(PS3) همه چیز درباره Playstation Network و Playstation Store

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
کمک دوستان یه مشکل تو ساخت اکانت برام پیش اومده : وقتی میگه ایمیل و پسورد رو بزن میزنم ایمیل و پسورد خب من ایمیلمو میزنم بعد پسورد هم پسورد ایمیل که منظورش نیست؟ در هر صورت هم ماله ایمیل رو زدم هم یه چیز جدید میگه :
the sign-in id (e-mail address ) or password is incorrect
مشکل چیه؟ من در ضمن آدرس ایمیل رو درست میزنم

فکر کنم شما دوباره اون حرف من رو یادت رفته ها!! کامل توضیح ندادی که الان اکانت ساختی یا نساختی! البته نوشتی که تو مرحله ساخت اکانت، اما فکر کنم که یه جایی داری اشتباه میری.
این پیام اروری که شما میگی برای وارد شدن به PSN هستش و بعد از اتمام ساختن اکانت هستش. شما اول باید اکانت بسازی.
شما اینجا رو بخون:
http://forum.bazicenter.com/thread23013/
دقیقا همینطوریه(حالا یکمی قیافه اش عوض شده و رنگ روش تغییر کرده)
همونطوری برو جلو!

فکر کنم که اون قسمتی که پسورد میخواد باید یه پسورد بزنی که هم توش عدد داشته باشه هم رقم مثلا 123qwe اوکی!؟

سلام.

در آنلاین آنچارتد 3 به جز تغریبا 10 تا محل دیگه جای دیگه ای نداره ؟؟ تو قسمت mission خیلی زیاد داره اما همشون قفل هستند و هیچکدوم باز نمیشن. تغریبا 10 تا محل داره هر بار خودش یدونه رو به سلیقه خودش برای بازی انتخاب میکنه.البته 2 تا میده کاربرا به هر کدوم که رای بیشتری بدن اون محل انتخاب میشه.

سلام
دوستان براي بازي انلاين ريجن بازي و دستگاه بايد يكي باشه؟؟؟
همونطور که دوستمون گفتند
نه ربطی نداره ! ...
نه!

اما علی جان همچین بی ربط هم نیست!
حالا PS3 چون region free هستشمیشه هر بازی رو با هر ریجنی تو هر دستگاهی بازی کرد اما در کل برا بقیه چیزا مثل فیلم(منظورم ارجیناله دیگه) باید ریجن دستگاه و فیلم یکی باشه

دوستان آپدیت بازیها رو فقط باید از خود PSN دانلود کرد یا راهه دیگه ای هم داره ؟؟؟ (همون آپدیتی که قبل از اجرای بازیها باید از PSN دانلود کرد)
چون آپدیت بعضی بازیها 1.5 گیگ هستش که خیلی طول میکشه ... :|

دوستان آپدیت بازیها رو فقط باید از خود PSN دانلود کرد یا راهه دیگه ای هم داره ؟؟؟ (همون آپدیتی که قبل از اجرای بازیها باید از PSN دانلود کرد)

از طریق خود PC با برنامه Ps3 Prox و دیسکت هم میشه آپدیتا رو ریخت و با Ps3 Prox باز ریخت !

از طریق خود PC با برنامه Ps3 Prox و دیسکت هم میشه آپدیتا رو ریخت و با Ps3 Prox باز ریخت !

رفیق شما که هدفت کمک کردنه خوب یه لینک میزاشتی که بنده خدا دوباره سوال نپرسه آخه!
ببخشید ها که رک گفتم ها! این پست رو دیدم آخه! :دی

دوست عزیز این چه ربط صحبت کرده 2 تاتون البته هم پست دوم هم پست سوم

در یک کلمه به دوستمون راهنمایی کنید که

در خواست خرید بازی در این بخش غیر مجازه

کمی توضیح اگه کسی بلده لطفا بگه ممنون میشم ....

به این تاپیک سر بزن همه چیز رو نوشته!
هر سوالی هم داشتی همون جا بپرس رفیق
http://forum.bazicenter.com/thread43472/

سلام من مشکل دارم تو اد کردن میخوام کسی رو اد کنم این ارور رو میده میشه کمک کنید ؟
the online id you entered has not been registered chek that you are using the correct online id
در ضمن اون آی دی هایی که بینش ( _ ) داره رو چه جوری باید زد ؟

سلام من مشکل دارم تو اد کردن میخوام کسی رو اد کنم این ارور رو میده میشه کمک کنید ؟
the online id you entered has not been registered chek that you are using the correct online id

قسمت کیبورد سمت چپ اون پایین علامت @ و چیزای دیگه هست اونو بزنید علامت هایی از قبیل _ رو میبینید.

قسمت کیبورد سمت چپ اون پایین علامت @ و چیزای دیگه هست اونو بزنید علامت هایی از قبیل _ رو میبینید.

ممنون دوست عزیز مشکل اون ارور رو نمیدونی چیه؟

ممنون دوست عزیز مشکل اون ارور رو نمیدونی چیه؟

آی دی کسی که میخوای بزنی رو اشتباه میزنی
بزرگ یا کوچیک بودن حروف مهم نیست اما یه چیزی رو داری اشتباه میزنی!
برای کار با کیبرد هم هم چیز هایی که رو دکمه نوشته(مثلا مربع پاک میکنه یا مثلث فاصله میزنه یا L2 ...) رو یه بار امتحان کن.خودت میفهمی که چطوریه
با L2 , R2 میتونی کاراکتر ها و حروف جدیدی رو تایپ کنی. یه بار امتحان کنی میگیری مطلب رو

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or