اخه قبلا اینجوری نبود
هیچ تنظیماتی توی مودم واسه ps3 نیست؟دیشب بازی میکردم امروز میخوام وصل شم ارور dns میده؟این ارور مال چیه؟البته شانس بد رو هم باید در نظر بگیرم
دوست عزیز من پست های قبلی شما رو نخوندم یا اگه خوندم یادم نمیادمن الان با کانفیگ کردن مودم مشکلم حل شد و میتونم بازی کنم
ولی هر وقت کابل رو از ps3 جدا میکنم و به pc وصل میکنم کانفیگ میپره و دوباره باید کانفیگش کنم
سلام ببخشید نمیتونم به PSN وصل شم این ارور رو میده
THE CONNECTION WITH SONY ENTERTAMENT NETWORK TIMED OUT
چیکار کنم ???????????
دوستان يه سوال مهم !!!
اگر من يه بازي بدون كد بخرم كه مثلا" ريجن 2 باشه بعد بيام برم كد اون بازي رو از اكانت ريجن يك ام خريداري بكنم ايا اشكالي پيش مياد !!!
ميدونم مثلا" براي بازي هايي كه ريجن شون با اكانت نمي خونه اكانت مربوط به اون ريجن رو درست مي كنيم و در اون اطلاعات رو وارد و كد رو دانلود مي كنيم و بقيه اش حله
اما مسئله مهم اين جا اينه كه اون كدي كه من ميخوام بخرم مال يه اكانت ريجن ديگه و بازي ايم ريجن ديگه است !!!
مي خوام ببينم ميتونم بعدش انلاين بازي كنم يا نه !
بچه ها اگه من هاردمو فرمت کنم و تروفی هام رو هم Sync کرده باشم ممکنه تروفی از دست بدم؟
سلام نه نمیشه هیچ کاریش کرد .سلام به همگی دوستان یه سوال فنی من یه اکانت US داشتم حالا یه اکانت EU ساختم راهی هستش که بعضی چیزها مثل تم رو که تو اکانت US خریدیم به این یکی اکانت انتقال بدیم ؟
یا مثلا من بازی آنچارتد 2 رو ریجن 2 دارم اشتباهی تو اکانت US یه سری Skins Pack خریدم براش ولی نمیشه ازشون استفاده کرد راه نداره این پک خریداری شده رو یه جوری به اکانت EU انتقال بدیم یا اصلا نمیشه باید بازی ریجن 1 دیگه بخریم ؟
ممنون میشم جواب بدید