(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام کسی نیست؟؟؟؟؟؟؟

من میخوام ps3 رو اپدیت کنم فایل UPdate 4.11 رو هم از سایت سونی داولود کردم پوششم ساختم ریختم توش میخواستم آپ دیت کنم گفتم بکاپی چیزی نباید بگیرم تروفی میپره نمی پره این چرتو پرتاش بهم نمیخوره کسی که وارد بیاد بگه حوصله کنه توضیح بده...ممنون...

بعد بازی MotorStorm AP چه طوری 3D میشه؟؟؟هیچ جاش منونی فعال کردنش نبود تلویزیون 3D نیست نمیا باید بیاد مانیتورم 3D بهش وصل کنم نشون میده یه کن راهنمایی کنید BatMan AC و Crysis داره پس ماله این کوفتی کجاست؟؟؟

isp مال ییکی از رفقاست بگین باید چی کار کنه؟

باید تماس بگیرید بگید میخوام بازی کنم وضعیت پینگ و آی پی تون رُ درست میکنن تا بتونید وصل بشید
البته بعضی وقت ها که سونی میخواد سرور رو بهتر کنه برای مدتی از دسترس خارجش میکنه
کسی نیست دیگه مشاوره کنه ؟ حرومش می کنما :biggrin1:

صادق جان CS : Global Offensive رو میگی مگه 15 دلاره ؟ کی میاد ؟

داداش بیا worms بخر آنلاین بزنیم یا برو Lara Craft رُ بگیر

چرا میتوانی بازی کنی ربطی به ریجن بازی نداره هر ریجنی رو میتونی بازی کنی

پس رجین برا چیه؟ من الان میخوام اکانت آمریکا رو رو ps3 ـیم بزنم بعد میخوام یه بازی ریجن 2 که ماله اروپاست رو بگیرم و آنلاین بازی کنم.پس این وسط رجین برا چیه؟

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

پس رجین برا چیه؟ من الان میخوام اکانت آمریکا رو رو ps3 ـیم بزنم بعد میخوام یه بازی ریجن 2 که ماله اروپاست رو بگیرم و آنلاین بازی کنم.پس این وسط رجین برا چیه؟

کسی نیست؟

---------- نوشته در 03:43 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:07 PM ارسال شده بود ----------

کسی نیست؟
برای بازی کردن مشکلی نداری ولی وقتی بخوای DLC بخری ممکنه به مشکل بخوری البته این برای وقتیه که بازیت هم ریجن اکانتت نباشه !
برای فیلم دیدن هم حتما باید فیلم BDت با کنسولت هم ریجن باشه !

پس اینجوریه.ممنون.

---------- نوشته در 05:18 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:12 PM ارسال شده بود ----------

الان شما ریجن 2 پیشنهاد میکنید یا ریجن 1؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or