(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
فرق اون بازی هایی که جلوشون سبد قرمز زده با سبد ابی چیه؟(از همونایی که خریدیم)
از کجا بفهمیم که بازی که خریدادری شده قبلا دمو بوده یا کامل از کجا بفهمیم بابتش پول دادیم

فرق اون بازی هایی که جلوشون سبد قرمز زده با سبد ابی چیه؟(از همونایی که خریدیم)
از کجا بفهمیم که بازی که خریدادری شده قبلا دمو بوده یا کامل از کجا بفهمیم بابتش پول دادیم

سبد آبی مثل اون سبدی میمونه که تو فروشگاهها چیز هایی که لازم داریو جمع میکنی و یه دفعه پرداختش میکنی
برای دیدن محتویات سبد هم باید گزینه view cart رو تو گوشه سمت راست بزنی
اون سبد قرمز هم یعنی خریدیشون
اگه یه چیزیو خریده باشی به جای گزینه buy گزینه download هستش

سلام
من همین چند ساعت پیش آپ دیت 4.21 رو با خود ps3 دانلود کردم ولی از وقتی که دانلود شده دیگه به psn وصل نمیشه و ارور 80710723 رو میده . چه اتفاقی افتاده ؟ ممنون میشم راه نمایی کنی

PSN امروز از ساعت 3 4 به بعد دیگه وصل نشد برا من...

منم همین مشکل رو دارم :(

سلام ببخشید یک سوال این اینترنت من هست من میتونم راحت نه خیلی راحت ولی میشه لدت برد از مولتیش منظورم جهاد 3 است ولی الان 2 هفته است نمیتونم به سرور های cod وصل شم مشکل از چیه؟؟ ولی بنظر خودم سرعت دان خوبه ولی با این پینگ باید پیکار کنک چطوری حلش کنم ؟

[/IMG]
http://www.speedtest.net/result/2069985180.png

ببخشید بچه ها من هنوز منتظر جواب هستم ؟

نوشته شده توسط brax
سلام
من همین چند ساعت پیش آپ دیت 4.21 رو با خود ps3 دانلود کردم ولی از وقتی که دانلود شده دیگه به psn وصل نمیشه و ارور 80710723 رو میده . چه اتفاقی افتاده ؟ ممنون میشم راه نمایی کنی
نوشته شده توسط ar93
PSN امروز از ساعت 3 4 به بعد دیگه وصل نشد برا من...
منم همین مشکل رو دارم
برای من امروز هر کاری میکنم وارد PSN نمیشه!!! بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارن؟؟
من هم این مشگل رو دارم از دیروز نتونستم sign بشم دوستان مشگل چیه؟؟؟از دیزوطه خواب به چشام نیومده... اینقده اعصابم خورده

اون trail ها به درد ما نمیخورن! :d
بازی رو به صورت کامل دانلود میکنی،یک ساعت میتونی بازی کنی و تروفی بگیری(تا هرجای بازی که رسیدی) ، بعدش بازی قفل میشه و باید نسخه ی کاملش رو بخری برای ادامه دادن بازی! :d
که خوب با این حجم قشنگ قشنگ بازی ها اصلا و ابدا ارزشش رو نداره :d

بازی های پلاس هم که تا ابد نمیمونند! همین که 1ماه و نیم مونده زیاد بوده :d البته اونایی که دانلودش کردن دارنش! ولی اونایی که جدیدا عضو میشن نمیتونند بازی های ماه های قبل رو داشته باشن!

اقا اینو مطمنی؟مگه وقتی پلاس میشی فایلی رو باید دانلود کنی؟

یعنی بیشتر از 2 نفر میشه؟

---------- نوشته در 05:49 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:49 PM ارسال شده بود ----------

اون trail ها به درد ما نمیخورن! :d
بازی رو به صورت کامل دانلود میکنی،یک ساعت میتونی بازی کنی و تروفی بگیری(تا هرجای بازی که رسیدی) ، بعدش بازی قفل میشه و باید نسخه ی کاملش رو بخری برای ادامه دادن بازی! :d
که خوب با این حجم قشنگ قشنگ بازی ها اصلا و ابدا ارزشش رو نداره :d

بازی های پلاس هم که تا ابد نمیمونند! همین که 1ماه و نیم مونده زیاد بوده :d البته اونایی که دانلودش کردن دارنش! ولی اونایی که جدیدا عضو میشن نمیتونند بازی های ماه های قبل رو داشته باشن!

ممنون از راهنماییت ولی عجب بد شانسیی!!!2 روز پیش دیدمش گفتم بعدا دانلود میکنم:((

سلام!

تا همین دیروز راحت به psn وصل میشدم ولی الان چه با وارلس چه با سیم هر کاری میکنم وصل نمیشه
یعنی اصلا با ps3 به نت وصل نمیشم مرورگر هم نمیاد!!!!!!!!

به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟؟

:(

من وصل میشم راحت

ممکنه این رتیچ ان کلن جدیدو بزارن پلاس؟
اصلا بازی های پلاس معلوما؟یعنی سونی قبل از این که بیاره رو پلاس خبرشو میده؟
بعد ارزششو داره بازم بگیرم؟اخه خیلی حجم میبره!

یک سوال مهم:پس مطمنید میشه رو 2 تا اکانت استفاده کرد پلاسو؟

سلام!

تا همین دیروز راحت به psn وصل میشدم ولی الان چه با وارلس چه با سیم هر کاری میکنم وصل نمیشه
یعنی اصلا با ps3 به نت وصل نمیشم مرورگر هم نمیاد!!!!!!!!

به نظر شما مشکل از کجاست ؟؟؟
من هم این مشگل کزایی رو دارم... sign نمیشه به هیچ عنوان)x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or