baris manco
کاربر سایت
بابا من زدم restore default setting حالا پسوردمم یادم نیست و میزنم forgot password مینویسه This service is currently undergoing maintenance لطفا کمکم کنید بگید باید چی کار کنم؟اقا الان من میرم به psn وصل شم نمیشه ارور میده تا حالا این ارور هم ندیدم مشکل از کجاست؟
اینم ارور : sony entertimentnetwork is currently undergoing maintenance
ما که خودمونو کشتیم عین قبل بود چیزی تغییر نکرده بود.. همون آشو همون کاسه وصل نمیشه اعصابمو داغون کرده...خوب بالاخره PSN بعد 6 روز وصل شد
هیچ دستکاری توی مودم و دستگاه نکردم و کاری هم انجام ندادم جاتون خالی یه دل سیر بدکمپانی 2 زدیم
دوستان ما میخواستیم ps3رو روشن بذاریم تا صبح که Gt5رو آپدیت کنم..الان که وصل نمیشه به psnبیخیال بشم دیگه
اسیاب به نوبت دوست عزیز
نگران نباش اگه وصل شد با هم وصل میشیم هم استانی هم مخابراتی:dهر وقت وصل شدی به psn 1 امار به من هم بده داد مردم از بدونه psn
کدشو قبلا یکی تو اکانتش زده............برادرا من انچارتد 3 و 2 رو دارم اینا کد انلاین دارن منم تازه وصل شدم به PSN ینی تازه واردم! وقتی میخوام انلاین بازی کنم تو قسمت مولتی پلیر که میرم میگه باید کد انلاین رو بزنی منم هرچی میزنم هی میگه غلطه!!!
تو جاهای دیگه هم امتحان کردم واسه زدن کد مثلا تو Play Station Store ولی بازم هی ارور میده :wallbash::wallbash: کسی میدونه باید چیکار کنم؟ مگه این کدا تاریخ انقضا دارن؟!:thinking:
برادرا من انچارتد 3 و 2 رو دارم اینا کد انلاین دارن منم تازه وصل شدم به PSN ینی تازه واردم! وقتی میخوام انلاین بازی کنم تو قسمت مولتی پلیر که میرم میگه باید کد انلاین رو بزنی منم هرچی میزنم هی میگه غلطه!!!
تو جاهای دیگه هم امتحان کردم واسه زدن کد مثلا تو Play Station Store ولی بازم هی ارور میده :wallbash::wallbash: کسی میدونه باید چیکار کنم؟ مگه این کدا تاریخ انقضا دارن؟!:thinking: