(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بر همه PSN بازا.
آقا یه سوال تخصصی :
اگه کسی پلاس بشه و بعد گیم ها و تم ها و . . . دیگه رو که تو پلاس فیری هستش رو بذاره برای دانلود(بره تو دانلود منیجر کنسول) اگه اون ماه دانلود نکنه و تو ماهه برعد بذاره واسه دانلود امکانش هست؟
ممنون.

یه سوال دارم و اونم اینه که PSN مفتی هست یا باید مثله لایو پول بدیم.این کارت های PSN چی هست؟

---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 AM ارسال شده بود ----------

کسی نیست؟

سلام بر همه PSN بازا.
آقا یه سوال تخصصی :
اگه کسی پلاس بشه و بعد گیم ها و تم ها و . . . دیگه رو که تو پلاس فیری هستش رو بذاره برای دانلود(بره تو دانلود منیجر کنسول) اگه اون ماه دانلود نکنه و تو ماهه برعد بذاره واسه دانلود امکانش هست؟
ممنون.

بله تا وقتی مشترک پلاس باشید میشه.

یه سوال دارم و اونم اینه که PSN مفتی هست یا باید مثله لایو پول بدیم.این کارت های PSN چی هست؟

---------- نوشته در 01:30 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:12 AM ارسال شده بود ----------

کسی نیست؟

بله مفتیه ! اون کارتها برای خرید بازی و DLC هست !

سلام بر همه گیمرهای عزیز

یکی از دوستان یک bf3 رجین 3 خرید به خاطر اینکه دستگاه و آیدی psn رجین 2 بودند و کد آنلاین بازی رو قبول نمی کرد یک id رجین 3 (هنگ کنگ) میسازه و کد رو اونجا میده و کار میکنه رو id رجین 2 هم آنلاینش فعال میشه بعد برای ps3 مشکلی پیش میاد مجبور میشه restor کنه هارد کامل فرمت میشه و دوباره با id رجین 2 برای آنلاین کد می خواد و متاسفانه user و pass رجین 3 هم گم کرده نمی تونه وارد id رجین 3 ش بشه یک id رجین 3 جدید هم میسازه همان هنگ کنگ ولی کد رو قبول نمی کنه و ارور میده ps3 هم40g fat و رجین 2

حالا راهی هست که بشه از این کد استفاده کرد یا بتونه bf3 آنلاین بزنه؟

در صورتی که راهی نبود این بنده خدا psn کارت امارات داره id رجین 2 هم امارات هست اگه از psn رجین 2 (امارات)آنلاین کد بخره میتونه روی بازی رجین 3 ش فعالش کنه ؟

ممنون

سلام بر همه PSN بازا.
آقا یه سوال تخصصی :
ممنون.

تم ها و آواتارهای رایگان رو اگه بزنید که تو دانلود لیست برن برای همیشه خواهند ماند چه پلاس باشید چه نباشید.

ببخشید دوستان یه سوال: این ریجن 1 و 2 و3 و... چیه؟ من الان بخوام psn رو آمریکا بزنم ریجن چنده؟ بعد کدوم کشور بهتره.یه توضیح کلی.

اینم میدونم جاش نیست ولی:این نسخه های پلاتینیوم بازی ها چیه و چه فرقی با نسخه ی ممعمولی داره؟

دوستان PS STORE روي FLOW و FLOWER تخفيف داده !!! براي ما پلاس ها 5 دلار FLOWER مي شه 4 دلار FLOW :d
آره این سری نوبت thatgamecompany بود بازیهاش تخفیف بخوره ! :دی
ولی جالب اینکه Journey تخفیف نخورده !!! :دی

کسی از بازی ها یوبی سافت که تخفیف خوردند چیزی گرفته ؟ Call of Juarez : BiB , AC Botherhood , Outland ...

ببخشید دوستان یه سوال: این ریجن 1 و 2 و3 و... چیه؟ من الان بخوام psn رو آمریکا بزنم ریجن چنده؟ بعد کدوم کشور بهتره.یه توضیح کلی.

اینم میدونم جاش نیست ولی:این نسخه های پلاتینیوم بازی ها چیه و چه فرقی با نسخه ی ممعمولی داره؟

کسی نیست جواب مارو بده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or