(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
:((:((

---------- نوشته در 05:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:11 PM ارسال شده بود ----------

اقا به psnوصل نمیشم الان یک هفته این طوری خدایا کمک کن من رو دارم میمرم میخوام انلین بازی کنم سونی 3 قبلا خیلی راحت وصل میشدم الان این طوری شد ایا همه این مشکل رو دارن اگر داشتن این مشکل رو ما هم یک راهنمایی کنید من تازه میخوام b t f 3بگیرم انلین بازی کنم
چه میشه کرد چاره چیه منم که تلاشم رو کردم.. باید منتظر موند که شنبه چی جواب میدن:( ولا من که دیگه راهی به فکرم نمیرسه... ما هم میدونم قبلا راحت signمیشدی ولی تو هم عین من نمیتونی signشی ولا من موندم تو چرا نمیری از شرکت های دیگه بگیری اینترنت رو مثل پارس یا مبین نت... اینا مشگل ندارن.. حقیقتش من جایی زندگی میکنم که مجبورم از این مخابرات خراب شده:d بگیرم چاره دیگه ندارم شرکت های خصوصی پشتیبانی نمکنند طرف مارو فقو فقط محابرات

---------- نوشته در 05:22 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:20 PM ارسال شده بود ----------

اقا به psnوصل نمیشم الان یک هفته این طوری خدایا کمک کن من رو دارم میمرم میخوام انلین بازی کنم سونی 3 قبلا خیلی راحت وصل میشدم الان این طوری شد ایا همه این مشکل رو دارن اگر داشتن این مشکل رو ما هم یک راهنمایی کنید من تازه میخوام b t f 3بگیرم انلین بازی کنم
چه میشه کرد چاره چیه منم که تلاشم رو کردم.. باید منتظر موند که شنبه چی جواب میدن:( ولا من که دیگه راهی به فکرم نمیرسه... ما هم میدونم قبلا راحت signمیشدی ولی تو هم عین من نمیتونی signشی ولا من موندم تو چرا نمیری از شرکت های دیگه بگیری اینترنت رو مثل پارس یا مبین نت... اینا مشگل ندارن.. حقیقتش من جایی زندگی میکنم که مجبورم از این مخابرات خراب شده:d بگیرم چاره دیگه ندارم شرکت های خصوصی پشتیبانی نمکنند طرف مارو فقو فقط محابرات

اقا من تو پی اس 3 که به اینترنت وصل میشم میزنم که تست بشه کانکشنم سرعت دانلود اپلود رو نمی اره میدونید برای چی؟
نتت فک کنم مثل نت ما 256 باشه..:دی اینقدر سرعت آپ و دان تو ایران پایینیه اصلا چیزی بره نمایش نیست که بذاره:دی طبیعیه:دی

نتت فک کنم مثل نت ما 256 باشه..:دی اینقدر سرعت آپ و دان تو ایران پایینیه اصلا چیزی بره نمایش نیست که بذاره:دی طبیعیه:دی
نه 512 هست سرعت دانلودم تو کامپیوتر از یه سایتی که تست کردم حدود دوونیم مگ بود یکی هم اولا نشون میداد

PSN بدجوری داغون شده
امروز خواستم با یکی از بچه ها بازی کنم 2 تا بازی تست کردیم هر 2 بازی سرور هاش Unable بودن !
معلوم نیست چه وضعیتی درست کرده سونی

خوب بالاخره PSN بعد 6 روز وصل شد
هیچ دستکاری توی مودم و دستگاه نکردم و کاری هم انجام ندادم جاتون خالی یه دل سیر بدکمپانی 2 زدیم

دوستان ما میخواستیم ps3رو روشن بذاریم تا صبح که Gt5رو آپدیت کنم:biggrin1:..الان که وصل نمیشه به psnبیخیال بشم دیگه

اسیاب به نوبت دوست عزیز

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or