درست چند روز بعده اينكه بتل*يلد3 اومد تو استور فك كنم بينه يه هفته تا دو سه هفته دقيق يادم نيست
خسته نباشي
من روز دقيق اش رو مي خوام كه محدوديت 5 نفري شد 2 نفري !!! روز دقيقش رو !
كسي نميدونه ؟!
درست چند روز بعده اينكه بتل*يلد3 اومد تو استور فك كنم بينه يه هفته تا دو سه هفته دقيق يادم نيست
سلام دوستان
من میخوام آنچارتد 3 رو بگیرم میخواستم بدونم سرور هاش برای ما ایرانی ها الان جواب میده! نتم 512 وایمکسه:d
دوستان يه سوال
دقيقا" از چه تاريخي قانون 5 بار دانلود فايل ها تبديل شد به 2 بار ؟؟؟
تو رو خدا یکی کمک کنه،میخوام انلاین بازی کنم الان میرم تو دستگاه اکانت درست کنم میگه باید اپدیت کنی
چجوری اپدیتش کنم دستیه یا از رو خود دستگاه؟
بعد جریان این اکانت چیه باید بخرم؟رفتم تو یه سایت ن.شته بود 10 دلاری ،20 دلاری؟
الان اپدیتش کردم به 4.11 ولی تنظیماتش خیلی شبیه اموزشش نیست
تو قسمتی که نوشته country/region of residence چه کشوری رو انتخاب کنم نه ایران هست نه انگلیس
رو چه حسابی باید انتخاب کنم؟
بعضی بازی های جدید مثل آنچارتد 3 یا توئیست متال برای آنلاین بازی کردن کد لازم دارن. بقیه بازی ها کد نمیخوان. mw3 رو نمیدونم. ولی فکر کنم کد لازم ندارهاقا خیلی گلین،فقط من الان resistance 1 رو بازی کردم ظاهرا پول نمیخواد(همین کارتهای اعتباری)بقیه بازیها هم همینجوریه مثل mw3 ?
Mw3 کد لازم نداره ! بیشتر بازیهای EA و جدیدا Sony کد لازم دارند برای مولتی که داخل خود بازی هست البته اگه بازی دست دوم نباشه.اقا خیلی گلین،فقط من الان resistance 1 رو بازی کردم ظاهرا پول نمیخواد(همین کارتهای اعتباری)بقیه بازیها هم همینجوریه مثل mw3 ?
کلا بعید می دونم اصلا ثابت نشدن چراغ dsl (همون adsl) ربطی به lan داشته باشه این چراغ ارتباط مستقیمش با خطوط تلفن امثال این هستیه سوال دیگه
وقتی کابل لن رو از ps3 جدا میکنم میزنم به pc چراغ adsl مودم شروع به چشمک زدن میکنه تا صبح هم ثابت نمیشه نمیتونم
وصل شم
تا حالا این مشکل رو داشتین؟فکر میکنم بخاطر ps3 باشه