ریجن 1 برای امریکا ( US ) ، ریجن 2 برای اروپا و امارات و ریجن 3 برای آسیای شرقی هست. اگر اکانت امریکا بسازید ریجن 1 هست در واقع .... من خودم امریکا یا انگلیس رو پیشنهاد میکنم چون Psn card واسشون به راحتی گیر میاد و اینکه بیشتر بازیها الان ریجن 1 یا 2 هستن ، اگر هم کد آنلاین داشته باشه میتونی تو همین اکانت خودت بزنی. در مورد سوال دوم هم من اطلاعی ندارم.ببخشید دوستان یه سوال: این ریجن 1 و 2 و3 و... چیه؟ من الان بخوام psn رو آمریکا بزنم ریجن چنده؟ بعد کدوم کشور بهتره.یه توضیح کلی.
اینم میدونم جاش نیست ولی:این نسخه های پلاتینیوم بازی ها چیه و چه فرقی با نسخه ی ممعمولی داره؟
شما دقیقا مشکلتون چیه با آنلاین MW3 ? تو Fetching Online Profile گیر میکنی یا مشکل پینگ داری؟ چون سرورهای بازی Http نیستن اون چیزی که شما بهش اشاره کردی کمکی بهتون نمیکنه .دوستان من نمیتونم mw3 رو انلاین بازی کنم،خیلی سرورش افتضاحه،حالا شنیدم با *** راحت میشه بازی کرد!!
کسی امتحان نکرده بینه میشه یا نه؟
یه چند تا بازی هم که انلاینش خوب باشه معرفی کنید ممنون میشم
و سوال دیگه چرا انلاین ps3 انقدر مزخرفه ولی xbox360 انقدر عالی؟
دوست عزیز معمولا اگه پینگ تایم بالا باشه بازی پیدا نمیکنه ، در حالت عادی بعد از 30 ثانیه باید پیدا کنه.خوب ما رو هم راهنمایی کنید ،صواب داره به خدا
پس باید یکی دیگه بسازی دوسته عزیز چون راهی نداره
سلام بر همه گیمرهای عزیز
یکی از دوستان یک bf3 رجین 3 خرید به خاطر اینکه دستگاه و آیدی psn رجین 2 بودند و کد آنلاین بازی رو قبول نمی کرد یک id رجین 3 (هنگ کنگ) میسازه و کد رو اونجا میده و کار میکنه رو id رجین 2 هم آنلاینش فعال میشه بعد برای ps3 مشکلی پیش میاد مجبور میشه restor کنه هارد کامل فرمت میشه و دوباره با id رجین 2 برای آنلاین کد می خواد و متاسفانه user و pass رجین 3 هم گم کرده نمی تونه وارد id رجین 3 ش بشه یک id رجین 3 جدید هم میسازه همان هنگ کنگ ولی کد رو قبول نمی کنه و ارور میده ps3 هم40g fat و رجین 2
حالا راهی هست که بشه از این کد استفاده کرد یا بتونه bf3 آنلاین بزنه؟
در صورتی که راهی نبود این بنده خدا psn کارت امارات داره id رجین 2 هم امارات هست اگه از psn رجین 2 (امارات)آنلاین کد بخره میتونه روی بازی رجین 3 ش فعالش کنه ؟
ممنون
آره این سری نوبت thatgamecompany بود بازیهاش تخفیف بخوره !
ولی جالب اینکه Journey تخفیف نخورده !!!
کسی از بازی ها یوبی سافت که تخفیف خوردند چیزی گرفته ؟ Call of Juarez : BiB , AC Botherhood , Outland ...