(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
psn کارت خشکید !؟ یه جای مطمئن معرفی کنید 80 دلار لازم دارم !

در ضمن حجم RE HD bundle که نسخه 4 و ورونیکا توش هست چقدره ؟ من هر چی تو psn نگاه کردم حجمی نزده بود !؟
ممنون

آخرین ویرایش:
psn کارت خشکید !؟ یه جای مطمئن معرفی کنید 80 دلار لازم دارم !

در ضمن حجم RE HD bundle که نسخه 4 و ورونیکا توش هست چقدره ؟ من هر چی تو psn نگاه کردم حجمی نزده بود !؟
ممنون

متاسفانه بعضی از بازی ها این جورین تا زمانی که دانلود نکنی نمیتوانی متوجه بشی حجمش چه قدر
مگر اینکه یکی از دوستان دانلود کرده باشه و بهت بگه حجمش چه قدره

متاسفانه بعضی از بازی ها این جورین تا زمانی که دانلود نکنی نمیتوانی متوجه بشی حجمش چه قدر
مگر اینکه یکی از دوستان دانلود کرده باشه و بهت بگه حجمش چه قدره
خوب حالا کسی از دوستان اینو دانلود نکرده ما بدونیم حجمش چقدره !؟

اقا کسی مارو راهنمایی نمی کنه در مورد حجم این باندل !؟
من قبلا اینا رو جدا خریده بودم . الان یادم نیست . فکر کنم شماره 4 حمش همین 3-4 گیگ بود و اون یکی 2 گیگ . ولی مطمئن نیستم . آخر شب اگه یادم بود نگاه میکنم دقیق بهت میگم .

ویرایش : 3.25 گیگ Re 4 و Code V حجمش 2.38

آخرین ویرایش:
دوستان تا میخوام وصل شم به psn سریع این ارور رو میده !
80028e01
کسی میدونه برای چیه ؟
شایان جان احتمالا مشکل از سرویس اینترنتته
احتمالا وایرلس وصلش میکنی با کابل وصل کن شاید درست بشه
(کلا کابلی بهتره توصیه میکنم همه با کابل وصل بشید)

دوستان ، من Motherboard ـم سوخت یه مدت نبودم. حالا روی این MB جدیده چند باری که مودم رو با کابل USB زدم پنجره معرفی درایور اومد ولی کامل نصب نشد.
الان هم هر چی کابل USB مودم رو میزنم پنجره اش نمیاد برای معرفی درایور جدید مودم ...
کسی میدونه چجوری دستی میتونم درایورها رو به سیستم معرفی کنم ؟ کدوم بخش Device Manager باید برم ؟

دوستان ، من Motherboard ـم سوخت یه مدت نبودم. حالا روی این MB جدیده چند باری که مودم رو با کابل USB زدم پنجره معرفی درایور اومد ولی کامل نصب نشد.
الان هم هر چی کابل USB مودم رو میزنم پنجره اش نمیاد برای معرفی درایور جدید مودم ...
کسی میدونه چجوری دستی میتونم درایورها رو به سیستم معرفی کنم ؟ کدوم بخش Device Manager باید برم ؟
حامد فک کنم باید برنامه اش رو از سایت ISP که بهت خدمات ارائه می ده برنامه درایو شو دانلود کنی .
من اکانتم برا اماراته پس چرا توی Portable ID من نوشته استرالیا ؟!​

گفتم اینجا شاید کسی بدونه !

چون شما از سایت UK پلی استیشن ID رو باز کردید، اگر از طریق سایت امارتی وارد بشید پرچم امارات می زنه .
الان پرچم GB همون بریتانیای کبیر رو زده :d.
プレイステーション� オフィシャルサイト
PlayStation® : PS3™, PS2™, PSP®, PSP®go, PS Vita, Featured Games, Media & Events - PlayStation®Network
Official PlayStation website
PlayStation.ca
PLAYSTATION
Official PlayStation website: Country Selector

تو هر کدوم از کشور های بالا بری و Sign In کنی و ID ـت رو آپدیت کنی، پرچم اون کشور رو می زنه .(بجز آمریکا و ژاپن که سرورشون کلا جداست)

حامد فک کنم باید برنامه اش رو از سایت ISP که بهت خدمات ارائه می ده برنامه درایو شو دانلود کنی .

درایورها رو داشتم ، مشکل Windows XP - Service Pack 3 بود که مرض داره و کلاً با یه سری برنامه ها مشکل داره !
خودم رو راحت کردم و ویندوز رو کامل پاک کردم و SP 2 نصب کردم.

در ضمن Great Britania رو خوب اومدی ! ;;)

دوستان حجم کل اپدیتای infamous 2 از ابتدا تا امروز چقدر میشه؟

تا ver 1.04 در کل 217 مگ .

---------- نوشته در 08:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:38 PM ارسال شده بود ----------

و بالاخره استور شکلی جدید و بسیار شیک ...
600x-1

آخرین ویرایش:
دوستان به نظره شما به صرفه تر اینه که فیفا 13 رو روی دیسک بلو ری بخرم یا دانلودش کنم؟
سرعتم 512 هست از ایرانسل سرویس میگیرم و فقط 2-6 صبح نیمبها هست
قیمت فیفا بلو ری تو ایران و تو استور چقدره؟
پیشاپیش ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or