(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان به نظره شما به صرفه تر اینه که فیفا 13 رو روی دیسک بلو ری بخرم یا دانلودش کنم؟
سرعتم 512 هست از ایرانسل سرویس میگیرم و فقط 2-6 صبح نیمبها هست
قیمت فیفا بلو ری تو ایران و تو استور چقدره؟
پیشاپیش ممنون

بلوری ریجن دو حدود 220ت و دیجیتالی اش هم 60 دلار که با توجه به قیمت PSN Card زیاد فرقی ندارند.

توصیه من اینه دو-سه ماه صبر کن تا نسخه دست دوم بگیری و نصف قیمت پول بدهی. واجب عینی نیست که همین حالا بخریش !

دوستان ، من Motherboard ـم سوخت یه مدت نبودم. حالا روی این MB جدیده چند باری که مودم رو با کابل USB زدم پنجره معرفی درایور اومد ولی کامل نصب نشد.
الان هم هر چی کابل USB مودم رو میزنم پنجره اش نمیاد برای معرفی درایور جدید مودم ...
کسی میدونه چجوری دستی میتونم درایورها رو به سیستم معرفی کنم ؟ کدوم بخش Device Manager باید برم ؟

حامد جان اگه مودمت پورت لن هاش زیاده (بیشتر از یکی) با لن وصل کن به کامپیوترت چون هم راحتتره هم کیفیتش بیشتره ولی اگه نداره برو سایت سازنده مودمت درایورش حتما اونجا هست برای دانلود
چجوری با کابل وصل کنم؟
شما هم اگه مودمت اتوماتیک کانکت میشه به اینترنت یه کابل لن بگیر یه سرشو وصل کن به مودمت یه سرشم بزن به کنسول بعد تو کنسول برو این بخش
settings>network settings>internet connection
ok رو بزن و تنظیماتو بزار رو easy خودش کانکت میشه

آخرین ویرایش:
سلام
دوستان ی سوال در مورد اکانت ها داشتم! با توجه ب این که تعداد فعال سازی ب 2 کنسول محدود شده آیا میشه وقتی اکانت رو 2 کنسول فعال شده یکی از کنسول ها رو که اکانت روش فعال شده دی اکتیو کرد و روی کنسول سومی اکانت رو فعال کرد!؟

سلام
دوستان ی سوال در مورد اکانت ها داشتم! با توجه ب این که تعداد فعال سازی ب 2 کنسول محدود شده آیا میشه وقتی اکانت رو 2 کنسول فعال شده یکی از کنسول ها رو که اکانت روش فعال شده دی اکتیو کرد و روی کنسول سومی اکانت رو فعال کرد!؟
بله میشه !

سلام داداش ها یک سوال دارم :

من الان یازی دارک سولز رجین 2 رو بازی رو تموم کردم و میخوام نسخه ی prepare to die میاد رو بخرم که مرحله اضافه دارد بصورت فیزیکی اونوقت اگر هردو رجین 2 باشن بازی جدید از همون سیو بازی قدیمی

{هر دو یکی هستند} استفاده میکنند یا از اول میاد ؟ {مهمه سوال سر 200 تومن پول هست :d}

سلام داداش ها یک سوال دارم :

من الان یازی دارک سولز رجین 2 رو بازی رو تموم کردم و میخوام نسخه ی prepare to die میاد رو بخرم که مرحله اضافه دارد بصورت فیزیکی اونوقت اگر هردو رجین 2 باشن بازی جدید از همون سیو بازی قدیمی

{هر دو یکی هستند} استفاده میکنند یا از اول میاد ؟ {مهمه سوال سر 200 تومن پول هست :d}

سلام داداش ببخشید اول شما بگید کی گفته نسخه BD قراره بیاد ؟ :دی بعدشم اگه ریجن یکی باشه مشکلی نیس دیگه !

این چیمیگه ؟! :(

می گه پسورد یا ایمیل رو اشتباه زدی دوباره سعی کن درست بزنی اگه مشکلت حل نشد می تونی پسورد رو از دستگاه PS ریستش کنی :d .
--------------------
از اینجا هم می شه :https://account.sonyentertainmentnetwork.com/external/forgot-password!input.action
البته الان سرور در دست تعمیره باید بعدا مراجعه کنی که بخوای کاری کنی :d.

آخرین ویرایش:
می گه پسورد یا ایمیل رو اشتباه زدی دوباره سعی کن درست بزنی اگه مشکلت حل نشد می تونی پسورد رو از دستگاه PS ریستش کنی :d .
--------------------
از اینجا هم می شه :https://account.sonyentertainmentnetwork.com/external/forgot-password!input.action
البته الان سرور در دست تعمیره باید بعدا مراجعه کنی که بخوای کاری کنی :d.

ای بابا علیرضا دیگه اینقد زبان بلده ! :دی این ارور بخاطر همین خارج از دسترس بودنه PSN ـه نگران نباشید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or