خوب بچه هایی که نمیتونند وصل بشند به psn چه با وایمکس چه با وایرلس با هرچی لطف کنند اروری که براشون پیش اومده رو بگند

یکی مودم رو دست کاری کرده کدی چیزی گذاشته...مودم رو ریست کن درست میشهشماره اررورم رو ننوشتم میزنه YOU HAVE BENN SIGNED OUT OF PLAYSTATION NETWORK
و توی تستی هم که میگیرم سر INTERNET CONNECTION ارور FAILD میده اما اصلا مشکلی نداره مودم یعنی یه کرمی ریختند
بااصلا مودم دستکاری نکردم تا همین 5 روز پیش وصل بودم یک دفعه همچین اروری داد بعدشم دوستتم که مثل من شرکت اینترنتیش یکی هست و توی یه شهر زندگی میکنیم مال اون هم ایراد پیدا کرده
اصلا تنظیمات اینارو دست کاری نکنید مشگل از جای دیگست .... بماند تازه اخراج کردن م ا ر و ..اصلا مودم دستکاری نکردم تا همین 5 روز پیش وصل بودم یک دفعه همچین اروری داد بعدشم دوستتم که مثل من شرکت اینترنتیش یکی هست و توی یه شهر زندگی میکنیم مال اون هم ایراد پیدا کرده

این کدی که میگید میشه توضیح بگویید چیه ؟ DLC هست ؟
اکانت که گرفتید یه یوزر جدید روی کنسول بسازید و باهاش توی PSN لاگین کنید. بعد بروید توی Account Setting , Download List تا کد آنلاین رو دانلود کنید.
آره بره ما هم همین طوره...کلا مخابراتی ها مشکل دارن......یه روز در میون قطعه باید زنگ بزنی 2828 اعلام خرابی...بعد 33 ساعت درست میکنن!!!.....فقط من صبح ها ساعت 5 تا 7 میتونم آنلاین بزنماین مشگل رو من هم دارم تو شهر کنار خودمون هم یکی از بچه ها هم این مشگل رو داره واسه اونم مخابرات هستیش
80710723![]()

عزیز دل خودمو نو داریم خسته میکنیم اینجا... دنبال راه حل هم نباشید که یه ترفندی بزنید درست شه... باید کاری کنید زنگ بزنید به سرویس دهنده اینترنت تون بگید مشگل روالان من چیکار کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
ریست کنم بعدش امکان وصل شدن به اینترنت هست؟
باید دوباره تنظیمات رو وارد کرد؟خدایی من گیج میشم راهنمایی کنید