(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا ما خواستیم واسه یه بازی که Online PASS داشت، یه اکانت جدا درست کنیم که موقع فروش بازی اکانت رو بدیم به خریدار تا اونم بتونه آنلاین بزنه.
الان اکانت رو از سایت سونی ساختم، رفتم تو پلی استیشن که میزنم، میگه شما نمی تونی با اکانت یکی دیگه Sign In کنی! :|
دوستانی که تخصصی در این امر دارن، یه توضیحی بدن که کلا چطوری میتونم همچین کاری کنم و از کد اون اکانت که میسازم، چند تا کنسول می تونن استفاده کنن؟

آقا ما خواستیم واسه یه بازی که Online PASS داشت، یه اکانت جدا درست کنیم که موقع فروش بازی اکانت رو بدیم به خریدار تا اونم بتونه آنلاین بزنه.
الان اکانت رو از سایت سونی ساختم، رفتم تو پلی استیشن که میزنم، میگه شما نمی تونی با اکانت یکی دیگه Sign In کنی! :|
دوستانی که تخصصی در این امر دارن، یه توضیحی بدن که کلا چطوری میتونم همچین کاری کنم و از کد اون اکانت که میسازم، چند تا کنسول می تونن استفاده کنن؟

ببین یه User دیگه بساز از داخل اون با اکانت جدیده Sign in شو ، فک کنم دو نفر میتونن از اکانت دانلود کنن...

همینطور که دوست عزیز گفتن باید با یه یوزر جدید وارد بشی .
هر اکانت می تونه رو 5 تا کنسول باشه ولی چند فقط 2تا کنسول می تونن از ایتم ها(جدیدا) استفاده کنن ولی ایتم های(قدیمی) که که 5بار بودن هنوزم رو 5تا کنسول قابله استفاده هستن.
دوستان تایپیک جهاد 3 وجود نداشت اینجا میپرسم
این UP جدید ـه که 1 گیگ ـه چه تغییراتی ایجاد میکنه ؟!

تاپیک نداره ولی کلاب داره.

سلام
یه سوالی داشتم که می دونم جوابش نه هست ولی گفتم بپرسم تا مطمئن شم,ممنون می شم جواب بدید
به هیچ عنوان نمیشه اسم ایدیتو عوض کنی تو psn????????

سلام وضعیت پینگ من به این صورته,
2خط اطلاعات میده,
بعد تایم اوت,
الان یعنی وضع خیلی خرابه؟

نه داداش!
به نظر من که خیلی خوبه!
من همیشه رو 370 یا نهایتا در بهترین حالت رو 250 هستم و دارم آنلاین هم بازی میکنم البته بعضی وقتا لگ زیاد میشه اما خوب دیگه چاره ای نیست
شما برو خدا رو شکر کن

آقا من با یکی از رفقا اکانت ها مون رو به هم دادم بازی های همدیگه رو دانلود کنیم اون رفته داره از اکانت من دان میکنه ولی من وقتی میخوام با اکانت اون وارد شم میگه نمی تونی با اکانت یه نفر دیگه وارد psn بشی!!!!
من یه یوزر دیگه هم ساختم ولی تاثیر نداشت مشکل از کجاست!!!!!!!!!!!

آقا من با یکی از رفقا اکانت ها مون رو به هم دادم بازی های همدیگه رو دانلود کنیم اون رفته داره از اکانت من دان میکنه ولی من وقتی میخوام با اکانت اون وارد شم میگه نمی تونی با اکانت یه نفر دیگه وارد psn بشی!!!!
من یه یوزر دیگه هم ساختم ولی تاثیر نداشت مشکل از کجاست!!!!!!!!!!!
شما اول باید یک USER دیگه بسازی ، بعد بری قسمت Sign-up. بعد که وارد شدی 2تا گزینه داره که شما باید Use an Existing Account رو انتخاب کنی و e-mail , pass اکانتی که میخواید ازش استفاده کنید رو وارد کنید. اگه نتونستی اینکارو کنی احتمالا e-mail , passـــی که میزنی اشتباه هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or