?So you think that's good, you have an 1sec delay when you actually have an 1000ms ping good to know rightبدون حتی 1 ثانیه لگ در سرور های بتل 3 می زنیم !
?So you think that's good, you have an 1sec delay when you actually have an 1000ms ping good to know rightبدون حتی 1 ثانیه لگ در سرور های بتل 3 می زنیم !
دوستان یه سوال داشتم من یک بازی جهاد 3 ریجن1 داشتم بعدش از کدش استفاده کردم واسه انلاین
بعد الان میتونم مثلا" هممین بازی رو با ریجن دیگری مثلا" ریجن 2 باشه انلاین بزنم ؟ یا باید بازم کد این بازی ریجن 2 رو بزنم تا بتونم ؟
ممنون
منم دقیقا همین مشکل رو دارم!من وصل می شم ولی بزور لیست دوستانو لود می کنه .
چشم نزن یه دفعه میبینی توام به حال ما می افتی حالا برو کیفتو بکنما که بی مشکل میریم تو همه رو می بندیم به تیر بر می گردیم !
فکر خوبی بود همین کارو میکنماینترنت ایران چند روز است که بخاطر مشکلات زیر ساخت شبکه ای و پاره ای اعمال ، مشکل پیدا کرده است.
ترجیح میدم که بزنید کنسولتون رو درب و داغون کنید تا اینکه با این اعصابتون بخواهید با دیگران توی سرورها بازی کنید.
اخ گفتی بعد افطار خیلی ادم دوستداره انلاین بزنه خیلیچی بدتر از اینکه برای یک GAMER کسی که بازی کردن یکی از بهترین تفریحاتش هست اونم بعد افطار که بازی کردن صفایی دیگر دارد بره PS3 روشن کنه و ساین بشه کنار دوستاش یک بازی توپ بزنه روحیش عوض بشه اونوقت انگار که یک سطل اب یخ ریختن روش مورد لطف قرار بگیره و نتونه حتی کاکت بشه .....فعلا خدافظ