فرق اون بازی هایی که جلوشون سبد قرمز زده با سبد ابی چیه؟(از همونایی که خریدیم)
از کجا بفهمیم که بازی که خریدادری شده قبلا دمو بوده یا کامل از کجا بفهمیم بابتش پول دادیم
اکانت پلاسو 2 نفر میتونند استفاده کنند؟
سلام
من همین چند ساعت پیش آپ دیت 4.21 رو با خود ps3 دانلود کردم ولی از وقتی که دانلود شده دیگه به psn وصل نمیشه و ارور 80710723 رو میده . چه اتفاقی افتاده ؟ ممنون میشم راه نمایی کنی
PSN امروز از ساعت 3 4 به بعد دیگه وصل نشد برا من...
سلام ببخشید یک سوال این اینترنت من هست من میتونم راحت نه خیلی راحت ولی میشه لدت برد از مولتیش منظورم جهاد 3 است ولی الان 2 هفته است نمیتونم به سرور های cod وصل شم مشکل از چیه؟؟ ولی بنظر خودم سرعت دان خوبه ولی با این پینگ باید پیکار کنک چطوری حلش کنم ؟
[/IMG]
http://www.speedtest.net/result/2069985180.png
نوشته شده توسط brax
سلام
من همین چند ساعت پیش آپ دیت 4.21 رو با خود ps3 دانلود کردم ولی از وقتی که دانلود شده دیگه به psn وصل نمیشه و ارور 80710723 رو میده . چه اتفاقی افتاده ؟ ممنون میشم راه نمایی کنی
نوشته شده توسط ar93
PSN امروز از ساعت 3 4 به بعد دیگه وصل نشد برا من...
منم همین مشکل رو دارم
من هم این مشگل رو دارم از دیروز نتونستم sign بشم دوستان مشگل چیه؟؟؟از دیزوطه خواب به چشام نیومده... اینقده اعصابم خوردهبرای من امروز هر کاری میکنم وارد PSN نمیشه!!! بقیه دوستان هم همچین مشکلی دارن؟؟
اقا اینو مطمنی؟مگه وقتی پلاس میشی فایلی رو باید دانلود کنی؟
اون trail ها به درد ما نمیخورن! :d
بازی رو به صورت کامل دانلود میکنی،یک ساعت میتونی بازی کنی و تروفی بگیری(تا هرجای بازی که رسیدی) ، بعدش بازی قفل میشه و باید نسخه ی کاملش رو بخری برای ادامه دادن بازی! :d
که خوب با این حجم قشنگ قشنگ بازی ها اصلا و ابدا ارزشش رو نداره :d
بازی های پلاس هم که تا ابد نمیمونند! همین که 1ماه و نیم مونده زیاد بوده :d البته اونایی که دانلودش کردن دارنش! ولی اونایی که جدیدا عضو میشن نمیتونند بازی های ماه های قبل رو داشته باشن!