psn کارت خشکید !؟ یه جای مطمئن معرفی کنید 80 دلار لازم دارم !
در ضمن حجم RE HD bundle که نسخه 4 و ورونیکا توش هست چقدره ؟ من هر چی تو psn نگاه کردم حجمی نزده بود !؟
ممنون
خوب حالا کسی از دوستان اینو دانلود نکرده ما بدونیم حجمش چقدره !؟متاسفانه بعضی از بازی ها این جورین تا زمانی که دانلود نکنی نمیتوانی متوجه بشی حجمش چه قدر
مگر اینکه یکی از دوستان دانلود کرده باشه و بهت بگه حجمش چه قدره
من قبلا اینا رو جدا خریده بودم . الان یادم نیست . فکر کنم شماره 4 حمش همین 3-4 گیگ بود و اون یکی 2 گیگ . ولی مطمئن نیستم . آخر شب اگه یادم بود نگاه میکنم دقیق بهت میگم .اقا کسی مارو راهنمایی نمی کنه در مورد حجم این باندل !؟
شایان جان احتمالا مشکل از سرویس اینترنتتهدوستان تا میخوام وصل شم به psn سریع این ارور رو میده !
80028e01
کسی میدونه برای چیه ؟
چجوری با کابل وصل کنم؟شایان جان احتمالا مشکل از سرویس اینترنتته
احتمالا وایرلس وصلش میکنی با کابل وصل کن شاید درست بشه
(کلا کابلی بهتره توصیه میکنم همه با کابل وصل بشید)
حامد فک کنم باید برنامه اش رو از سایت ISP که بهت خدمات ارائه می ده برنامه درایو شو دانلود کنی .دوستان ، من Motherboard ـم سوخت یه مدت نبودم. حالا روی این MB جدیده چند باری که مودم رو با کابل USB زدم پنجره معرفی درایور اومد ولی کامل نصب نشد.
الان هم هر چی کابل USB مودم رو میزنم پنجره اش نمیاد برای معرفی درایور جدید مودم ...
کسی میدونه چجوری دستی میتونم درایورها رو به سیستم معرفی کنم ؟ کدوم بخش Device Manager باید برم ؟
من اکانتم برا اماراته پس چرا توی Portable ID من نوشته استرالیا ؟!
گفتم اینجا شاید کسی بدونه !
حامد فک کنم باید برنامه اش رو از سایت ISP که بهت خدمات ارائه می ده برنامه درایو شو دانلود کنی .

دوستان حجم کل اپدیتای infamous 2 از ابتدا تا امروز چقدر میشه؟