مال ما كه راحت ساين ميشه و راحتم بازي ميكنيم . البته اگه چشم نخوريم
اون دسته از دوستاني كه ساين نميشند صد در صد مشكل از ISP هست .
نخندید به ما کهsignنمیشیم بلای خانمان سوزه ما که سوختیم signنمیشیم اصلا.... نگران نباشید نوبت شما ها هم میرسه که عین ما گریه زاری کنید که sign نمیشهلابد اینترنت ملی داره راه میافته آخه گفته بودن از شهریور
با وی پی ان وصل بشین
دوست عزیز خودم من هم از 5 روز پیش عزادارpsnهستم کهsignنمیشه لابد دوستان باور ندارند .....از جمعه این PSN وصل نمیشه بقیه دوستان هم مشکل دارن یا نه؟؟
دوستان همه چیز برای من مثل همیشه عالی شده چند دقیقه است. شما هم یه چک کنید ...
من ایرانسل دارم وصل میشه.وایمکس ایرانسل از روز جمعه وصل نمیشه کسی خبر داره چی شده؟
واصه منم وصل نمیشه 5 روز هست نمیشه signشد...یه چیز بگم تنظیمات رو دستکاری نکنید اینا باید درست کنند زنگ بزنید به شرکت سرویس دهنده بگید مشگل رووصل نمیشه!!!! نمیدونم چه مرگشه!! من از ایرانسل سرویس دارم. دوستانی که برای اون ها وصل نمیشه از کدوم شرکت سرویس دارن؟؟
(یه سوال با این PS3 میشه چیز پی ان ست کرد؟)
واسه منم از روز پنچ شنبه اینجوری شده اینترنتم مخابرات هست .برای منم از 5شنبه وصل نمیشه یکی از دوستان گفت مودم روی حالت بریج بزارین درست میشه ولی من امتحان کردم نشد
ولا اگثر بچه ها مشگل دار شدن اینترنت من مخابرات هستوایمکس ایرانسل از روز جمعه وصل نمیشه کسی خبر داره چی شده؟
دوست عزیز خوش بحالتون... گوش شیطون کررر یه وقت به شما سرابت نکنه چون میون این همه دوستانی که signنمیتونند بشند...خدای ناکرده.....دوستان همه چیز برای من مثل همیشه عالی شده چند دقیقه است. شما هم یه چک کنید ...
استان به استان فرق میکنه...من ایرانسل دارم وصل میشه.
در حدود 90 میلیونl-)دوستان تعداد کل اعضای psN چند تاست؟
لایو 40 میلیون کاربر داره!!ینی از xbox live بیشتره عضواش؟