSN درست وصل بشم و توي بتل 3 هم هي 1 دقيقه يك بار CONNECTION LOST ميشدم :| !
اره باو اون از برادرم كه رفته يه تلفن چرت خريده تا ميزنه به پريز حتي با وجود نويز گير نت قطع ميشه
اون از تايم اوتهاي پشت سرهم پارس آنلاين
اينم از قطع شدن هاي پياپي امروز بعد از چند قرن تونستيم فيفا رو بخريمو پول بديم يه نفر دان كنه اين شد وضعمون:|
كلا دو راه بيشتر نداريم با اين وضع يا بريم ايكس باكس بخريم يا كلا گيمينگ رو كنار بذاريم چون با اين وضع نه ميشه بازي خريد نه مثه آدم آنلاين زد:|
كسي با اين پارس عوضي اين مدلي شد امروز ؟
اره واسه منم اينجوري شده هزار بار

دوستان چند هفته نهایتا 1 ماه صبر کنید...درست میشه ببینید کی گفتم...
الان هیچی نخرید بذارید همون جنسایی هم که رو دستشون مونده باد کنه دیگه نرن چیزی بیارن:دی
هرچند منابع 360 و 3 که من میشناسم تا 2 هفته هیچی نمیارند :|
ادلار اگه 1000 بود 20دلارو نهایتش 30 تومن میدادیم میومدیم...:((

فعلا" بيخيال دلار و اينها بشيد چون ديگه اينهارو بايد بذاريد توي موزه حسرت هاتون :|:(

اين رو بچسبيد كه باز امروز يه فنگي بود تو اينترنت من نمي تونستم به PSN درست وصل بشم و توي بتل 3 هم هي 1 دقيقه يك بار CONNECTION LOST ميشدم :| !

كسي با اين پارس عوضي اين مدلي شد امروز ؟
منم یه چند روزیه نتم گاهی قاطی میکنه کلا مشکل از اینترنت این روزهاست باید کمی صبر کرد حالا خدا رو شکر کنید کلا قطع نیست

ميگم من بعضي وقتها با اكانت اماراتم راحت كانكت ميشم ولي با اكانت امريكا به سختي يا اصلا كانكت نميشم كسي اين مشكلو داره؟
كسي ميدونه واسه چيه؟

اتفاقا منم دیروز اصلا نتوانستم یه دست کیل زون 2 انلاین بزنم نشد ولی امروز صبح یکمی بازی کردم یه نیم ساعتی ولی بعد انداختم بیرون نعلتی این همه امتیاز جمع کرده بودم
دوستان باید صبر کنیم تنها راهش اینه منم اهوازم و شرکتم هم طلوع رایانه هست:d

یک سایت بیگین که برای سرور اورپا psnکارت بفروشه اکانت من ukهسته از کجا میتونم بخرم میخوام dlc بگیرم کلا 10تا بیشتر نمی خوام

الان اگه بخوایید بگیری چیزی حدود 120 تومن باید برای 25 پوندی بدید و الان بیشتر سایت ها پوند نمی یارن دلار هم کمیاب شده .

من امروز راحت وصل شدم اما لیست دوستان خیلی آهسته نسبت به روزای قبل لود می شد .

سلام به طرفدارای سری رزیدنت اویل
من یه نگاهی‌ به psn انداختم هر دو (رزیدنت اویل ۲ و ۳) و به قیمت ۱۰ یورو واسه دانلوده.
کسی‌ تاحالا با پلی استیشن ۳ این دو قسمتو بازی کرده؟ آیا همون لذت گذشترو داره؟ کاملا خود ورژن پلی‌استیشن یکه؟
با تشکر

سلام به طرفدارای سری رزیدنت اویل
من یه نگاهی‌ به psn انداختم هر دو (رزیدنت اویل ۲ و ۳) و به قیمت ۱۰ یورو واسه دانلوده.
کسی‌ تاحالا با پلی استیشن ۳ این دو قسمتو بازی کرده؟ آیا همون لذت گذشترو داره؟ کاملا خود ورژن پلی‌استیشن یکه؟
با تشکر

بله همون ورژن های دو نسل قبل هستن و بهتره با یه 14inch بازیشون کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or